facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Campina VUB

Campina VUB

Info

Je studententijd die begint bij Campina want daar weten ze van veel plezier en bier en bier.

Adres: Pleinlaan 2, 1050 Elsene
Stad: Ixelles
Route: Pleinlaan 2
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Break The Silence Break The Silence 0 meter The sound of the VUB underground!
Hesbania VUB Hesbania VUB 0 meter Wij vertegenwoordigen de studenten uit Haspengouw en Hageland in Brussel.
BierKultuur BierKultuur 0 meter Super mooie campus en overal vriendelijk personeel restaurant, cafetaria, infopunt,.....
PERSkring VUB PERSkring VUB 153 meter Beste mensen, beste zielen, beste kring
Polytechnische Kring Polytechnische Kring 252 meter Heel toffe kring, de mensen zijn daar geweldig!
Recensies
Zeer grote universiteit met vele studierichtingen en studentenkoten waar studenten aan een aantrekkelijke huurprijs kunnen verblijven.
De Vrije Universiteit Brussel VUB biedt hoogwaardig onderwijs in het hart van Brussel. Met haar sterke academische reputatie en innovatieve benadering van onderwijs, bereidt de VUB studenten voor op een succesvolle toekomst. De voorgestelde tweejarige opleiding zou studenten een waardevolle basis bieden voor verdere studies en hun toekomstige carrièrekeuzes verduidelijken, vergelijkbaar met wat Odisee Hogeschool al aanbiedt. Het illustreert de voortdurende inzet van de VUB om studenten te ondersteunen bij het vinden van hun weg in de wereld van morgen.
Super mooie campus en overal vriendelijk personeel restaurant, cafetaria, infopunt,....
De sociale dienst van de VUB is met afstand de slechtste in heel België. Ik hoop dus dat mama en papa veel geld hebben en als je alleen leeft dat je studie niet te moeilijk is dat je nog kunt werken om dit allemaal te bekostigen. Echt hallucinant, je moet letterlijk eerst op straat staan voor ze je "willen" helpen.
Faculteit GF is zeer goed georganiseerd, kwalitatief onderwijs, kleine groepen waardoor praktijkervaring al van in 1ste bachelor een groot deel uitmaakt van het curriculum. Alle vooroordelen over de VUB zijn onzin, dat bewijst ze elke dag!
2 universiteitscampussen Elsene & UZ Brussel Health Campus te Jette. Omwille van het opleidingsaanbod en de hoofstdelijke omgeving populaire universiteit bij internationale studenten. Jonge universiteit met oude roots zusteruniversiteit van de Université Libre de Bruxelles ULB die al jaren stevig groeit wat betreft studentenaantallen.
Mooi groen terein van de campus. Wordt alleen momenteel veel gebouwen ge renoveert.
Top Universiteit! Men is hier enorm student-gericht. Ook de campus an sich is enorm groot en gezellig voor een rustige wandeling.
Geweldige plek om te werken!
Toffe universiteit! Het personeel is heel vriendelijk. Er zijn ook veel faciliteiten en de parking is zeker en vast een pluspunt als je van ver komt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid