facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carfidence

Carfidence

Info

Betrouwbare tweedehandswagens.

De wagens zijn elke dag te bezichtigen, inclusief zondag van 7h tot 22h met mogelijkheid om een wagen te reserveren via sms

Geschiedenis

Jij bent op zoek naar een budgetvriendelijke, trendy, zuinige en exclusieve tweedehandswagen? Met de hoogst mogelijke graat van betrouwbaarheid? Dan ben je bij Carfidence absoluut aan het juiste adres. Via onze kwaliteitsgaranties kunnen wij enkel de beste tweedehands wagens aanbieden. Diverse merken & modellen voor jong en oud.

Vanwaar komen onze wagens?

1 Directiewagens: Door onze 30-jarige ervaring hebben wij een netwerk opgebouwd binnen de constructeurs of invoerders in België & Europa. Op deze manier geraken wij aan wagens van werknemers bij autoconstructeurs.
Deze werknemers kunnen ieder jaar bij hun werkgever een nieuwe wagen kopen met zeer grote personeelskortingen. Carfidence heeft de eerste hand op deze wagens.

2 Nieuwe wagens: Wij kopen loten nieuwe wagens aan in landen waar ze het meest voordelig zijn. Vaak zijn dit ook over stocks die wij relatief goedkoop kunnen aankopen door de hoeveelheid en onze goede contacten.

3 Andere: Particuliere wagens: gewone overnames door onze andere garages, aankopen door een wijziging in de gezins- of werksituatie en bankbeslag.

4 Ex-leasing wagens: Een zeer betrouwbare bron waar enkel wij kunnen aankopen. Carfidence gaat voor de wagens die weinig kilometers hebben en normale gebruikssporen hebben. De leasingmaatschappijen zijn erg streng op het volgen van het onderhoudsschema bij de constructeur, hetgeen gemoedsrust betekend voor u.



"Carfidence is verhuisd naar FordStore Bilzen."
Adres: Steenweg 10, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 0476880334
Stad: Lanaken
Route: Steenweg 10
Postcode: 3620


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atlas auto's Atlas auto's 2 km ZEKER LEZEN Heb een auto gekocht bij deze kwakzalvers . 1 auto zou gepoetst moeten z...
Vintage chroom meeting Lanaken Vintage chroom meeting Lanaken 3 km De startup was een succes ! Top ambiance !WachttijdGeen wachttijdReservering aanbevol...
Recensies
wij zijn ook zeer tevreden van onze opel zafira die wij hier pas kochten,zeer vriendelijke verkoper die de tijd geeft om ruim het voertuig te bekijken met de nodige uitleg,na de aankoop was de wagen binnen de afgesproken termijn klaar voor afhaling,daar nogeens met de nodige uitleg over het voertuig en verder blijkt de wagen in toptoestand we kunnen niets negatief zeggen.
Auto gekocht met plaatsing van trekhaak. Deze zou binnen de 2 weken geleverd worden. Auto was niet klaar en heeft week langer geduurd. Komt er verder nog bij kijken dat duidelijk gevraagd was trekhaak te keuren voor maximaal gewicht wat auto mag trekken. Dit is ook niet gebeurd en als je dan zegt van niet ok zo krijg je te horen om zelf naar keuring te gaan. Enkele weken na de aankoop stel ik vast dat de wagen veel in hoge toeren gaat draaien stationair. Wagen is verschillende keren hiervoor bij hun carcliniq geweest niks te vinden zeggen ze u dan. Uiteindelijk na vele pogingen en bij andere garages te zijn geweest blijkt dat dit kwam door een kapotte batterij, kapotte waterkoelingspomp en egrkoeler. Niks hebben ze gedaan buiten u afwimpelen. Garantie en Service is hier dus alles behalve en raad iedereen af hier te kopen.
Heb een Audi gekocht verleden zomer. Waar moet ik zijn bij carfidens na jullie verhuis in Rekem. ?
Afgelopen zomer een jonge Skoda Fabia 1.2 TSI gekocht als 2de wagen, prijzen van Carfidence Beckers groep leken me zeer correct te zijn, de aangeboden wagen was precies we al een geruime tijd zochten maar steeds niet vonden, wagen was zeer correct voor de vraagprijs wat mede de doorslag gaf op de aankoop, op vraag van ons zijn er een aantal deukjes uitgehaald en een paar kleine tekortkomingen opgelost, een onderhoudsbeurt werd door het zusterbedrijf Carclinic uitgevoerd, bij afhaling bleek dat de remolie niet vervangen was binnen de termijn, hiervoor werd een tegoed genoteerd, toen de de wagen een maand hadden bleek dat de achterruitverwarming op 2 plaatsen defect was, de achterraam is vorige week onder garantie vervangen samen met de remoliewissel, verder stond er een vervangwagen klaar van de Beckers groep, kortom: het lijkt me een eerlijke dealer met een net aanbod in jonge 2de hands wagens, komt zijn woord na, ook nadat je nog een euvel ontdekt terwijl je de wagen al een maand in gebruik hebt, proficiat aan het team! Rob
Tony, een eerlijke en sympathieke topverkoper die er alles aan doet om je altijd op de hoogte te houden en alles perfect behandeld. Dankzij hem is de keuze snel gemaakt als je in dubio bent!
Heb hier enkele maanden geleden mijn eerst auto gekocht, men heeft mij zeer vriendelijk geholpen en heb nog geen enkel moment spijt gehad van mijn aankoop!
Lang wachten, weinig werkpersoneel.. afspraak gemaakt voor overnemen auto, wetende geen van daar te kopen.. op afspraak komen smorgens vroeg en zeggen dat ze niks overnemen zonder daar iets te kopen.
Top service aanrader voor wie een 2dehandswagen zoekt!
Uitleg en ontvangst super en Tony bedankt. Een dikke dank je wel !!!
Vriendelijke hulp een zeer deskundige verkoper een nieuwe Ling in het vak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid