facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blad Steen Schaar

Blad Steen Schaar

Info

kwalitatief speelgoed en originele geschenkjes.

Geschiedenis

speelgoed- en giftshop waar kwaliteit en service voorop staan. Groot gamma aan non-plastic toys en originele geschenkjes.

Adres: Fraterstraat 4, 9820 Merelbeke
Telefoonnummer: 09/232.24.96
Stad: Merelbeke
Route: Fraterstraat 4
Postcode: 9820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yukimi Yukimi 479 meter Zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.
The Cottage The Cottage 3 km Leuke mooie winkel, vriendelijke bediening. Veel keuze in whisky en wrendale. Veel le...
Médard.shop Médard.shop 3 km Super toffe winkel! Heerlijk om er rond te snuisteren. Wisselend assortiment. Voor el...
Artisan Merelbeke Artisan Merelbeke 3 km Mijn favoriete winkel in Merelbeke! Kwalitatieve producten voor een juiste prijs. Naa...
Recensies
Het is telkens opnieuw aangenaam vertoeven in deze gezellige winkel waar ik altijd originele gadget en spelen vind om ofwel mijn oogappeltjes thuis of een vriendin mee te verrassen. Zowel kleine als grotere geschenkjes zijn er te vinden, voor iedereen wat wils. Een echte aanrader, niet aarzelen en gewoon eens een kijkje nemen, je wordt verrast!
Leuke spulletjes. Allemaal hebbedingetjes. Ideal om een cadeau te zoeken, ook voor jonge kinderen. Er is wel een hoge trap, dus niet zo makkelijk met een buggy. Maar de winkeluitbaatster heeft ons wel goed de trap op geholpen.
Een gezellige winkel met een heel vriendelijk dame die het uitbaat. Helpt je uitstekend als je aangeeft wat je zoekt. Maakte ook geen enkel probleem toen ik een cadeau kwam inwisselen voor iets anders omdat de jarige het item al had. Aanrader!
Met voorsprong één van de leukste winkels in de ruime omgeving van Gent! Wie een leuk èn ecologisch verantwoord cadeautje zoekt is hier dan ook aan het juiste adres. Je gaat zeker niet met lege handen naar huis!
Leuke en toffe winkel met geschenkjes voor elke gelegenheid, met hulp en advies bij het uitzoeken hiervan. Een zeer mooi aanbod van leuke gezelschapsspelletjes. Er is steeds iets nieuws en origineels te vinden!
Blad Steen Schaar is de ideale cadeaushop! Je vindt er dingen die je elders niet tegenkomt tenzij in de hippe shops in Londen; zelf vastgesteld!. Een pluim voor het aanbod en de service: zelfs de cadeauverpakking was origineel!
Originele cadeautjes, speeltjes en hebbedingetjes met een ecologische en ambachtelijke touch. En allemaal in een aangenaam huiselijk, kleinschalig decor. Aanrader.
Leuke geschenkjes: voor alle leeftijden, oog voor originaliteit, duurzaamheid mét gepersonaliseerd advies en een heerlijke eigenares!
Het is een heel gezellige winkel met stuk voor stuk unieke dingen die je nergens anders vindt. Met natuurlijk een heel vriendelijke eigenares.
Origineel en zeer vriendelijk. Denkt echt na over het milieu en de kwaliteit van alle aankopen. Een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid