facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cero - Betaalbare Mac reparaties

Cero - Betaalbare Mac reparaties
"Apple Mac reparaties: betaalbaar, kwalitatief en snel. U kan bij ons terecht voor problemen met uw Macbook, iMac, Mac Mini of Mac Pro."
Adres: Kraanstraat 12, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 0486108952
Stad: Mechelen
Route: Kraanstraat 12
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Cero
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herstel Mijn iPhone Mechelen Herstel Mijn iPhone Mechelen 556 meter Afspraak vastgelegd 1 dag op voorhand. Batterij iPhone vervangen op 15' tijd. Vrien...
MegaMobile MegaMobile 677 meter Altijd goed geholpen in deze winkel, eerlijke prijzen. Zeker met de service die gegev...
PC-Healer.be PC-Healer.be 2 km Bedankt, Kevin, voor de vervanging van het defecte onderdeel. Het werk is zelfs snell...
Recensies
Super tevreden van de herstellingen aan mijn Imac. Steeds snel en duurzaam geholpen met een enorme vriendelijkheid er boven op!
Zeer tevreden!!!! Zo zouden meer bedrijven moeten zijn. Professioneel, vriendelijk, behulpzaam, correct, betaalbaar, eerlijk en snel. Bijna ongeloofwaardig ;-. Ik ga nergens anders meer met mijn Mac.
Zeer tevreden over de snelle service en het advies per email. Ik had een vraag over de kabel van mijn oude Apple LED Cinema Display 27 inch die beschadigd is maar nog prima werkt. Vincent heeft de verschillende opties met details over de prijs uitgelegd en ik volg zijn deskundig advies waarbij hij mij alle informatie geeft om eerst zelf een goedkope oplossing te proberen die wel niet definitief is maar zinvol voor zolang de display nog kan gebruikt worden.
Het logo van Cero geeft aan wat er mis was met mijn Mac: startte niet meer op, voortgangsbalk stopte net in het midden. Hoewel toch een half uurtje rijden, koos ik op grond van de reviews om mijn computer bij Cero te laten herstellen. Hier kan ik kort zijn: TOP SERVICE! Vincent legt duidelijk uit wat er mis is en geeft meerdere opties voor herstel, onmiddellijk met de exacte prijs erbij. Daarenboven kon ik mijn computer de dag erna al terug ophalen. Ik kreeg er bovenop nog een optimalisatie van mijn iPhone en veel uitleg. Correcte prijs betaald voor een zeldzaam correcte service. Een dikke aanrader!
Mijn MacbookPro vertoonde het FlexGate probleem. In minder dan 24u werd de laptop hersteld. Bij Cero vond ik de beste prijs voor dit probleem op te lossen en een goede en snelle service. Bedankt Vincent!
Mijn harde schijf begaf het, na telefonisch diagnose en vaste prijsbepaling een ssd laten plaatsen. Voor een IMac van 2011 werkt hij terug vlot! Mijn keuze voor Cero was rap gemaakt. Vincent is correct en eerlijk met nodig kennis.. Bracht me stap per stap op de hoogte, zo kon hij een volledige data recovery doen. Super tevreden over de service
Zeer sterke aanrader! Mijn Macbook was kapot omdat ik zo verstandig was geweest er vloeistof over te gooien waardoor de backlight niet meer werkte. Ik ben enorm tevreden over Cero: ik kon meteen langskomen na een korte Whatsapp-call en kreeg voldoende uitleg over wat de mogelijke issues waren en wat de totale kostprijs ongeveer zou zijn. Bij elke stap werd ik eveneens op de hoogte gehouden van wat er gevonden was en kreeg steeds de keuze om al dan niet een bepaalde reparatie uit te voeren. Vincent is een zeer correcte man die duidelijk weet waarover hij spreekt. Ik raad hen alvast aan iedereen die ik ken aan.
Uitstekende, professionele en vriendelijke service ! Bovendien zeer snelle reactietijd. De macbook pro van mijn echtgenote had een versleten klavier en dat is volledig vervangen op locatie in onze burelen zodat ze haar laptop niet langer als noodzakelijk moest missen. Dit was bovendien tegen een zeer goede prijs.
Mijn harde schijf was gecrasht. Wat nu! Na wat googelen vondt ik Cero in Mechelen direct gebeld en ja Vincent kon dit in 1 dag herstellen. Er werd met grote vakkundigheid een nieuwe ssd 1 tb geplaatst + installatie van de laatste software en een goed advies voor mijn Mac. De iMac loopt weer als een zonnetje. Heel erg bedankt voor de zeer goede en hoge vakkundige service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid