facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Celis/Seppe

"Een ruime keuze aan kwalitatieve bouwmaterialen voor ruwbouw en afwerking, isolatie, wanden en vloeren, tuin en terras."
Adres: Oaselaan 2 , Leuven 3000, BE
Telefoonnummer: 016 46 44 54
Stad: Leuven
Route: Oaselaan 2
Postcode: 3000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Imaginist Imaginist 273 meter
Braem Anne Braem Anne 3 km
Color Planet Color Planet 3 km Hier krijg je altijd de volle aandacht voor je vraag en vaak helpt Moussa, de eigenaa...
Fabri/Leo Fabri/Leo 4 km
Alibi - Creative Mix Alibi - Creative Mix 6 km Geweldig professioneel, origineel en creatief!
Recensies
Prima, onthaal ok. Levering op tijd zoals afgesproken.
Dat ik mijn geld niet terug krijg als er iets retour word gebracht dat het artikel verkeerd geklasseerd stond op het site. Ik neem telefonisch contact op met jullie en word afgeblafd en de telefoon wordt afgelegd zonder dat en kan onderhandeld worden. Ge krijgt je waardebon en daar moet ge maar tevreden mee zijn jullie geven mij geen keuze wat ik het liefst heb. En ik heb nog uitdrukkelijk gevraagd dat ik geen waarde bon moet hebben. Ik heb betaald met online bankieren en wil op die zelfde manier terug betaald worden. En trouwens als ge een aankoop doet op afstand zegt de wet dat de consument terug moet betaald worden in de vorm hoe dat hij betaald heeft als hij Da wenst. Dus de keuze is vrij aan de consument om te beslissen. En de algemene voorwaarden gaan niet boven de wet. Dit is eigenlijk diefstal. Mvg Michelino.
Medewerkers in de winkel waren behulpzaam en vriendelijk, maar alles is in het honderd gelopen. Ik wacht al sinds augustus vorig jaar op een terugbetaling van iets dat ik teveel betaald heb. Originele bestelling was geannuleerd, daarna hebben ze het verkeerde willen leveren, vervolgens hebben ze te weinig geleverd. Maar na maanden wachten heb ik mijn geld nog steeds niet. Ik heb dan maar zelf de boekhouding gecontacteerd. "Volgende week is dat in orde mijnheer". Niks gezien of ontvangen. Een maand later bel ik terug naar deze zelfde persoon, ik word telkens half snauwend onderbroken als ik mijn verhaal wil doen. Uiteindelijk komt er opnieuw "eind volgende week is dat in orde mijnheer" uit. Dat is nu ook al twee maanden geleden. Ik heb deze persoon enkele weken geleden een mail gestuurd dat ik nu eindelijk mijn geld terug wil, met alle gegevens die ik had. Zelfs geen antwoord. Amateurisme ten top... Jammer dat ik geen nul sterren kan geven. Maar die ene ster is dan voor de mensen in de winkel die vriendelijk en behulpzaam waren, al hebben ze verschillende fouten gemaakt bij de bestelling.
Voor €350 euro aan kiezels besteld, waren netjes op tijd geleverd. We mochten altijd teruggaan wanneer we er extra nodig hadden. Zo gezegd zo gedaan. Deze keer een andere verkoper die zeer onvriendelijk was en geen moeite wou doen. De steentjes moesten besteld worden en zouden vrijdag binnenkomen, we moesten niets op naam laten bestellen, gewoon vrijdag terugkomen. We gaan de volgende week terug met weer een andere verkoper die even onvriendelijk als de vorige was. De steentjes waren niet bij hun binnengekomen, moeten speciaal extra besteld worden en we zouden een toeslag van 20 euro betalen omdat we geen bigbag bestelden. Maar dit hadden we niet meer nodig en er was ons gezegd dat we altijd extra steentjes mochten komen halen. We hebben elke keer een andere verkoper gehad die er duidelijk allemaal tegen hun zin zaten. Als ik hun aansprak op een vorige belofte, deden ze alsof ik lucht was. Het is enorm jammer want we kopen graag lokaal en ze hebben goede kwaliteit maar hoe we daar 3 x behandeld zijn geweest, niet te geloven! Hier zien ze ons nooit meer terug...
Zeer vriendelijke bediening!
Onbehulpzaam. Vandaag langs geweest voor advies over aanschaf tegelvloer. Er waren 5 mensen werkzaam achter de balie en geen klanten in de toonzaal. Na twee maal vragen of iemand ons kan helpen bij de aanschaf van tegels en 30 minuten wachten in een lege toonzaal zijn we maar weggegaan. Het enige wat de verkoper ons uiteindelijk wist te melden is "sorry". Geen aanrader... [antwoord op het bericht van de eigenaar:] Uiteraard kunt u mij altijd contacteren via mijn e-mail adres zodat ik mijn gegevens kan delen.
Reeds de tweede keer dat ik dit meemaak, de verkoper is te lui om van zijn stoel te komen en even mee buiten te gaan kijken en wat uitleg te geven over de buitentegels en/of klinkers. Dit is toch geen brood kopen? Is ook gemaakt vriendelijk , allesbehalve commercieel. Ik denk dat ze daar allemaal precies tegen hun zin werken. Klagen dat ze teveel werk hebben waar de klanten bijstaan. Daartegen de magazijnier was wel vriendelijk, en heeft mij snel bedient.
We hadden in volle corona-tijden een productjr besteld. Ze gingen bellen wanneer dit aangekomen zou zijn in de winkel. Dit heeft men nooit gedaan. We hebben na een maand dan maar zelf gebeld. Bleek dat het altijd standaard in de winkel ligt,en dat we het gewoon mochten gaan halen. Dus zo gezegd,zo gedaan. Wij reden naar de winkel aan de vaart, Leuven. Bleek dat het product plots toch niet in standaard in de winkel is. We belden dus opnieuw naar de klantenservice. Die vrouw zei dat we dan maar naar Lubbeek moesten rijden. Want, en ik citeer "dat is toch maar een kilometertje verder dan Leuven". Getuigt natuurlijk van niet veel kennis of klantvriendelijkheid. Leuven- Lubbeek is op zijn minst 8 km,en 20 minuten rijden. Uiteindelijk heeft ze toegezegd op de oplossing die wij zelf aanboden: het product opsturen met de post. Na een week 6 weken dus na de effectieve bestelling hebben we dus het product ontvangen. Volgens mij kan dit toch beter....
Goede service en veel keuze uit allerlei soorten qualiteitsvolle tegels
Grote zaak voor oa tegels, particulieren zijn welkom maar ze richten zich naar mijn gevoel eerder op installateurs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid