facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brussel-Centraal

Brussel-Centraal
Adres: Europakruispunt, 1000 Brussel, België
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Europakruispunt
Postcode: 1000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brussel-Schuman Brussel-Schuman 2 km - English below -nOndergronds metro en treinstation gecombineerd. Erg handig! Buiten ...
Meiser Meiser 3 km Eén keer per jaar neem ik de trein en elke keer begrijp ik waarom ik die niet vaker n...
Merode Merode 3 km Pertinho do Parque Do Cinquentenário. Aqui nesse parque você encontra, que eu saiba u...
Bockstael Bockstael 4 km Ze ruikt nog steeds vies, overal ligt uitwerpselen en urine
Recensies
Slecht toegankelijk voor mensen die minder mobiel zijn. Waar zijn de roltrappen, waar zijn de liften? In Nederland onbestaanbaar! Het gebouw straalt wel een zekere grandeur uit, maar die lijkt wat vervlogen. En België, wat zien je treinen er vreselijk uit!!!
Goed station in het midden van de hoofdstad. Heeft een hele mooie trap in de grote inkomhal. Kan wel verwarrend zijn voor bezoekers die er voor het eerst komen omdat alle sporen ondergronds liggen en de weg naar de perrons niet helemaal logisch is. Maar het is al bij al een klein station, dus je zal er niet verloren lopen.
Groot treinstation in statig gebouw. Mooi plafond in de inkomhal. Winderige perrons waardoor iedereen op te trappen wacht wat zorgt voor een moeilijke doorgang voor mensen met een beperking. Ondanks de vele treinvertragingen zijn hier nergens zitbanken voorzien behalve betonnen palen. Iedereen zit dan maar op de grond. Dringende oproep dus voor zitplaatsen / degelijke bankjes!!
Interessant historisch stationsgebouw dat heel centraal gelegen is. Het ligt op de verbinding tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid, op amper 5 minuten lopen van de Grote Markt. Het is een onoverzichtelijk doolhof en niet echt aangepast op het moderne comfort. Hoewel het geen romantische plek is, heb ik er de moeder van mijn kinderen leren kennen. Dat ga je niet meemaken als je de auto neemt.
Хороший вокзал следуйте указаниям! Переведено Google Знаете ли вы, что на центральной станции есть своего рода платформа Гарри Поттера 9 3/4? Идите и посмотрите на северную сторону платформы 1 и 2. Обратите внимание, насколько широка! Здесь поезд Сабены отправился в аэропорт. Доступ непосредственно через лестницу из офиса Sabena.nnОригиналnWist je dat het centraal station ook een soort van Harry Potter perron 9 3/4 heeft? Ga maar kijken aan de noordzijde van perron 1 en 2. Merk hoe breed! Hier vertrok de Sabena trein naar de luchthaven. Toegang rechtstreeks via trap uit Sabena kantoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid