facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Lulu

Chez Lulu

Info

A l’orée de la forêt de Soignes et à deux pas de la gare de Groenendael, le restaurant Chez Lulu vous accueille dans un cadre chaleureux au style feutré.

Adres: Groenendaalsesteen 145 , Hoeilaart 1560, BE
Telefoonnummer: 02 657 67 90
Stad: Hoeilaart
Route: Groenendaalsesteen 145
Postcode: 1560



op zoek naar gerelateerd: chez lulu menu, chez lulu maasmechelen, chez lulu hoeilaart menu, chez lulu hoeilaart carte, bistro chez lulu & hotel groenendaal hoeilaart, bistro lulu menu, chez lulu bouillon, brasserie hoeilaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kloos Aloyse Kloos Aloyse 157 meter Op de route hier toevallig beland op een maandag avond. Waarschijnlijk daarom erg rus...
Tissens Restaurant Tissens Restaurant 559 meter Goede en vriendelijke bediening, lekker vlees..enig minpuntje, ik wil bediend worden ...
Recensies
Heerlijk gegeten, mooie dinerkaart en goede bediening
Uitstekende keuken MAAR doe aub iets aan de mentaliteit van het personeel.... ofwel zijn er ongepaste opmerkingen ofwel ongepaste handelingen waarvan uw wenkbrauwen spontaan gaan fronsen. Als ik op resto ga en 29 euro betaal voor een geweldig stukje lekker vlees, zou ik graag hebben dat het bestek aan de tafel correct wordt gelegd... maar niet bij LULU.. neenee, 'on fait comme à la maison'' en dan gooien ze een hoopje vorken en messen in het midden van de tafel et voila.. bedien uzelf.. welja... neen danku.. bij mij thuis wordt de tafel niet op die wijze gezet.. et en plus .. je ne paye pas 29 euro à la maison... ''heeft het gesmaakt? was het lekker??'' blijkbaar interesseert niemand er zich om want de vraag komt niet bij het afruimen van de tafel. Was het niet dat het eten lekker is dan kwam ik nooit nog terug.. en misschien is dat ook wel zo... spijtig maar qua service is het zijn geld niet waard .
Super slechte bediening. 1 uur moeten wachten achter de hoofdschotel. Al een geluk gaan de deuren dicht nu zondag
Lekker. Iets duurdere keuken maar wel lekker. Vriendelijke bediening. Speeltuintje voor kinderen voorzien. Terras is met zicht op de speeltuin. Mosselen zeer lekker. Wel veel muggen.
Heel lekker gegeten. Fijne keuken. Gastvrouw in het Nederlands en ober met mondmasker zou 5 sterren geven.
Onmiddellijk terug vertrokken wegens flagrante schendingen tegen corona maatregelen. Tafels op 50cm van elkaar en obers met maskers onder de kin.
Hartelijk onthaal, correcte service, lekker eten en een prima bediening. We gaan er zeker nog eens terug. Een aanrader !
Heel lekker gegeten, bediening was top zoals altijd
De helft van de suggestie kaart was er niet. En de ober maakte enkele ongeplaatste opmerkingen. Resto met hoge uitstraling jammergenoeg zijn ze niet uitgekomen.
Super lekker gegeten. Zeer goeie wijntip gekregen! Zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid