facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brussel-Schuman

Brussel-Schuman
Adres: Wetstraat, 1040 Brussel, België
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Wetstraat
Postcode: 1040


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Merode Merode 1 km Pertinho do Parque Do Cinquentenário. Aqui nesse parque você encontra, que eu saiba u...
Brussel-Centraal Brussel-Centraal 2 km Slecht toegankelijk voor mensen die minder mobiel zijn. Waar zijn de roltrappen, waar...
Meiser Meiser 2 km Eén keer per jaar neem ik de trein en elke keer begrijp ik waarom ik die niet vaker n...
Bockstael Bockstael 5 km Ze ruikt nog steeds vies, overal ligt uitwerpselen en urine
Recensies
- English below -nOndergronds metro en treinstation gecombineerd. Erg handig! Buiten diverse busverbindingen in allerhande richtingen. Het is nog relatief nieuw en daardoor modern en schoon. Als je de Europese wijk, de EU commissie en het EU parlement wilt bezoeken dan is dit de perfect metro halte om uit te stappen.nnEnglish:nUnderground the subway line 1 and 5 and the trainstation are combined. Very handy! On the streetlevel there are many buses into various directions. The station is fairly new and therefore modern and clean. If you want to visit the European Commission, the EU Parliament and the European quarter, then this is the perfect metro-stop.
Surrealistisch doolhof. Spoor 1 goed verborgen en ver. Nieuw station maar nu al waterlekken en schimmel, viezigheid en slechte bewijzering. Dat zou veel beter kunnen. En o ja, de dure rechtstreekse luchthaven expres wordt vaak afgeschaft. Reizigers moeten dan maar zelf uitzoeken hoe ze het snelste toch in Zaventem kunnen komen. Belgische klantvriendelijkheid.
Bovenaan zijn er liften die het mogelijk maken om de metro te nemen naar beneden en omgekeerd. Er is ook een GB en krantenwinkel en een Leonidas aanwezig.nMen kan alle richtingen uit in brussel.nDe chuman is niet ver van het jubel park.
Leuk dat er binnen wat winkeltjes zijn maar het is belangrijk dat je weet welke ingang je best neemt om tot aan jouw spoor te geraken want eens binnen zit het station ingewikkeld in elkaar en moet je vaak omlopen om te geraken waar je zijn moet.
Station die je in het hart van Europa brengt. Heel goede verbindingen voor metro, trein en bus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid