facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij De Hoorn

Brouwerij De Hoorn

Info

Brouwerij De Hoorn is een onderdeel van PALM Belgian Craft Brewers. Hier willen onze brouwers innoveren vanuit traditie met ruimte voor creativiteit.

Geschiedenis

Respect voor het authentiek brouwers-vak staat hoog in het vaandel bij PALM Belgian Craft Brewers en het is één van onze fundamentele bedrijfswaarden. De uitdaging is steeds om aan de vraag van onze consument naar nieuwe belevingen, een authentiek brouwers-antwoord, trouw aan onze waarden, te kunnen geven. Het her-installeren van de kleinschalige dorpsbrouwerij DE HOORN laat de brouwers toe om brouwsels van 10 hl (1.000 liter) te brouwen; ter vergelijking: de capaciteit van de brouwzaal van Brouwerij PALM bedraagt 400 hl per brouwsel. Deze kleinere, meer ambachtelijke, brouwsels stelt het brouwersteam in staat om hun creativiteit nog meer uit te leven en vlotter ‘gelimiteerde Prestige edities’ te ontwikkelen. Brouwerij De Hoorn bezoeken? Check http://palm.be/nl/page/bezoeken/dehoorn voor reservaties.

Adres: Steenhuffeldorp 3, 1840 Steenhuffel
Telefoonnummer: +32(0)52 31 74 11
Stad: Steenhuffel
Route: Steenhuffeldorp 3
Postcode: 1840



op zoek naar gerelateerd: Brouwerij Palm bezoeken, Cornet brouwerij, Brouwerij Palm bieren, Gust bier brouwerij, Vertegenwoordiger brouwerij, Brouwerij De Hoorn Leuven, Palm logo bier, Brouwerij Maldegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Palm Palm 0 meter Onderdeel van Swinkels Family Brewers of wel BAVARIA.
Brouwerij Palm Brouwerij Palm 0 meter Onderdeel van Swinkels Family Brewers of wel BAVARIA.
Palm Hop Select Palm Hop Select 0 meter PALM Hop Select, de jongste telg in het PALM-assortiment, is een bier voor echte leve...
Recensies
Geweldig genoten van de rondleiding en presentatie van het bedrijf. Het testen van de biertjes verliep uitstekend en de service is prima. De tour naar de stoeterij Diepensteyn was zeker de moeite waard.
Interessant brouwerijbezoek met 3 goede gidsen waar men véél van opsteekt . De moeite waard om te bezoeken
Wij zijn momenteel zeer blij om te mogen genieten van de wonderbaarlijke Urthel. Het fruitig aroma blijft ons steeds verrassen. De stevige afdronk doet ons altijd denken aan de goeie oude tijd.
Wij zijn zeer ontgoocheld en met ons nog anderen dat onze geliefde Palm Royale verdwenen is. Tot onlangs nog beschikbaar bij ons in Colruyt en volgens de uitleg wordt dit bier niet meer gemaakt.
Heel interessant bezoek. Vriendelijke ontvangst door de gids. Gezellige deguststie en het bezoek aan de stoeterij Diepensteyn was de moeite wasrd.
Genoten van de rondleiding en van het proeven :-
Het bier blijft uiteraard goed. Maar alles wordt verHollandst. En dit is niet ten voordele van de brouwerij. Het valt op dat het familie gehalte spirit sterk achteruit gaat.
Binnen in de brouwerij laden , trailer aan beide zijde open maken en vervolgens door dubbele heftruck geladen worden , lekker snel.
Altijd de moeite om nogmaals te bezoeken !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid