facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre Dentaire Victoria

Centre Dentaire Victoria

Info

Restez au courant des activités au sein de notre Centre dentaire Victoria et recevez des "trucs et astuces" pour maintenir votre bouche en bonne santé!

Geschiedenis

Le Centre Dentaire Victoria a vu le jour dans la commune bruxelloise de Schaerbeek en 2005. Une équipe de spécialistes hautement qualifiés est présente sur place 6 jours sur sept pour répondre à vos demandes de la manière la plus adéquate et le plus rapidement possible. Vous retrouverez diverses disciplines au sein Centre, à savoir: dentisterie générale, endodontie, parodontologie, implantologie, orthodontie, prothèses fixes et amovibles et blanchiment des dents. Et ce pour tous les âges évidemment.
En bref, le Cabinet Dentaire Victoria met tout en oeuvre pour répondre au mieux à vos besoins: équipe polyvalente et multi-disciplinaire, utilisation des dernières technologies de pointes (radiographie panoramique, Cone Beam CT, Cad/Cam...), strict respect des règles d'hygiène et utilisation des dernières techniques modernes d'asepsie. Cette page a été créée dans le but de vous tenir au courant de l'activité au sein du Centre médico-dentaire Victoria: jours et heures d'ouverture et de fermeture, nouveaux collaborateurs, nouvelles spécialisation, etc.
Nous vous donnerons également quelques conseils à appliquer au quotidien pour maintenir votre bouche et vos dents en bonne santé."[email protected]"
Adres: Chaussée de Haecht, 194-196, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: 02 410 76 76
Stad: Schaerbeek
Route: Chaussée de Haecht, 194-196
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Centre Dentaire Victoria Schaerbeek Schaerbeek, Centre Dentaire Laeken, Dentiste Schaerbeek Plasky, Centre Dentaire Jette, Centre dentaire forest, Dentiste Schaerbeek boulevard Lambermont, Clinique dentaire Bruxelles, Dentiste Schaerbeek Rue Royale Sainte-Marie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Mijn vrouw had een paar weken geleden afspraak genomen voor ons beiden voor vandaag 25-09-2020. zeker weten want ik was oorgetuige van het gesprek Echter toen we er aankwamen zei de secreterasse dat alleen mijn vrouw er in stond en dat er geen plaats was voor een andere. k had voor vandaag speciaal verlof genomen. Hectisch en chaotisch.
Altijd op tijd genomen. Goede uitleg. Heel proper! Heel tevreden
Incompetent tandheelkundig centrum in het begin was het goed, maar de meeste goede tandartsen zijn vertrokken. Dokter rajah nul nul nul Ik ging daar weg met nog meer pijn. Ik moest naar een ander centrum voor een röntgenfoto omdat ze niets wilde weten. Nooit meer ben ik nu in een noodsituatie vanwege hun incompetentie.
Ik had de Fariza-tandarts die ik niet aanraad... een vertraging van meer dan 30 min kan gebeuren, dat is niet het probleem & toch moest ik echt de druk uitoefenen... maar ik kom voor een jaarlijkse ontkalking met lijm resten als gevolg van een eerdere compressiedraad. Ik heb een afspraak om 10:20 uur om 10:50 uur. Ik word ontvangen en sta klaar om 11:00 uur is het al voorbij. De lijmresten zijn duidelijk niet verwijderd... een totaal slordige poetsbeurt. De tandarts Fariza schrijft me dingen voor die ze vergeet uit te printen en mee te geven? Misschien voor minder patiënten zorgen om een ​​betere opvolging te verzekeren? Desalniettemin zijn het begrip van de beheerder en de snelle en efficiënte zorg van Tandarts Hassan welkom.
Ik ben enorm teleurgesteld in deze kliniek, Ik ging voor een jaarlijkse controle, eerste verbazing: tijdens de afspraak kreeg ik een 360°-scan en bood me een nieuwe afspraak aan om een ​​beginnend gaatje te behandelen. Waarom niet dezelfde dag nog doen? Tweede afspraak, ik ben behandeld cariës, ja, behandeld in QUOTES omdat de 3 weken na de behandeling een nachtmerrie waren. Ik wil verduidelijken dat de tandarts me vertelde dat als mijn tand langer dan 3 dagen pijn doet, ik hem moet bellen om het te zeggen. Hij gaf me zelfs zijn nummer. Ongehoord als ik elk jaar controles doe. Wist hij al dat hij zijn werk slecht had gedaan en was dit een techniek om mij weer in zijn kantoor te krijgen? buitensporige prijs Ondragelijke tandpijn die elke dag erger wordt, niet in staat om mijn kaak te sluiten of zelfs maar mijn tand aan te raken met MIJN VINGER. En dan heb ik het nog niet eens over eten van de zijkant van mijn zere kies. Het was niet de eerste keer dat ik mijn tanden in dit centrum ging behandelen, maar ik kan u verzekeren dat het de LAATSTE was.
Super schone en nieuwe apparatuur, iets wat ik in elke dokterspraktijk zou willen zien .. Tandarts Muryem zorgde die dag voor me en ze was zo zachtaardig en lichtvaardig. Ze waren op tijd bij de receptie.. Prijzen zijn redelijk en hetzelfde voor elke kliniek in BXL, ik heb gezocht naar...
Fantastische tandarts ooit gehad! Meer dan 3 jaar behandeld door Dr. Hassan Baharvandi & alles gaat nu goed. Sterk aanbevolen!
heel slecht centrum, ik heb mijn tanden "behandeld" maar na een paar weken heb ik dezelfde problemen die ik had voordat ik met dezelfde tanden werd behandeld. echt oplichters want ik moest veel betalen voor de afspraak maar er wordt niets geregeld
Mooi goed uitgerust centrum We gaan naar de heer Hassan Baharvandi en we zijn heel blij. Hij is buitengewoon vriendelijk, zeer zachtaardig en bekwaam. dankzij hem
Hallo, ik wil ook mijn mening geven over de Victoria-kliniek. We hadden een afspraak met deze dokter, Raja Ajra, ze las 3 keer wat haar andere collega had geschreven, keek naar de foto en begreep nog steeds niet wat het was Er moest een tand worden getrokken, maar dat deed ze niet vroeg ik waarom stel je zo'n personeel aan Alleen maar om het ziekenfonds leeg te maken?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid