facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bomenspecialist

Info

Bomen vellen en snoeien.
Nieuwe aanplantingen.
Klusjes en herstellingen.



"‘De Bomenspecialist is een kwaliteitgerichte boomkwekerij met een groot verkoopperceel en houdt zich voornamelijk bezig met kweek en verkoop van bomen, heesters, haagplanten en vaste planten aan particulieren en hoveniers.Van harte welkom!"
Adres:
Telefoonnummer: +32493874078
Stad: Mechelen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Hof Van Aken T Hof Van Aken 2 km Ik had de indruk dat mijn dochter op 1 uur meer had geleerd dan in een jaar bij haar ...
Green Plan - Groendaken Green Plan - Groendaken 5 km Welkom bij Green Plan Groendaken, dé specialist in extensieve groendaken en verticale...
Recensies
Hele fijne ervaring opgedaan bij de bomenspecialist te Opheusden. Vriendelijk vanaf offerte tot en met plaatsing met hele goede en duidelijke adviezen. De geleverde bomen zijn van hele goede en fijne kwaliteit en nu een aantal weken later al helemaal in bloei! Wat betreft prijs en kwaliteit een echte aanrader!
Hele goede ervaring met de Bomenspecialist! Van oriëntatie tot aankoop fijn geholpen door Henrike. De aangeschafte Portugese Laurier is van hoge kwaliteit en stond binnen 24 uur al op haar nieuwe plekje! Bedankt en tot weerziens!
Goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijke mensen en duidelijke afspraken. Bomen werden netjes en vakkundig geplaatst! Kortom erg blij met onze boom!
In het voorjaar hebben we al onze planten en bomen besteld bij De Bomenspecialist. We zijn over de meeste producten zeer tevreden. Helaas is er van de 10 ! Lythrum maar 1 plant uitgebloeid.. Ook de sierkers boom heeft vrijwel geen blad. Dit probleem wordt erkent door dit bedrijf, maar een oplossing/compensatie blijft uit. Jammer!
Wat een top bedrijf Begin dit jaar een Albizia julibrissin gekocht maar door onverklaarbare redenen toch niet helemaal goed gegaan Heb contact gezocht met debomenspecialist.nl en zij heeft een passende oplossing geboden Nu een prachtige Albizia weer staan en hoop dat hij nu super goed gaat. Super service en en behulpzaam!!!! Chapeau
Ze hebben een uitgebreide collectie bomen en struiken voor een goede prijs maar vooral ook heel prettige service vooraf tijdens de offerte, tijdens het aanplanten door boomkenners, en ook naderhand toen ik nog vragen had over het bruin worden van een boom. Ook de after service bij het niet aanslaan van een grote boom was professioneel en netjes! Er is kosteloos een boom omgeruild. Kortom ik kan deze Bomenspecialist zeker aanbevelen
Het was wel spannend om een boom te bestellen zonder hem gezien te hebben. Ik heb via de mail om informatie gevraagd en werd heel snel en heel fijn geholpen. De levering was snel en er was een prachtige Amelanchier Ballerina voor me uitgekozen. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Blij met onze nieuwe mooie boompjes, netjes geplaatst volgens afspraak. Meerdere malen contact gehad over aanpassingen van de bestelling, vriendelijk te woord gestaan en volledige medewerking gekregen. Kan dit bedrijf zeker aan raden!
Wij zijn erg tevreden met de Bomenspecialist. Er is goed contact. Er wordt uitgebreid meegedacht met wat je zoekt. Kopje koffie er bij. De bomen worden keurig bezorgd en geplaatst. En je kan altijd ook naderhand met vragen terecht.
Van mijn kant bepaald geen goede ervaring. Bomen waren allereerst fors duurder dan de prijs waarvoor ze aangeboden werden op de website. Vervolgens wordt de afgesproken levertijd van twee weken zonder gene verlengd naar ruim zeven weken. Dat is bijna vier ! keer zo lang dan overeen gekomen. Een oplossing voor de omstandigheid dat mijn hovenier er dan niet meer is om de bomen aan te planten dan wel enige vorm van compensatie wordt niet geboden. Slechte service als je het mij vraagt. Wil je zeker zijn van je levering, overweeg dan elders te bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid