facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buroform - Eersteklas drukwerk

Buroform - Eersteklas drukwerk

Info

Buroform – Eersteklas drukwerk

Geschiedenis

Buroform brengt je ideeën tot leven. We ondersteunen jouw ambities met pixel-perfect drukwerk, grafische ontwerpen en media mania. Gecombineerd heeft de Buroform Group 150 jaar ervaring. Elke afdeling heeft zijn eigen expertise en dat is onze sterkte. Samen kunnen we je eindeloze mogelijkheden aanbieden, of zoals Buzz Lightyear zou zeggen: oneindig ver en verder.

We houden van een goede mix tussen nostalgie en technologie. Daarom vind je bij Buroform zowel de nieuwste digitale persen als authentieke Heidelberg persen. Onze hartslag loopt gelijk met het zoemen en ratelen van de drukpers en het gonzen van creative ideeën. Het ligt in onze aard om actie te ondernemen. We kijken steeds vooruit, achteruit en ook links en rechts, want bij ons kan je rekenen op een panoramische service. Hierdoor kunnen we bijspringen in al je communicatie doeleinden, online en offline.

We creëren powertools in papier of digitale dromen zoals websites, e-mail marketing, social media content, enzovoorts. Natuurlijk begrijpen we dat je niet altijd op zoek bent naar een vergaande en baanbrekende oplossing, daarom ontwikkelden we een platform waarop je je eigen documenten kan beheren zonder af te wijken van je visuele identiteit.

Het leven is al moeilijk genoeg, daarom maken wij jouw print proces easy-breezy.



"Wij zijn Buroform, de nieuwe generatie drukexperts. Wij geloven dat iedereen zijn of haar boodschap op de meest hoogwaardige manier kan communiceren. Er is een weldaad aan keuzes, kleuren, papiersoorten, afwerkingen en ambachtelijke technieken die voortvloeien tot die ene perfecte boodschap. Extravagant of ingetogen, gedetailleerd of groots. Een boodschap die je beleeft, zodra je hem voelt. Dàt helpen wij graag vertellen!Heb je een vraag voor Buroform?Neem vrijblijvend contact op."
Adres: Zandvoortstraat 6, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +32 15 288 999
Stad: Mechelen
Route: Zandvoortstraat 6
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Baas buroform, Café Cliché buroform, Geboortekaartjes Mechelen, Zeefdruk Mechelen, Mechelen printen, T-shirt bedrukken Mechelen, INKOprint, Copycenter Mechelen Hanswijkstraat openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dijlepark Mechelen Dijlepark Mechelen 397 meter In de avond geweest, heel gezellig!
Tecro & Krea architecten Tecro & Krea architecten 413 meter De retail architecten
CTG Circular CTG Circular 747 meter Fantastisch bedrijf, hun tijd ver vooruit met circulaire economie!
Coordinat-ed Coordinat-ed 4 km 5 jaar na de oplevering is dit nog steeds een van mijn beste keuzes ooit !
Virtus Interior Solutions Virtus Interior Solutions 5 km Weinig plaats om te lossen. Maar wel vriendelijke mensen
wissner-bosserhoff Belgium wissner-bosserhoff Belgium 5 km wissner-bosserhoff Belgium (Official Facebook Page)
Recensies
Het nieuwe café Rococo op de Grote Markt in Antwerpen plukt de vruchten van de samenwerking tussen Escape nv en Buroform.
We hebben hier een rondleiding gekregen van een man die duidelijk wist hoe het bedrijf in elkaar zat. Het was heel interessant om te zien hoe verschillende print technieken soms totaal anders werden aangepakt. Ze stellen kwaliteit heel hoog waardoor hun prijs ook wat hoger ligt dan de meeste andere drukkerijen. Dit zorgt er wel voor dat de klant tevreden zal zijn en het bedrijf een toekomst heeft. Het is heel interessant hoe ze alles aanpakken en wat ze allemaal kunnen. Ik raad Buroform dus zeker aan.
Top bedrijf inovafief met super vriendelijke medewerkers.
Aangezien PERI BeNeLUx België dit jaar 40 jaar bestaat, wilden we onze eindejaarsgeschenken in een ‘shiny‘ jasje steken. Eens het ontwerp klaar was, vroegen we onze vaste drukker of hij zwarte wijndozen met goudfolie kon aanleveren. We kregen al snel een antwoord dat dit geen probleem was. Onze contactpersoon kwam ook even langs om de verschillende papierdiktes aan te tonen, zodat we de juiste keuze konden maken. Het resultaat mag er zeker zijn! Onze accountmanagers zijn heel tevreden en wij als marketingafdeling ook. Nu enkel de klanten nog … ;- Ik kan het alleen maar aanbevelen, de foto’s spreken voor zich.
Ik heb hier al enkele keren drukwerk besteld, en ben telkens zeer tevreden over het resultaat! Mooi resultaat, snelle service en super communicatie. Alles wat je van een goede drukker wenst!
Top drukwerk prima service een echte aanrader.
Top service! Zeer correcte prijzen en ongelooflijke leuke mensen om mee samen te werken. Ongelooflijke creatieve mensen in huis daar.... Kan niet anders dan iedereen deze drukkerij aan te bevelen... Met vriedelijke groeten Het Slotencentrale Team
Top service & prijs/kwaliteit, zoek niet verder!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid