facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bowling Stones

Bowling Stones
Adres: Noorderlaan 104A, 2030 Antwerpen, België
Telefoonnummer: 03 541 13 13
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Noorderlaan
Huisnummer: 104A
Postcode: 2030


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 17:00–23:00
woensdag: 14:00–23:00
donderdag: 14:00–23:00
vrijdag: 14:00–00:00
zaterdag: 14:00–00:00
zondag: 12:00–21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euro Bowling Euro Bowling 4 km Heel slechte service , bestel je drinken en bijna een uur kunnen op wachten terwijl i...
Antwerp Amusement Center (Antwerp Bowling) Antwerp Amusement Center (Antwerp Bowling) 5 km Leuke tijd met de kinderen.n1u bowlen is 35 euro.nJe kan nog randactiviteiten doen zo...
Recensies
Leuke gezellige plaats kinderen te vrede ouders ook te vrede
Cool geavanceerd systeem voor de puntentelling. De baan meet ook de snelheid van je worp. De visuals waren ook on point.nWij kwamen hier voor de shots bowling, maar we hebben jammer genoeg geen enkele shotje gezien.
Geen opmerkingen over de bowlingbanen, die zijn goed.nnWij hadden ook stonegrill, de vlees schotel is toch wel wat aan de magere kant…gelukkig kan je wel extra brood en groentjes krijgen.nnHet enige wat ik persoonlijk verschrikkelijk vond was de moment de DJ begon te aan de disco, niet dat de muziek slecht was…maar deze ruimte is hier echt niet op aangepast waardoor je overdonderd met oorverdovend geluid.
Proper, leuke sfeer en vriendelijk personeel
Super sympathieke uitbaters die je verwelkomen. Propere, verzorgde bowlingschoenen en meer dan voldoende banen… met de muziek en sfeerverlichting kom je onmiddellijk in de stemming voor een leuke middag/avond.nnAbsolute aanrader om met een groep te doen of gewoon eens wat quality time met je gezinnetje!nnWij gaan zeker nog eens terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid