facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Palm

Brouwerij Palm

Info

Brouwerij PALM, onderdeel van PALM Breweries. Check ook www.facebook.com/palmbelgie of twitter @palmbelgie

Geschiedenis

Brouwerij van PALM, PALM ROYALE, ESTAMINET, BRUGGE TRIPEL, STEENBRUGGE, ...

Adres: Steenhuffeldorp 3, 1840 Steenhuffel, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 052 31 74 11
Stad: Steenhuffel
Route: Steenhuffeldorp 3
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Brouwerij PALM bezoeken, De Palm Londerzeel, PALM pils, Brouwerij Palm geschiedenis, Palm bier eigenaar, Brouwerij De Hoorn, Brouwerij Palm overgenomen, PALM beer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Palm Palm 0 meter Onderdeel van Swinkels Family Brewers of wel BAVARIA.
Brouwerij De Hoorn Brouwerij De Hoorn 0 meter Geweldig genoten van de rondleiding en presentatie van het bedrijf. Het testen van de...
Palm Hop Select Palm Hop Select 0 meter PALM Hop Select, de jongste telg in het PALM-assortiment, is een bier voor echte leve...
Recensies
Onderdeel van Swinkels Family Brewers of wel BAVARIA.
Wij zijn momenteel zeer blij om te mogen genieten van de wonderbaarlijke Urthel. Het fruitig aroma blijft ons steeds verrassen. De stevige afdronk doet ons altijd denken aan de goeie oude tijd.
Geweldig genoten van de rondleiding en presentatie van het bedrijf. Het testen van de biertjes verliep uitstekend en de service is prima. De tour naar de stoeterij Diepensteyn was zeker de moeite waard.
Wij zijn zeer ontgoocheld en met ons nog anderen dat onze geliefde Palm Royale verdwenen is. Tot onlangs nog beschikbaar bij ons in Colruyt en volgens de uitleg wordt dit bier niet meer gemaakt.
Heel interessant bezoek. Vriendelijke ontvangst door de gids. Gezellige deguststie en het bezoek aan de stoeterij Diepensteyn was de moeite wasrd.
Interessant brouwerijbezoek met 3 goede gidsen waar men véél van opsteekt . De moeite waard om te bezoeken
Genoten van de rondleiding en van het proeven :-
Het bier blijft uiteraard goed. Maar alles wordt verHollandst. En dit is niet ten voordele van de brouwerij. Het valt op dat het familie gehalte spirit sterk achteruit gaat.
Binnen in de brouwerij laden , trailer aan beide zijde open maken en vervolgens door dubbele heftruck geladen worden , lekker snel.
Altijd de moeite om nogmaals te bezoeken !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid