facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrosserie Opsomer

Carrosserie Opsomer

Info

Koetswerkherstelling alle merken,
komt het ooit zover, staan wij U steeds met raad en daad bij.

Adres: Liersesteenweg 477, 2800 Mechelen
Telefoonnummer: 015204988
Stad: Mechelen
Route: Liersesteenweg 477
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage carrosserie Hendrickx Mechelen Garage carrosserie Hendrickx Mechelen 3 km Vertaald door Google Goede service Origineel Good service
Carrosserie H&M Carrosserie H&M 3 km Steeds tot uwer beschikking �
Recensies
Al 10 jaar vaste klant bij Carrosserie Opsomer, je wordt hier altijd geholpen met de glimlach, ook altijd een zeer persoonlijke aanpak. De kwaliteit van het werk is fantastisch, echt vakmanschap! Prijs/kwaliteit zeker de beste uit de regio.
Schade door aanrijding op parking en perfect gemaakt door mijn hersteller Opsomer in wie ik al meer dan 30 jaar het voltste vertrouwen heb. Een vakman met heel veel ervaring die werkt aan een correcte prijs.
De Walter is al jaren mijn vaste carrosserie. Van het kleinste tot zware carrosserie herstellingen hij kan het allemaal. En voor mij heel belangrijk met een bijzonder oog voor detail.
Een vakman in hart en nieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid