facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Artisan Merelbeke

Info

www.artisanshop.be

Geschiedenis

Artisan: papierwaren, schrijfwaren, gifts en (de mooiere) wenskaarten



"een exclusieve collectie wenskaarten in de c'artshop, online aankopen maar om echt te schrijven en te bezorgen"
Adres: Hundelgemsesteenweg 391, 9820 Merelbeke
Telefoonnummer: 092111618
Stad: Merelbeke
Route: Hundelgemsesteenweg 391
Postcode: 9820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Médard.shop Médard.shop 91 meter Super toffe winkel! Heerlijk om er rond te snuisteren. Wisselend assortiment. Voor el...
The Cottage The Cottage 390 meter Leuke mooie winkel, vriendelijke bediening. Veel keuze in whisky en wrendale. Veel le...
Yukimi Yukimi 2 km Zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader.
Blad Steen Schaar Blad Steen Schaar 3 km Het is telkens opnieuw aangenaam vertoeven in deze gezellige winkel waar ik altijd or...
Recensies
Mijn favoriete winkel in Merelbeke! Kwalitatieve producten voor een juiste prijs. Naast de basics voor aan je buro die je echt nodig hebt ook altijd leuke cadeautjes te vinden. Gezien ik graag verjaardagskaarten verstuur, kom ik hier graag over de vloer. Je wordt steeds met een glimlach bediend!
Mooie kaartjes en leuke selectie school-/teken-/knutsel- en ander gerief in de winkel. Vriendelijke mevrouw die meezoekt naar wat meest geschikt is en een super service ook nadien als er iets mankeert aan wat je kocht. Top!
Mooie winkel met een ruime keuze kaartjes, knutsel- en kantoormateriaal, leuke geschenkjes.... Vriendelijke en behulpzame bediening, zonder opdringerig te zijn. Je vindt er van alles voor elk budget.
Ik heb er gisteren een wenskaart gekocht. Een heel ruim aanbod van zeer originele en mooie kaarten. En zoals in de andere reviews vermeld, krijg je super hulp in je zoektocht naar de meest geschikte kaart.
Zeer uitgebreide keuze, zeker nu de winkel verhuisd is. Supermooie kaartjes. En wat heel handig is bij het volgen van de kalligrafieworkshops, is dat al wat we nodig hebben ter plaatse te vinden is.
Bij Artisan kan je zeer interessante en leerrijke artistieke workshops volgen van een zeer degelijk niveau en in een aangenaam en gezellig kader. Een openbaring die aanstekelijk werkt en de zin aanwakkert naar meer. Beslist een aanrader!
Rita helpt je bij het zoeken naar het juiste product, ook al hebben ze dit niet in standaard in de winkel. Alles heb ik tijdig en correct ontvangen. Bedankt voor de goede service!
Vriendelijke dame. Nooit te veel om te helpen. Groot aanbod.
Heel goede verf voor schoolproject
Leuke winkel. Veel keus aan wenskaarten, kortingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid