facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carrefour Market Heppen

Carrefour Market Heppen
"Carrefour winkels voor al je behoeften Carrefour België, dat zijn 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour markt-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express-winkels en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. Met al onze verkooppunten, vind je bij Carrefour op elk moment van de dag wat je nodig hebt! Btw: 0894.377.414"
Adres: Leopoldsburgsesteenweg 120, 3971 Leopoldsburg
Telefoonnummer: 011/340311
Stad: Leopoldsburg
Route: Leopoldsburgsesteenweg 120
Postcode: 3971


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Carrefour leopoldsburg aanbiedingen, Openingsuren OKay leopoldsburg, OKay Heppen, Openingsuren OKay Heppen, Carrefour Openingsuren, Spar Leopoldsburg, Carrefour Ham, Carrefour Paal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 2 km Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudel...
ALDI ALDI 2 km Grote, propere winkel met vriendelijk personeel
Albert Heijn Leopoldsburg Albert Heijn Leopoldsburg 2 km Op de voorpagina van de folder staat vanalles 1+1 gratis 2+3 gratis maar ze hebben ni...
Recensies
Schandalig hoe de parking erbij ligt! Geen voorzorgen genomen ivm de sneeuw, niet gestrooid, geen sneeuw weg gerund waardoor mijn grootmoeder gevallen is!
Carrefour market Heppen is een supermarkt met een heel mooi assortiment en met heel vriendelijke medewerkers. 1 ster aftrek voor de stevige prijzen, die liggen toch voor menigeen buiten budget.
Elke week goed , geen probleem vriendelijk personeel.
Rekken aangevuld, vriendelijk en behulpzaam personeel
Het probleem is op een correcte manier uit geklaard. Bedankt voor de telefoon.
Een hele fijne winkel maar er werkt 1 iemand een zekere kevin schandalig hoe onbeschoft deze persoon is !!! Elke keer als ik bij hem aan de kassa kom heeft hij wel iets te zeggen dit was de laatste keer ik kreeg deze opmerking van hem ge zou beter eens een jas leren dragen inplaats van hier zo te staan terwijl ik een jasje aan heb en hij hier geen zakens mee heeft 1 in woord schandalig !! Mij ben je kwijt als klant .
Top . Vriendelijke medewerkers en jobstudenten.
Veel keus en goede prijs -kwaliteit,mvg Stephan,een van de uitgebreidste Markets qua kwaliteit,assortiment,hygiëne en vriendelijkheid die er zijn en ik ken er veel daar ik in alle provincies door mijn werk kom!Proficiat aan directie en personeel!Reyniers Stephan
Mooie en ruime winkel met vriendelijk personeel, een ruim aanbod en vooral veel producten die vaak nog maar net op de markt zijn.
Vele rekken leeg,waarom? Ben naar de AH geweest en daar zijn alle rekken goed gevuld, ook wat er in de GB niet was wegens geen leveringen. Raar toch !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid