facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BNP Paribas Fortis

Adres: Andrée Payfa-Fosséprezplein 8 , Watermaal-bosvoorde 1170, BE
Telefoonnummer: 02 663 43 30
Stad: Watermaal-bosvoorde
Route: Andrée Payfa-Fosséprezplein 8
Postcode: 1170


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Belfius Belfius 40 meter Ik begrijp niet waarom ze op hun website zouden zetten dat hun geldautomaat in dit fi...
Belfius Belfius 1 km Ik begrijp niet waarom ze op hun website zouden zetten dat hun geldautomaat in dit fi...
Recensies
De persoon bij de receptie is erg onaangenaam voor alle klanten, zelfs voor ouderen. Het is een schande om zo'n service te hebben.
Het is niet voor dit specifieke bureau, maar de bankservice van de banken is op dit moment 0! Kosten altijd kosten maar bijna geen bureaus meer, ook geen distributeurs meer! We kunnen de bureaus niet telefonisch bereiken zonder via het callcenter te gaan, we krijgen te horen dat we teruggebeld worden maar geen nieuws! om te beseffen door eraan te herinneren dat er een notitie in het dossier was geplaatst, maar dat niemand de moeite nam om het te delen... Jammer! Helaas mogen we het personeel dat last heeft van de beslissingen van de grote bazen om niet meer aan te nemen niet kwalijk nemen, maar de klantenservice is ronduit slecht en niet alleen bij BNP.
Beruchte incompetentie nog nooit eerder gezien: hun enige antwoord: ik weet niet hoe ik je kan helpen... Alle bureaus sluiten, we betalen steeds meer en de service is belabberd. Als ik zo incompetent was geweest, was ik allang ontslagen. Aan de twee medewerkers van zaterdag 12/3 moedig ik jullie aan om ontslag te nemen.
Incompetentie. Operatie dreigt failliet te gaan. Ik zal me heroriënteren richting het management, misschien heb ik tijdens een lunch meer geluk om geadviseerd en serieus genomen te worden, zeker met een flink inkomen en een gezin dat enorm in je huis heeft geïnvesteerd. In dat geval ga ik naar de meer efficiënte en sympathieke concurrentie. Een pakket betalen om niet eens een Master Card te ontvangen, geen afspraakbevestiging per sms, e-mail of telefoon te hebben en het bureau niet te bereiken. Super en bedankt!!! Bedankt dat je mijn tijd niet serieus neemt... wegens gebrek aan professionaliteit of discriminatie omdat ik een vrouw ben? Als ik zo'n houding had gehad in mijn werk, zou ik ter plekke bedankt zijn... Als ik bedenk dat ik al eerder bij jullie heb gesolliciteerd, snel van geest ben enz., ben ik niet aangenomen, maar dat ik vragen sneller beantwoord dan je medewerkers... Met vriendelijke groeten,
Verplicht om een ​​afspraak te maken voor meer specifieke vragen anders zoals in de andere woestijnagentschappen geen personeel ter plaatse bereikbaar. Verder is het contact goed.
Ik begrijp volledig dat u in tijden van covid een afspraak moet maken met een BNP-agent voor informatie, maar wanneer u een probleem ondervindt met de distributeur van het bureau en als een medewerker van BNP mij via de intercom antwoordt dat u een afspraak moet maken een afspraak om hulp te krijgen zonder ook maar de tijd te nemen om naar mijn vraag te luisteren, dat vind ik heel absurd en beledigend! Ik nodig de manager van dit bureau uit om contact met me op te nemen als hij meer details wil over de ongelukkige situatie die een BNP-klant zojuist is tegengekomen.
De bancaire wereld verandert voortdurend, wat niet gemakkelijk is voor de medewerkers van dit bureau, die desondanks hun uiterste best doen om de klant op een professionele manier te ontvangen en te bedienen. Dankjewel
Weer een filiaal dat telefonisch niet bereikbaar is... De bankwereld is in de war... Geen idee meer van klantenservice. Zielig!
Geen reactie op pogingen om contact op te nemen dan onaangenaam en snel. Zoek een ander bureau!
Goede service, zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Aanbevelen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid