facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antwerp Amusement Center (Antwerp Bowling)

Antwerp Amusement Center (Antwerp Bowling)
Adres: Blancefloerlaan 181/B, 2050 Antwerpen, België
Telefoonnummer: 03 238 66 36
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Antwerpen
Route: Blancefloerlaan
Huisnummer: 181
Postcode: 2050


Openingstijden

maandag: 13:30–23:00
dinsdag: 13:30–23:00
woensdag: 13:30–23:00
donderdag: 13:30–23:00
vrijdag: 13:30–00:00
zaterdag: 13:30–00:00
zondag: 13:30–21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bowling Stones Bowling Stones 5 km Leuke gezellige plaats kinderen te vrede ouders ook te vrede
Euro Bowling Euro Bowling 6 km Heel slechte service , bestel je drinken en bijna een uur kunnen op wachten terwijl i...
Recensies
Leuke tijd met de kinderen.n1u bowlen is 35 euro.nJe kan nog randactiviteiten doen zoals motoracer, beerpong, voetbaltafel.nEr staat een vending machine met pokémonkaarten van verschillend kaliber.nRandactiviteit is met jetons die je kan kopen uit de kiosk. 2euro is 1 jetonnnBuiten is er een skatepark en een plaatsje om te voetballen
Wij gaan bij deze mensen al toen deze nog in de buurt van de Waalse Kaai zaten.nOp de huidige locatie zitten ze perfect.nHier kun je een veelheid van activiteiten doen.nZe hebben ook een mooie selectie van eten en dranken.nDe mensen die hier werken zijn vriendelijk en behulpzaam.nHier hangt ook een aangename sfeer.
Vandaag een super leuke namiddag gehad! Zeer vriendelijke uitbater en medewerkers.nWas voor mij de eerste keer dat ik hier kwam en heb genoten van het bowlen, drankjes en hapjes en last but not least, de karaoke!nMij gaan ze er nog vaker zien, want er is echt voor ieders wat wils.nWij gaan zeker nog is komen om te karten, en alle andere dingen uit te proberen.nIdeale plaats voor een kei leuk uitstapje met vriendinnen, familie of collega’s.
Wat een geweldig vriendelijke uitbater!nIk kwam met mijn petekindje zijn verjaardag vieren en we hadden nog een bongobon.nWe hadden de Cube x gereserveerd maar deze werkte op het moment jammer genoeg niet. Hij heeft meteen wat anders voorgesteld en onze dag nog goed gemaakt met andere dingen om te doen! Echt super vriendelijke man en vriendelijk personeel.
We hebben gisteren het verjaardagsfeestje van ons dochter daar gevierd en het was echt een top feestje! Alles was perfect gelopen en het personeel was heel erg vriendelijk en erg behulpzaam! We zijn van plan om het verjaardagsfeestje van mijn andere dochter daar ook te vieren. Bedankt voor het leuke feestje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid