facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping de la Semois

Camping de la Semois

Info

Voor de echte kampeerder!!
Kamperen in een tent aan een rivier, in de Belgische Ardennen, of huur één van onze speciale locaties !
www.campingdelasemois.be

Geschiedenis

--- Kamperen in een tent aan een rivier, de Semois, in het zuiden van de Belgische Ardennen. Overdag actief in de bossen of op het water. 's Avonds een hapje eten in de kantine en een drankje nuttigen onder de sterrenhemel. Camping de la Semois ligt op luttele uren van

--- Camper dans une tente le long d’une rivière, la Semois, dans le sud des Ardennes belges. Être dans les bois ou sur l’eau en journée. Et en soirée : casser la croûte dans la cantine et profiter d’un bon petit verre à la belle étoile. Le Camping de la Semois se trouve à quelques minutes du Nord de France. On y trouve des emplacements spacieux et calmes où les enfants peuvent jouer à cœur joie.

--- Camping in a tent alongside a river, the Semois, in the south of Belgian Ardennes. Active during the day, in the woods or on the water. And in the evening: grabbing a bite to eat in the dining hall or savouring a drink under a starry sky. Camping de la Semois is located only a few hours from Great Britain. We offer quiet, large camping spots and children can play without a care in the world.

--- Campen in einem Zelt an einem Fluss, der Semois, in der Süden den belgischen Ardennen. Tagesaktivitäten im Wald oder auf dem Wasser. Am Abend speisen Sie in der Kantine und nehmen ein Getränk unter dem Sternenhimmel. Camping de la Semois ist nur ein paar Stunden von Deutschland entfernt. Es gibt dort geräumige, ruhige Stellplätze, und die Kinder können nach Herzenslust spielen.



"Kamperen in de Ardennen, aan rivier la Semois, kanoën, vissen, mountainbiken, tracken, wandelen, kindvriendelijk, tipi tenten, safaritenten, yurts."
Adres: 25, Rue de Chassepierre, 6820 Sainte-Cécile, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 0032 (0) 61 31 21 87
Stad: Sainte-Cécile
Route: 25, Rue de Chassepierre
Postcode: 6820



op zoek naar gerelateerd: camping de la semois plattegrond, camping de la semois chassepierre, camping de la semois zoover, camping maka, camping de la semois florenville belgië, glamping semois, camping de la semois review, kleine camping ardennen semois
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping la rochette Camping la rochette 711 meter Gezellige rustige camping met vriendelijke mensen , groot terras en cafetaria voor ee...
Recensies
Heel mooie en rustgevende camping! Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de bar met lekkere koffie, ook aan de inkom vriendelijk onthaald. Wel op tijd opstaan om brood te gaan halen op drukke momenten ; Goed opletten voor de groene glijbaan aan de bar. Die is erg stijl en er is een houten omheining beneden, waardoor kindjes zich kunnen verwonden. In ons gezelschap waren er 3 kindjes tegen gebotst. Mijn zoontje kwam met zijn hoofd op de houten plank terecht. Het sanitair werd goed onderhouden, de schoonmaakster was erg vriendelijk en poetste heel grondig. In het winkeltje is er een mogelijkheid om zelf etenswaren in de ijskast te zetten, zeer handig systeem. Het aanbod in de winkel is wel zeer beperkt, wat verse groenten en fruit zouden zeer handig geweest zijn. Het zwemmen aan de Semois was heerlijk en het uitzicht prachtig.
Wij kamperen al meer dan 20 jaar en vonden dit veruit een van de leukste campings waar we al geweest zijn. Prachtige omgeving, rustige camping aan het water dus heel leuk om met kindjes in de rivier te spelen, gezellige bar, veel speelmogelijkheden voor kinderen en supervriendelijke eigenaren en personeel. Chassepiere is een heel mooi dorpje op loopafstand. Je mag ook gratis een fiets lenen om boodschappen te gaan doen in Florenville, een wondermooie fietstocht. Ons busje had problemen en de eigenaar heeft alle moeite van de wereld gedaan om ons te helpen en dat is gelukt, dus konden we verder op reis. Voorts stonden ze altijd klaar om ons te helpen of onze vragen te beantwoorden of tips te geven. Bedankt voor de superfijne start van onze vakantie, wij komen zeker en vast terug!!
Super camping! Mijn vriend en ik stonden er 1 nacht tijdens onze wandelvakantie en we waren over deze camping by far het meest positief. We werden zeer vriendelijk onthaald door 2 dames die vloeiend nederlands spraken wat voor ons erg prettig was, en de witte hond bij de receptie maakte het inchecken alleen maar leuker. Ondanks dat we maar kort bleven hadden we ruim de keuze over waar we onze tent neer wilde zetten, wat een schattig plekje vlak bij de la semois was. Op de camping waren veel Nederlandse gezinnen aanwezig en met de vele skelters en klimrekken die aanwezig waren snap ik dit volledig. Al met al een mooie camping met vriendelijk personeel.
Heerlijke familie camping aan de Semois. Wij waren hier voor de tweede keer en komen nog wel eens terug! Super aardige eigenaar. Een deel is helemaal autovrij en daar kun je met karren je spullen bij aankomst en vertrek vervoeren. Andere deel is autoluw, daar mag je laden en lossen op de plek. Parkeren doet iedereen buiten de camping. Top! De Semois stroomt langs het autovrije deel. Handvol plekken staan op de oever onder de bomen. Fantastisch. De Semois is hier juli kniediep en perfect voor kinderen. Hier geen rechte laantjes en heggen. Natuurlijk terrein. Meeste plekken onder afwisselende bomen en op gras. Enkelen ook in de zon. De washokken zijn niet hiepermodern maar prima. Wel aanwezig: wc-papier, zeep en papieren handoekjes. Weinig verlichting. Plaatsen zijn wisselend van grote. Op onze plek paste onze tipitent denk ik wel 8x! Brood, friet, koud bier bij het barretje. Veel speeltoestellen en skelters. Er is een klein doe-het-zelf winkeltje. En oh ja… bijna vergeten… je eigen vuurtje op je kampeer plek. Eigen vuurschaal of eentje huren. Eigenaar levert tegen betaling hout. Dat was super droog en stookte daardoor uitstekend. Vorige keer werd er ook wekelijks pizza gebakken, dat was nu juli 2023 helaas niet meer.
Prachtige natuurcamping gebaseerd op vertrouwen en goede afspraken, uitgebaat door een klein maar behulpzaam team. Rustig aan de rivier en kampvuur aan de tent met vuurschaal mag. Beperkte kinderanimatie en er is ook zo veel te beleven en ontdekken dat de kinderen zich geen seconde hebben verveeld. Sanitair voldoende en proper. Bar en winkeltje met de nodige basics maken het geheel af. Top vakantie, wij komen terug!
Helaas uit eigen hand ervaren hoe Klaas en Yvonne om zijn gegaan met de mensen die het over zouden nemen vorig jaar. Om het netjes te houden "Deze mensen zijn zeer onbeschoft en zeer onfatsoenlijk en komen afspraken niet na" De middelen waar over gesproken wordt waren aanwezig, de overeenkomst lag er. Alleen Klaas en Yvonne waren niet opzoek naar mensen die het over gingen nemen maar naar mensen die het goedkoop/gratis zouden doen zodat ze zelf op vakantie konden. Lieve mensen deze camping vermijden ondanks de zeer mooie locatie, ik gun klaas en Yvonne nog geen stuiver. Veiligheid: Eigenaren zeer onfatsoenlijk. Bijzondere details: Blijf weg.
Heerlijke landelijke natuurlijke camping direct aan de rivier in een prachtige gelegen omgeving. Bij niet al te droog weer mag je op je plek een vuurtje stoken. Wij hadden een mooie plek en hadden uitzicht op de huifkar en de koeien die dagelijks voorbij liepen, erg leuk ! Heerlijke warme douches. Zeker ook voor de kinderen is het daar een Walhalla, ze kunnen dammetjes bouwen, op de skelter of klimmen op het speeltoestel etc. Je kunt in de rivier kanoën of fietsen huren op de camping. In het hoogseizoen kun je op de camping terecht voor een snelle snack en je kunt ook heerlijk eten in Chassepierre 2 km daar zit een restaurant en een brasserie, erg lekker en in een knus dorpje. De Aldi ligt ongeveer op 4 km afstand. Kortom alles binnen handbereik! Wij hebben genoten ! Ohjaaaa....wij zagen de eekhoorntjes over de camping lopen...zo leuk!
Wij hebben een heerlijk lang weekend mogen genieten bij Ivonne en Klaas. Op korte reisafstand zijn zowel de Orval brouwerij als Kasteel Bouillon sterk aan te raden!Kamers: 5/5
Heel mooi natuurlijk gelegen, nog rustig in de meivakantie. Zeer stil in de nacht! Jammer dat ze nog geen kayak aanboden anders hadden we dat zeker gedaan. Beetje aan de prijs tov andere campings. We vonden trouwens dat je voor alles buiten de camping snel afhankelijk bent van je auto, het is nogal heuvelachtig dus met een gewone fiets is het hard trappen Maar goed de camping ligt op een schitterende plek.
In het Pinksteren weekend een lang weekend met ons bus campertje gestaan op deze prachtige natuurlijke camping aan de Semois. Rust staat hoog in het vaandel bij de eigenaren. Een groep rumoerige jongeren werd na waarschuwing verwijderd van de camping. Deel van de camping is autovrij andere deel zijn alleen auto’s toegestaan voor laden en lossen, top !! In de buurt prachtige wandel gebieden, ATB route langs de camping en niet te vergeten eenmotorige kano tochtje op de Semois!!! Wij komen zeker nog een keer terug. Wouter en Lizette Activiteiten in de buurt: Kano, wandelen, ATB
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid