facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bibliotheek Mechelen

Bibliotheek Mechelen

Info

Welkom op de facebook pagina van de bibliotheek Mechelen.

Adres: Moensstraat 19, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +3215404470
Stad: Mechelen
Route: Moensstraat 19
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Mechelen openingsuren, Bib Mechelen ebooks, Bib Mechelen online verlengen, Predikheren Mechelen openingsuren, Bib Mechelen login, Bib Mechelen studeren, Bibliotheek Zemst, Bib Mechelen studieplek reserveren
Recensies
Bijzonder mooi historisch gebouw omgetoverd in een moderne bibliotheek! Altijd mooie warme sfeer en een fijne bezoekservaring. Prachtig!
De bibliotheek is schitterend ontworpen in een oud gebouw. De Barbib is op de begane grond naast de binnenplaats. Mooie plaats voor een lekker kopje koffie en zelfgemaakte appeltaart. De prijs is aan de hoge kant.
Lekker kannetje thee gedronken in Barbib. Goed bereikbaar met lift voor minder mobiele mensen.
Zeer mooi gebouw. Leuke restauratie van de vloer ook. Proper, rustig. Erg fijn bezoekje.
Prachtig gerenoveerd predikherenklooster waar onze nieuwe bib zich nu bevind. Sommige delen zijn ruw behouden wat een mooie mix geeft van oud en nieuw...cool!
Ben een vrij intensieve lezer. Veel keuze en zeker qua oude boeken tot zover het positieve zijnde een parel van boeken. Was dus al lid in de vorige bibliotheek, vorig gebouw aan de Ursulinen. Qua interieur misscien niet zo authentiek als nu maaaaaaaaaaarrrr. Er was veel meer sfeer. Grote tafels zowat overal verdeeld waardoor alle soorten mensen gezellig aan één tafel zaten: de ene met een krant, de andere de Flair, iemand met een boek kortom het bracht mensen samen ook al was het stil en het creëerde gemoedelijkheid. Nu hebben we een mooi gebouw maar wat mij betreft blijft het daar ook bij. Iedereen apart in zijn hoekje aparte tafels, het personeel wordt subtiel buitengewerkt zodat consultants het kunnen overnemen en hun contract kunnen verlengen. Als men een vraag heeft wordt men doorverwezen naar de APP's op de computers m.a.w. stel aan ons consultants geen vragen aub, wij hebben andere dingen te doen. Wat ik kan begrijpen want sinds hun integratie staat de website vol schrijffouten. de dubbele punt voor reëel/België , de hoofdletters , ... geen aandacht voor. Persoonlijk een regelrechte flater naar zowel onze jeugd als een bibliotheek dat wordt verondersteld aan de top te staan voor Nederlandse taalgebruik. Voor 75% staan de boeken tegen de grond waardoor die boeken uit het zicht staan en dus sowieso minder worden uitgeleend. Voor het personeel bonjour mijne rug om honderden boeken dagelijks in een rek tegen de grond te plaatsen. Vermoedelijk heeft hier nog niemand aan gedacht bij het plaatsen van review. Ik probeer empatisch te zijn stel dat het jouw dagelijkse job zou zijn?
Is er nu eindelijk eens nieuwe bibliotheek van gekomen in het leegstand gebouw
They kicked us out when we were trying to study Ze schopten ons eruit toen we probeerden te studeren
Pracht lokatie , mogelijkheid om te eten tijdens vergaderingen en ook s'avonds restaurant
Prachtig gerenoveerd gebouw. Een goede mix van oud en nieuw.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bibliotheek Mechelen.

Mechelen bibliotheek

openingstijden, locatie, vervoer. Moensstraat 19 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bibliotheek Mechelen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bibliotheek Mechelen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bibliotheek Mechelen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aartsbisschoppelijk Archief te Mechelen Aartsbisschoppelijk Archief te Mechelen 697 meter Archiefdienst van het aartsbisdom Mechelen - Brussel
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid