facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping la rochette

Camping la rochette

Info

camping " La Rochette "

Geschiedenis

Deze streek in het hart van Europa wordt gewaardeerd vanwege haar charme, de verscheidenheid van het landschap, haar grote wouden en haar zuivere, versterkende lucht.

In de nabijheid van het dorpje Sainte Cécile vindt u camping 'La Rochette'. Gelegen aan de rand van de Ardennen en dicht naast de schitterende en visrijke rivier Semois. Camping 'La Rochette' biedt in deze mooie omgeving ruim 200 uiteenlopende plaatsen voor alle soorten van vakantie. U kunt bij ons terecht voor een actieve of ontspannende vakantie maar ook als u op doorreis bent. De mogelijkheden zijn zeer divers!

Op onze internetsite vindt u meer informatie over de faciliteiten die de camping te bieden heeft. Om een goed beeld te krijgen van de omgeving kunt u terecht op de betreffende pagina. Voor de ontspanningsmogelijkheden kunt u kijken op de 'ontspanning' pagina. Bent u geïnteresseerd in onze prijzen of wilt u reageren? Dan kunt u terecht op de 'prijslijst' pagina.

Wilt u na het bekijken van onze site nog meer informatie hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bienvenu au pays de la Semois entre ‘’Ardenne’’ et ‘’Gaume’’

Cette région au coeur de l’Europe est bien connue pour son charme, les plusieurs paysages,ces grande fôrets et son air pur.

A proximitée du petit village de Sainte-Cecile vous trouverez le camping ‘’La Rochette’’.Située au bord des Ardennes est près de la superbe riviere; la Semois qui aussi est riche en poisons.Camping ‘La Rochette’ vous offre dans cette region environ 200 possibilités pour toutes sortes de vacances.Chez nous vous pouvez avoir des vacances actives ou relaxantes,mais également si vous êtes de passage.Il y a plusieurs possibilités!

Sur notre site vous trouverez plus d’information pour les facilités que le camping vous proposent.Pour les possibilités de recreations vous pouvez aller voir sur la page ‘récreation’. Vous êtes interessé par les prix ou vous voulez reagir? Alors vous pouvez aller sur la page ‘liste des prix’.

Si après avoir visiter le site vous avez encore des questions ou si vous voulez encore des informations,vous pouvez toujours prendre contact avec nous.

Adres: rue de la mecanique, 6820 Sainte-Cécile, Luxembourg, Belgium
Stad: Sainte-Cécile
Route: rue de la mecanique
Postcode: 6820



op zoek naar gerelateerd: camping la rochette guillestre zoover, camping guillestre zoover, camping la rochette luxemburg, guillestre frankrijk, camping la rochette belgie, la rochette frankrijk, camping guillestre, camping parc le villard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de la Semois Camping de la Semois 711 meter Heel mooie en rustgevende camping! Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de bar met...
Recensies
Gezellige rustige camping met vriendelijke mensen , groot terras en cafetaria voor een drankje en iets te eten . Vrijdagavond ban een super optredentje genoten . Het enige minpunt is de properheid , het sanitair lekt overal water en word te weinig gepoetst . Aan de chemischetoiletten ontbreekt een werkend kraantje om te spoelen . Wij hadden er persoonlijk wel weinig last van , het is vooral een camping met weinig regels zoals wij het graag hebben en perfecte locatie om het festival in chassepierre mee te pikken . Wij komen hier zeker nog terug .
Wij wilde hier vorige week een nacht verblijven met de camper. De communicatie per e-mail ging al erg stroef, en alles moet in het Frans. Ik kreeg geen bevestiging en we begrepen elkaar duidelijk niet. We zijn er toch langs gereden om te kijken of het wat was... De receptie is onvindbaar en de camping lijkt meer op een soort van verzameling van stacaravans, waarschijnlijk allemaal vaste gasten. Er staan vrachtwagens midden op het terrein en alles ziet er oud en vies uit. Het zag er werkelijk niet uit. We zijn met gang doorgereden naar "Camping Moulin Willaime" in Herbeumont. Dat is pas een aanrader !!! Super lieve eigenaresse die ondanks haar leeftijd haar talen wel spreekt. Klein, maar direct aan de Semois rivier. Leuk om te zwemmen, varen en spelen. RIJ HIER VOORBIJ MENSEN !!!
De enige reden waarom je hier zou willen overnachten is de ligging niet ver van de Semois en het restaurant waar ik een lekkere pasta met scampi's heb gegeten. De camping is verder onverzorgd, met vuil en slecht werkend sanitair. Geen water om urinoirs door te spoelen. Overal vuil op de grond. Nachtlawaai tot in de vroege ochtenduren. Geen rustgevende omgeving.
Een vriendelijke eigenaar, helaas is de rest van de camping niet het geld waard. De sanitair was echt heel smerig en niet goed onderhouden. Ook lag erg veel rotzooi rondom de kantine en receptie. Het tentenveld heeft potentie, hopelijk dat ze de rest van de camping gaan opknappen.
Heerlijke gegeten. Eigenaar Wouter een stuk wildzwijn uit het bos klaargemaakt, echt de Ardennen geproefd. Aanrader
3 dagen fijn gecampeerd daar, heerlijk informeel, gezellige mensen en veel vrijheid. Eten was helemaal top!! Helaas vond ik de sanitaire voorzieningen heel slecht, maar voor volgende kampeervakantie heb ik dat opgelost Til next year
Gastvrije vrije plaats waar je kan Zijn! Super en persoonlijke ontvangst! Heerlijke keuken!! Aanrader? REKEN MAAR VAN YES!!
Lang geleden dat ik nog zo een goede steak had gegeten, voor de rest een knappe familiale camping voor jong en oud .... top
Verzorgde camping, vriendelijke uitbater, kraaknet sanitair!
leuke gezellige familiale camping precies wat je verwacht in de Ardennen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid