facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Color Planet

Adres: Tiensestraat 118 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 29 12 29
Stad: Leuven
Route: Tiensestraat 118
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Textiel Leuven, Stickers printen Leuven, Planafdruk Leuven, Copycenter Leuven open op zondag, T-Art Leuven, Foto's afdrukken Leuven, The Printing Shop, Gratis printen Mechelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Braem Anne Braem Anne 145 meter
Rooseleer/A Rooseleer/A 619 meter
Debroux/Jacques Debroux/Jacques 655 meter
Fabri/Leo Fabri/Leo 1 km
Imaginist Imaginist 3 km
Celis/Seppe Celis/Seppe 3 km Prima, onthaal ok. Levering op tijd zoals afgesproken.
Alibi - Creative Mix Alibi - Creative Mix 4 km Geweldig professioneel, origineel en creatief!
Recensies
Hier krijg je altijd de volle aandacht voor je vraag en vaak helpt Moussa, de eigenaar, je met verbeteringen waar je zelf niet aan zou denken. Prima service, heel vriendelijk en professioneel. Bovendien niet duur. Grote aanrader!
Heel fijne ervaring. Ik kwam heel gestrest binnen omdat ik mijn eindwerk moest printen. De man van de winkel stelde mij al snel gerust en was heel sympathiek. Hij heeft zelfs nog snel een probleem met mijn nummering opgelost. Het prinswerk was ook helemaal in orde.
Super service! Om 16u30 gebeld om een document van 600 blz af te printen, perforeren en in een ringmap te zetten. Moessa is bij de overburen die ringmap gaan kopen, hij verkoopt er zelf geen, en tegen 18u was alles klaar. Big thumbs up!
Aangezien ik heel slecht ben met computers is het een jaarlijks stressmoment wanneer ik mijn samenvattingen ga afdrukken in een printshop. Hier heb ik een heel fijne ervaring gehad met een zeer behulpzame uitbater.
Favoriete printshop van België : Meest vriendelijke uitbater van heel Leuven en omstreken! Enorm behulpzaam bij vragen en perfect drukwerk. Bedankt!
Geweldige man, geweldige printshop! Je komt binnen bij Moessa en voelt je meteen op je gemak. Na een paar keer kent hij je naam al. Moessa is oprecht geïnteresseerd en helpt je stap voor stap. De plek zelf is in orde en zeker niet te duur. Mijn vaste printshop!
Top service, ik vroeg kerstkaartjes te printen voor eigen gebruik. Mooie afwerking en super behulpzaam, ook bij het kiezen van het juiste papier! Bedankt! Ik kom zeker terug!
Behulpzaam en prijs-kwaliteit super in orde!
Zeer behulpzame en meedenkende eigenaar. Goede kwaliteit van materialen, goede prijs-kwaliteit-verhouding. Zeer aangenaam contact. De eigenaar neemt zijn tijd om je een goed product af te leveren. Hier kom ik zeker nog terug!
Super lieve man, helpt je altijd zo goed als hij kan! Hij is altijd vrolijk en in voor een gesprekje. De prints zijn ook van goede kwaliteit en echt niet duur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid