facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atlas auto's

Atlas auto's

Info

dankzij 38 jaar ervaring verkopen wij enkel goed onderhouden kwaliteit's voertuigen. naast hedendaagse voertuigen zijn wij ook thuis in het young/oldtimer segment. neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Adres: Steenweg 287, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: +3289214760
Stad: Lanaken
Route: Steenweg 287
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Auto's rekem, Eurocars lanaken, Carfidence, Atlas cars desselgem, Auto stock, Autostock Lanaken, Tweedehands auto Limburg, Mazda Lanaken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carfidence Carfidence 2 km wij zijn ook zeer tevreden van onze opel zafira die wij hier pas kochten,zeer vriende...
Bastiaens Lanaken Bastiaens Lanaken 5 km Onafhankelijke RENAULT/DACIA specialist
Vintage chroom meeting Lanaken Vintage chroom meeting Lanaken 5 km De startup was een succes ! Top ambiance !WachttijdGeen wachttijdReservering aanbevol...
Recensies
ZEKER LEZEN Heb een auto gekocht bij deze kwakzalvers . 1 auto zou gepoetst moeten zijn was op eerste zicht mooi ik kwam thuis aan onder de zetels een hoop huisafval kunnen uithalen dit hoort niet bij een zogenaamde autohandelaar te zijn!!! Kan spijtig genoeg geen foto's posten 2 auto heeft allerlij problemen desondanks deze gekeurd voor verkoop was Met de remmen Motorlampje brand +elektrische ramen werken niet Dit alles was prima tijdens de testrit!!! 3 is verschillende documenten vergeten mee te geven waar ik nog eens op en af kon rijden zo iets noemt zich een handelaar Conclusie: Blijf daar weg het zijn gewoon afzetters daar koop ik nooit niks meer
Super bedrijf Vader en Zoon . Top auto’s in goede staat... Goede service en eerlijk bedrijf. Als je een goeie occasie auto wilt kopen. Ga zeker eens langs bij Auto Atlas en gegarandeerd ga je naar huis met een top auto in goede staat!!!
vriendelijk, fair, behulpzaam. zelfs na afsluiten van de deal nog 2 gratis "goodies" gekregen, garantie was nog niet nodig, dus geen ervaring. ik ga zeker hier langs voordat ik een volgende auto koop. edit: na 4 maanden was een reparatie aan de motor nodig 120.000km die onder de garantie viel. perfecte dealer!
Héél blij met mijn mooie, jonge tweedehands wagen die ik hier kocht! Vriendelijk ontvangen door vader en zoon, op een fijne niet-opdringerige manier. Zeer vlotte contacten om alle papierwerk in orde te maken en mijn wagen was klaar voor afhaling op het afgesproken moment. Er werd zelfs een inspanning gedaan om de velgen te laten lakken in de kleur die ik wenste. Bovendien hebben ze mijn vorige wagen overgenomen voor een heel redelijke prijs.
Goede ervaring met deze garage welke door vader en zoon worden bestiert. Ze denken mee naar welke auto bij je behoeften en wensen past. Ook moet je van hen eerst een proefrit maken voordat ze willen onderhandelen over de prijs. De auto die we er gekocht hebben doet het goed en hebben we geen problemen mee gehad. We hebben dan ook geen aanspraak hoeven doen op garantie.
Vandaag de nieuwe auto, gaan halen bij Atlas Auto. Zoals afgesproken was hij mooi gewassen en gepoetst. De baas, vader John en zijn zoon Dave, waren zeer vriendelijk en net. Ook toen wij vorige week zijn gaan kijken heeft de vader ons zeer goed te woord gestaan. Je voelt daar heel duidelijk dat de verkoop uit hun hobby is voort gekomen. Na een uitgebreide proefrit hebben we besloten deze auto te kopen. Eerlijk en een fijne zaak. Ik kan Atlas Auto's zeker wel aanbevelen. Eddy en Kim.
Atlas auto's is niets meer dan een frauduleuze garage die teert op de verkoop van schadewagens aangekocht in het buitenland. Op enige klantenservice kan je hier niet rekenen eens het geld overgemaakt is, elke vorm van respect gaat op hetzelfde moment verloren. Jammer.
Ik zou NIEMAND aanraden hier te kopen. Ze komen hun afspraken niet na. Zo heb ik na een half jaar nog altijd geen reserve sleutel zoals beloofd. Ook heb ik geen onderhoudsboekjes gekregen. Ik moest ineens zelf naar Luik rijden voor de inschrijvingspapieren. De airco heeft nooit gewerkt. Na enkele maanden was er al vanalles stuk aan de auto. Ondanks de verplichte garantie binnen het half jaar deden ze moeilijk over de kosten. Verder hebben ze 2 verschillende maten banden op mijn auto gelegd en weigerde in eerste instantie 4 nieuwe dezelfde banden op te leggen waarvoor ik betaald heb. Pas na enkele weken, advocaten en veel telefoons hebben ze dit gedaan. Tijdens de onderhandelingen hierover was de vriendelijkheid ook ver zoek...
Die enkele ster verdienen ze voor hun vriendelijkheid tot aan het tijdstip dat de nieuwe wagen aangekocht is en daarna stopte het goede nieuws voor mijn dochter. Vanaf dan valse beloftes ondanks wettelijke verplichtingen , onbekwaamheid in wat ze wel doen , bij momenten grofheid en niet zo fraaie benamingen in hun taalgebruik als je voor je recht opkomt. Mijn dochter heeft de auto na minder na een jaar uit pure frustratie weggedaan aan een kwart van de prijs.
Een zeer aanbevelenswaardige garage die ook na verkoop zijn afspraken na komt. Iedereen die op zoek is naar een 2de hands wagen zal ik aanraden eens bij Atlas binnen te lopen. Je krijgt echt 12 maanden garantie en dat vind je niet overal voor een 2de hand wagen. Mijn volgende auto wordt zeker en vast weer bij Atlas Auto's gekocht. Die service die ze daar geven is perfect.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Atlas auto's met het openbaar vervoer


Rekem Daelwezeth 180 meter
61
63
638
Rekem Daelwezeth 220 meter
61
63
638
Rekem Daelwezeth 340 meter
20a
Rekem Daelwezeth 340 meter
724
Rekem Daelwezeth 360 meter
20a

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid