facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Butcher's Dining

Butcher's Dining

Info

Een verhaal van passie, hard werken en doorzettingsvermogen! Butcher's Dining is de gastronomische vertaling van slagerij Butcher's Store!

BE 0644 750 684



"Restaurant gespecialiseerd in vleesgerechten"
Adres: Kapelstraat 102, 2540 Hove (Antwerpen)
Telefoonnummer: 03/ 455.63.71
Stad: Hove
Route: Kapelstraat 102
Postcode: 2540



op zoek naar gerelateerd: Butcher Store restaurant, De Laet & Van Haver Hove, Carima superieur vlees, Butcher Store restaurant Antwerpen, The Butcher Store, Butcher Store De Laet, Butcher Store Aartselaar, Restaurant Boechout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Butcher's store Hove by De Laet & Van Haver Butcher's store Hove by De Laet & Van Haver 0 meter Dolce Zero 1 van de beste vleeswaren die ik al gegeten heb.
Den Drijhoek Den Drijhoek 504 meter Leuk café, fijne bediening, aangenaam verrast ‍
Brasserie Blue'zt Brasserie Blue'zt 586 meter Vriendelijke bekwame service Op dat moment zeer luidruchtig, akoestiek is geen topper...
Technolem BVBA - Groothandel in Bevestigingsmaterialen Technolem BVBA - Groothandel in Bevestigings... 1 km Groothandel in bouten en moeren.
Recensies
Butcher dining is een all-round evenwichtige en eerlijke ervaring. Top service, specifiek beide dames gaan above and beyond in de zaal. Het eten was overheerlijk, je zou je een ongeluk eten a la grande bouffe. Jonge chef, een vakman, zou ik zeggen. Wij eten frequent, meermaals per week in de betere zaken. Toch was dit memorabel voor ons. Ook de hele tent-beleving. Dat je dan soms wat rook en wat vlees ruikt hoort daar gewoon bij. We hadden het ronde tafeltje voor de partie de viande, wat bijna in de keuken was. Een aanrader qua maximale belevenis dat tafeltje. Hier komen we nog en ik kom morgen de slager leegkopen.
Uitgelezen plek voor carnivoren van de high society. De meest exclusieve steaks vind je hier op de menu, van wagyu tot rubia galenga. Voor ze het vlees op de gril gaarschroeien, komt de vlotte kelner het eerst in zijn rauwe glorie aan de gasten showen - het doet wat denken aan hoe ze dat vroeger in de betere kreeftenrestaurants deden met levende kreeftjes. De amuse van paté was aan onze tafel snel verorberd. Hetzelfde voor de hapjes...de exclusieve kroketjes en charcuterie gingen vlot binnen. Voorgerecht met cocquilles en beuling was spot-on. Voor het hoofdgerecht hadden we drie verschillende steaks besteld voor in totaal 290 EUR. Voor die prijs hadden ze wel even mogen zeggen welk vlees ons juist voorgeschoteld werd. Dat hebben we achteraf moeten vragen. Gelukkig wist de kelner nog wel welk vlees juist wat was. In elk geval smaakte het vlees uitstekend. De wagiyu is misschien wat overrated als je die vergelijkt met de andere minder prijzige opties. Frieten waren lekker grof en krokant. Pepersaus smaakte jammer genoeg bijna uitsluitend naar room en was iets te dik van textuur. Dessert was niets om naar huis te schrijven. De tent zelf is sfeervol ingericht. Het kan in de winter wel fris worden aangezien je op een soort overdekt terras dineert. Uiteindelijk betaalden we voor 5 personen 700 EUR. Op zich zeker een bezoek waard voor de verfijnde vleesliefhebber met diepe zakken.
Wat een top restaurant! Heel mooi ingericht en dan zijn we nog niet eens begonnen over het eten. Vanaf het moment dat je binnenkomt word je overvallen op een positieve manier door de geur van de verschillende stukken kwaliteitsvlees op de grill. Als voorgerecht/aperitiefje zijn de Secreto 07 en Wagyu Secreto vleesplankjes de go-to move. Wij hebben daarna de degustatie van de chef genomen en deze stukken vlees waren beide pure kwaliteit! Een heel leuke ervaring met super eten in een goede sfeer! Zeker een aanrader!
Erg genoten van het eten. Het rook er in de tent ook super lekker. De rook die er hing kroop wel erg in je kleding. Het degustatie menu van de chef is het en aanrader.
De verantwoordelijke stond er helemaal alleen voor met enkele nieuwe interimers omwille van talrijke zieken en we hebben er nauwelijks iets van gemerkt. Fantastisch ontvangen zoals altijd en er werd zelfs gezongen voor mijn verjaardag haha.. bedankt voor de fijne belevenis en lekkere eten alweer.Eten: 5/5
Van ontvangst tot... ja alles fantastische ervaring. Aanrader van formaat. fantastische bediening mega lekker eten. Proficiat!
Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, zeer ruime keuze. Als vleesliefhebber, echt de moeite waard. Niet goedkoop maar wel aanvaardbaar gezien de kwaliteit en de beleving.
Lekker eten en lekkere wijnen. Correcte bediening en heel vriendelijk personeel !! Top restaurant
Het beestje heeft een prachtige bijdrage geleverd aan mijn bestaan. We hebben het met heel veel respect gegeten! Prachtig restaurant met een super uitleg over de verschillende vleessoorten. Elke euro waard !!! Proficiat Andy
Donderdag 21/07 gaan eten. Toegekomen om 19.uur. Wij hadden geen voorgerecht genomen en hebben één uur en 20 minuten daar gezeten zonder enig versnapering. Enkel op apperetieve. Mijn man had champignon als groeten gevraagd en kreeg de saus. Mijn steak moest saignant zijn en was rouw. Ik weet we hebben lastminut nog gebeld, maar indien het niet meer had gekunt door de drukte en te weinig personeel hadden jullie ons beter niet laten komen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Butcher's Dining met het openbaar vervoer


Hove 110 meter
S1
Hove 180 meter
Hove Buizegemlei 360 meter
91
92
Hove Kapelstraat 390 meter
Edegem Mechelsesteenweg 390 meter
91
92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid