facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cena

Cena

Info

Door Verstraeteplaats 4
2018 Antwerpen
032947877
www.restaurantcena.be

Adres: Door Verstraeteplaats 4 , Antwerp 2018, BE
Telefoonnummer: 03 294 78 77
Stad: Antwerp
Route: Door Verstraeteplaats 4
Postcode: 2018


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 19:00-21:30
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 19:00-21:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 19:00-21:30
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: john cena dead, c en a heren, john cena wife, john cena wiki, c en a, john cena wwe, c&a jurken, c en a kinderkleding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Harmonie De Harmonie 2 km Echt heel lekker, het favoriete restaurant van mijn schoonouders. Ik heb dus het gelu...
Rimbaud Rimbaud 2 km Restaurant Rimbaud
Cap Au Sud Cap Au Sud 3 km Gezellig café
't Frit-Uurtje 't Frit-Uurtje 8 km - Drukke frituur zeker tijdens spitsuren. - Nu tijdens Corona best op tijd telefonisc...
Recensies
Super chef, zowel qua uitzicht als smaak voorbeeldige gerechtjes. Bediening traag en sfeer valt of staat met de bezetting van de tafels. Zaaltje nogal gehorigEten: 5/5
Verfijnde keuken, 20 ceuverts, heerlijk verse gerechten met gevarieerde smaken, de uitleg bij de bediening kan beter in deze prijsklasse. We hebben gekozen voor een 6 gangen menu. De wijnen hebben we zelf gekozen omdat de opleg voor aangepaste wijnen redelijk veel is.
Lekker eten en goede service, ok prijs kwaliteit.Eten: 4/5
Er gegeten via Dining with stars. Min of meer vaste menu. Zéér lekker. Mooie bordjes, interessante smaakcombinaties. Dank aan de chef. Klein resto, dus zit je redelijk dicht bij elkaar.
Dat dit restaurant een 8,7 als beoordeling heeft begrijp ik niet! Wij gaan wekelijks op restaurant, maar in lange tijd niet zo slecht gegeten. Het enige dat lekker was, was het hapje vooraf het menu, een soepje met flat Bread en hummus.
Al een paar keer teruggegaan voor telkens weer opnieuw een excellente keuken met verrassende gerechten. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
Eten was lekker, bediening heel koel,suggestie wijn was niet aanwezig .
Verfijnde en super smakelijke keuken! Het everzwijn was 1 van de beste wild-ervaringen dat ik heb meegemaakt, zalige saus en een perfecte cuisson. Een leuke selectie mocktails, gins en wijnen maakte het culinaire plaatje compleet. Voor herhaling vatbaar!
Zeer lekker gegeten. Fijne bediening. Aanrader!Eten: 5/5
Prijs/kwaliteit was niet in verhouding tot andere restaurants waar we zijn geweest. Er is 1 gastheer in bediening, niet onvriendelijk, maar ook niet innemend; meer zakelijk correct en in uitleg puur noodzakelijke informatie gevende. Bij/Na afrekenen verdere totaal geen aandacht meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid