facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor COULEUR CUISINE

COULEUR CUISINE

Info

Créateur de cuisines en direct d'usine

Geschiedenis

Créateur de cuisines en direct d'usine



"Découvrez le spécialiste de la cuisine équipée : tout le savoir-faire d’un ouvrage artisanal et les bénéfices d’un service de haut niveau.Couleur Cuisine®. C’est encore meilleur quand c’est beau."
Adres: rue Riverre 14, 5150 Namen (stad)
Telefoonnummer: 081/749700
Stad: Namur
Route: rue Riverre 14
Postcode: 5150


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Couleur cuisine avis, Couleur cuisine tendance 2023, Couleur Cuisine Test achat, Couleur cuisine moderne, Couleur mur cuisine, Couleur cuisine beige, Couleur meuble cuisine, Magasin ustensile cuisine Namur
Recensies
duur en zeker niet goed, eigenlijk zijn ze het niet waardig om keukens te verkopen , geen service zoals het hoort en geen profesionalisme, praten naar je mond en doen maar wat eigenlijk kan je beter elders gaan, beter en zeker goedkoper.
We kozen ervoor om met Couleur Cuisine samen te werken na een bezoek aan de salon. We kregen heel snel de feedback van de verkoper die we hadden ontmoet. De keuken is sinds december geplaatst en het is gewoon dagelijks genieten. De verschillende sprekers waren altijd beleefd, begripvol en gaven goed advies. We hebben een keuken die bij ons past en zo prettig is. Ik raad 100% aan omdat ze altijd rekening hebben gehouden met onze verzoeken en de deadlines zijn gerespecteerd. Bedankt Kleur Keuken. V. Stuur
We hadden echter niet bezuinigd op de middelen: 27.700 EUR voor een witte, no-nonsense keuken van 15 m² is geen Zweedse confectiekleding. Vanaf het begin was het een hindernisbaan. Een horrorfilm waardig. Als ik maar één ding zou kunnen noemen, zou ik hun zogenaamde kortingssysteem noemen dat in ons geval bestond uit het verhogen van de netto contractprijzen met 7% als u niet contant betaalde. Het is bedrog. Zoals deze broodrooster die we cadeau zouden krijgen, inbegrepen in het contract, nooit gekregen. We moesten het ergens anders kopen. De rest moet overeenkomen: defecten in puinhoop, geen opvolging van onze verzoeken en klachten, aanmaning door hun advocaat omdat we 8,7% van het gefactureerde totaal blokkeerden om de anomalieën op te heffen. Zie de foto's. Houd moed, vlucht!
Zeer slechte service na verkoop! Oplichterij, ga daar niet heen!!!! Ik vertrouwde het idee dat ik met een professional te maken had dan integendeel, bovendien het antwoord van de manager "je moet je vertrouwen niet geven in geval van zaken"
Niets te zeggen, geweldige ontvangst, kleine details en een adviseur die er van begin tot einde was. Bedankt voor ons kleine stukje paradijs. Foto wanneer de decoratie van onze keuken af ​​zal zijn.
Luisteren naar de klant, het beste bieden zonder te forceren, zeer vriendelijke showroom- en montageploegen. Kwaliteit voor een redelijke prijs. Persoonlijk is het een bedrijf dat ik aanbeveel
Trage marketing. Ze staan ​​erop ++ om je te laten tekenen en daar is geen weg meer terug mogelijk. Uiteindelijk heb ik een mooie keuken maar niet dankzij hun "architect" advies en duurder dan elders. Er zaten fouten in de plannen en vervolgens in de facturen. Aanvankelijk had de neerbuigendheid van de reacties op de andere negatieve beoordelingen me ervan weerhouden de mijne te schrijven die ik ook rechtstreeks met hen had gedeeld, maar 2 jaar later heb ik nog steeds spijt van mijn ervaring.
Vreselijke service na verkoop, lees net de opmerkingen in de recensies, de baas heeft gelijk en de klant heeft ongelijk! Het belangrijkste is dat je het geld hebt verzameld! Ik raad af om te vluchten!
Gewoon incompetentie! Van begin tot eind! Van de schatting tot de montage tot de dienst na verkoop, een stelletje incompetenten! Om nog maar te zwijgen van de arrogantie van de manager!
We kozen een keukenontwerper niet ver van ons huis om de keuken te renoveren en ik kan je vertellen dat er veel werk was, verwelkomd door de glimlachende en vriendelijke verkoper, Bastien, die ons volgde van het begin tot het einde van het project , ondanks de gezondheidscrisis is alles goed verlopen, de plaatsing werd in verschillende fasen uitgevoerd door echte professionals, het graniet van Bertrand en de keuken door een arbeider van het huis, die al heel lang voor hen heeft gewerkt, wat in meer in vergelijking met de concurrentie zijn we blij met de prestatie en kunnen we genieten van de keuken voor de feestdagen, gefeliciteerd.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor COULEUR CUISINE.

Namur aannemer voor keuken & badkamer

openingstijden, locatie, vervoer. rue Riverre 14 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. COULEUR CUISINE adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met COULEUR CUISINE. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over COULEUR CUISINE delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid