facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Leopoldsburg

Albert Heijn Leopoldsburg
Adres: Lidostraat 7, 3970 Leopoldsburg, België
Telefoonnummer: 011 22 00 02
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Leopoldsburg
Route: Lidostraat
Huisnummer: 7
Postcode: 3970


Openingstijden

maandag: 12:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: 08:00–12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ALDI ALDI 215 meter Grote, propere winkel met vriendelijk personeel
Lidl Lidl 273 meter Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudel...
Carrefour Market Heppen Carrefour Market Heppen 2 km Schandalig hoe de parking erbij ligt! Geen voorzorgen genomen ivm de sneeuw, niet ge...
Recensies
Op de voorpagina van de folder staat vanalles 1+1 gratis 2+3 gratis maar ze hebben niks. Elke dag komen kijken, ze mogen er wel bij zetten dat het enkel voor de eerste 10 klanten is.nnJoran de supermarktmamager reageert hierop met een leugen, ze hadden namelijk niet alle dagen een ruime voorraad aardbeien, eigenlijk geen 1 dag en vandaag was er gewoon niks. En niet enkel de aardbeien!
Leuke winkel, alleen van de gratis actie producten was er voorlopig maar 1 aanwezig
Onervaren jobstudents die je niks mag vragen of ze voelen zich op hun tenen getrapt.nSommige werken tegen hun hoesting
Mijn oorspronkelijke review werd afgekeurd door Google. Stond nochtans niets aanstootgevend of etc in. Blijkbaar mag de waarheid niet gezegd worden. Enfin, het heeft wel gewerkt. Want kort na publicatie was het probleem met te veel bonus artikels die 's avonds niet meer beschikbaar zijn, opgelost. Af en toe is er nog wel eens iets uitverkocht als ik eindelijk naar de winkel kan. Maar als ik dan de dag erna terug ga, is het er meestal wel.
Alhoewel ik hier maar voor een paar producten komen winkelen ben viel het mij op dat deze Albert Heijn netjes en ordentelijk was. Ik was eerder in een andere winkel van Albert Heijn en ben daar ben ik zonder inkopen vertrokken vanwege de chaos.nDe promoties zijn hier meestal echt goedkoop maar de prijs van de andere producten valt wat tegen. Voor mij dus een winkel waar ik enkel voor promoties kom.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid