facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor China City Wok

China City Wok
Adres: Brusselsesteenweg 383 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 27 75 88
Stad: Mechelen
Route: Brusselsesteenweg 383
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: China City Wok Mechelen menu, Beste Chinees restaurant Mechelen, Afhaalchinees Mechelen, Chinees Restaurant Mechelen Consciencestraat, Chinees restaurant Mechelen station, Chinees restaurant Brusselsesteenweg, Chinees Mechelen nekkerspoel, Wok Dynasty
Recensies
Dit Chinese Wok restaurant heeft ons heel erg verrast! Ze verdienen een hoger google cijfer. Soms zegt de score bij een all-you-can-eat restaurant niet alles, zo ook bij dit restaurant. Het eten was goed op smaak en het wokken en de teppanyaki helemaal top. 5 sterren en wij komen zeker terug!
Met een 4.0 gemiddeld verwacht je geen topkwaliteit, maar voor een buffet was dat het wel! Het beste Chinese eten van een buffet dat wij tot nu toe hebben gehad, tot aan de desserts toe. Alles is gewoon net wat verser en lekkerder. Veel groente ook - wat mij betreft een pluspunt. Een tip voor het restaurant is om ook pindasaus toe te voegen aan het assortiment.
Het eten is fantastis! Soms jammer dat er zo veel mensen zijn, maar een enorm leuk en goedkoop restorantje. Vriendelijke en snelle bediening, mijn favoriete zaterdag avond bezigheid : Parkeren: Beetje jammer dat er niet echt een plekje is om een fiets vast te leggen.
Heel lekker gegeten, veel keus voor zachte prijs. Vriendelijk personeel.Eten: 4/5
In algemeen vond ik heel goed maar toch te druk. Personeel is heel vriendelijk. Eten was heel lekker. Wij zijn wel genoten vandaag. Mercikes.Eten: 5/5
Goed gegeten! Eens niet de overvolle bakken en pak maar zo 'zot veel' als je kan... Maar verzorgde bakjes en op = bijvullen, dus ook lekker vers! Kindvriendelijkheid: Attent nr kids en gewoon vriendelijke ervaring overall!
De gastvrouw ontvangt je steeds met een geweldige glimlach en haar helpster zorgt steeds vriendelijke een perfecte bediening. Op de middag ook een brede en ruime keuze aan voorgerechten, wok en desserten. Nog nooit een tegenslag ondervonden ..... hun eend in zoet-zuur is GEWELDIG. Parkeren: Heel vlot ... gewoon voor de deur. Super toch!
Eten besteld via take away, na 2 uur wachten gebelt. Betaald bij bestelling. Krijg ik te horen ja we gaan dit niet leveren. Ge moet naar take away bellen.... ze hebben wel het geld ontvangenEten: 1/5
Best wel.leuk wok restaurant. Niet mijn favoriet maar goed genoeg. Prijzen vergelijkbaar met andere wokrestaurants.
Eten was zeker naar kwaliteit. Niet echt heel groot buffet maar wel lekker. Vegetarische menuopties: Zeer lekker gekruid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid