facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Belfius

Adres: Ministerstraat 24 , Watermaal-bosvoorde 1170, BE
Telefoonnummer: 02 676 17 70
Stad: Watermaal-bosvoorde
Route: Ministerstraat 24
Postcode: 1170



op zoek naar gerelateerd: Belfius Laeken, Belfius Souverain, Belfius Schaerbeek, Belfius agence, Belfius Dour, Belfius Farciennes, Belfius Houdeng, Belfius Couvin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BNP Paribas Fortis BNP Paribas Fortis 40 meter De persoon bij de receptie is erg onaangenaam voor alle klanten, zelfs voor ouderen. ...
Belfius Belfius 1 km Ik begrijp niet waarom ze op hun website zouden zetten dat hun geldautomaat in dit fi...
Recensies
Ik begrijp niet waarom ze op hun website zouden zetten dat hun geldautomaat in dit filiaal open is van 07:00 tot 22:00 uur, maar de deur om bij de geldautomaat te komen is na 18:00 uur op slot. Ik begrijp ook niet het doel van het hebben van een geldautomaat in het filiaal, hoe moet je zijn bankzaken doen als je tijdens werktijd je werk niet kunt verlaten.
Zeer slecht bureau. Gesloten aan het begin van de avond ondanks de aangekondigde schema's. Onbeleefd personeel.
zeer slechte service Ik werd gediscrimineerd hevig getatoeëerd in hun kantoren .. liegen over de afspraaktijd en zeiden dat ik een uur eerder een afspraak had toen ik op het juiste moment was gekomen. en me laten zien dat ze me niet van dienst wilden zijn.. Ik heb een klacht ingediend bij het hoofdkantoor.. na controle van de feiten hebben ze me 6 maanden accountbeheerkosten terugbetaald!! ontoelaatbaar!!! Vermijd dit bureau ten koste van alles!
Nooit meer iemand beschikbaar. Noch aan de balie, noch aan de telefoon. Personeel hooghartig en helemaal niet bezorgd over uw zorgen. Een zekere Julie liet me wachten omdat ze een tijdje online was om een ​​jurk aan een vriendin te verkopen! Als ze terugkomt van het restaurant, verkoopt ze zichzelf als een luxe duivin... Moeilijk te horen als je alleen met twee tieners niet rond kunt komen! Ik werk al tientallen jaren bij deze bank. Wat een ondergang. Ik overweeg serieus om van bank te veranderen.
Vrij teleurstellende service. Ik belde ze met een vraag. Personeel kan luisteren en verschuilt zich achter al te generieke rechtvaardigingen. Ze proberen de situatie niet te begrijpen en oplossingen te vinden.
Ik kom nu alleen nog maar om geld op te nemen of te storten, ruim een ​​jaar geleden spuugde een manager bijna in mijn gezicht toen ik vroeg waarom ik geen toegang had tot een telefoondienst en waarom ik verkeerd was doorverwezen. Ik prijs het gebrek aan professionaliteit van deze dame niet. Mijn grootmoeder, een klant sinds de dagen van "gemeenschappelijk krediet", geschokt door deze affaire, nam contact op met het bureau om uitleg te vragen en werd op dezelfde manier opnieuw verpakt door dezelfde persoon. Ik weet niet wat de aanwervingscriteria zijn bij Belfius, maar ik raad ze aan om een ​​kleine enquête te houden bij hun uitzendkrachten!
Geen manier om geld op te nemen om 18.00 uur, het is op slot! terwijl de distributeurs van andere banken bereikbaar zijn...
Verdient niet eens een ster. Totaal incompetent. Ik hoor de medewerker erachter meezingen en als ik met hem praat doet hij alsof er niets aan de hand is. Als ik jou hoor, hoort hij mij.
Heel hartelijke ontvangst, advies en ondersteuning ten top.Een genot om naar te luisteren!
Met dank aan Marine Hansens voor het terugkomen! Iemand die luistert, het is het waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid