facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cinque Stelle

"Salle de fêtes"
Adres: Nijvellsesteenweg 24, 1500 Halle
Telefoonnummer: 023804525
Stad: Halle
Route: Nijvellsesteenweg 24
Postcode: 1500



op zoek naar gerelateerd: Il lorenzini Huizingen, Il Casolare, Italiaans restaurant in Huizingen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Pazza Pizza Pazza 314 meter Het zijn lekker pizza's maar soms is het te zwart de korst en smaakt niet lekker dat ...
Mamma Mia Mamma Mia 972 meter Nog lekkerder dan het eruit ziet! Heerlijk gegeten en zeer sympathiek bediend! Vreemd...
La pizza da Pippo La pizza da Pippo 997 meter Is er heel lekker eten met vriendelijke bediening! Best reserveren.
Recensies
Tijdens mijn bezoek was er een minimum aan personeel aanwezig. Één "flamboyante" ober die eigelijk niet kon volgen. Zaak was meer dan halfvol. Wachttijd was een uur. Een hapje of afzakkertje werd niet aangeboden in tegenstelling tot hun ander filiaal. De escalope was zo goed als koud bij het opdienen. De pizza met hesp mocht sappiger en iets meer gevuld zijn. De calzone was rijkelijk gevuld. De zaak zelf is wat raar aangekleed met een mix van stijlen, op zich niet echt gezellig. De prijs is redelijk, al zijn sommige porties aan de kleine kant!
Op een zaterdagavond gaan eten met 5 personen. Hoewel er niet veel volk was, moesten we toch bijna 1u wachten op ons eten pizza en pasta. De huiswijn vond ik niet lekker. De muziek stond heel luid, maar na vragen werd dit aangepast. Het eten was lekker, alleen viel de trio di pasta nogal mager uit. Prijzen zijn relatief laag.
Veel te weinig gegeten voor de prijs die ik betaald heb. 15 euro voor een trio de pasta die wel een voorgerecht leek te zijn. Wel lekker.
Goede pizza, prima service, ook in het Nederlands itt Pizza Pazza die enkel Frans spreken. Grote zaal, kan voor sommigen ongezellig zijn.
Niet voor herhaling vatbaar In groepsverband was de aanbieding misschien aantrekkelijk, maar zwaar ontgoocheld. Thuis gekomen en frigo geplunderd.
Lekker like always en onzen toffe zingende Italiaanse ober :-
Lekkere pizzeria. Snelle bediening en goed gebakken pizza.
Lekker eten wel een prijskaartje aan
Lekker, leuk en gastvrij.
Goed voor een snelle hap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid