facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bellavista Skincare

Bellavista Skincare

Info

Bellavista Skincare gelegen in Hooglede, is een schoonheidsinstituut voor huidanalyse, advies en huidverbetering. Environ en Jane Iredale, 2 topmerken!

Geschiedenis

ONLINE RESERVATIE
www.bellavista-skincare.be

Bellavista Skincare is uiterst geschikt voor mensen die kritisch zijn en de allerhoogste eisen stellen aan de zorg voor zichzelf. Viviane, zaakvoerdster selecteerde vanuit haar wetenschappelijke vorming als kinesitherapeute 2 pioniers op vlak van doeltreffendheid bij huidproblemen.
Environ staat voor doeltreffende verzorgingen van het gelaat waar hoge effectieve dosissen Vit A en antioxidanten worden aangewend.
Jane Iredale is als minerale make-up lijn is de perfecte aanvulling.
Daarnaast werken we met de voedingssuplementen ANP, Advanced Nutrition Program. Een absolute aanrader voor iedereen die huidproblemen kent waaronder acné, eczeem, couperose, rosacea.



"Bella Vista, your wellness resort!Ben jij in deze hectische tijden ook op zoek naar innerlijke rust ?Dan ben je bij Bellavista aan het juiste adres!- Je kan er heerlijk relaxen in onze privé wellness met al zijn faciliteiten.- Je laat je verwennen met een heerlijke massage en/of lichaamsbehandeling.- Je komt er een dagje kuren met alles erop en eraan.- Je combineert privé sauna met wellness en/of massage voor zijn "twee".- Je blijft overnachten in één van onze kamers van de B&B om je wellness beleving af te sluiten.Bellavista "Discrete parel met gouden wellness strik"!"
Adres: Bruggestraat 46, 8830 Hooglede
Telefoonnummer: 051807236
Stad: Hooglede
Route: Bruggestraat 46
Postcode: 8830


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Bella Vista Kortemark, Schoonheidsspecialiste Kortemark, Sauna Kortemark, Schoonheidsspecialiste Hooglede, Bellavista Champagne, Bellavista Franciacorta, Bellavista Prosecco, Wellness Hooglede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bellavista Kiné Bellavista Kiné 23 meter De kinesitherapiepraktijk van Viviane Verschaeve staat voor gepersonaliseerd behandel...
Recensies
Een zalig dagarrangement gehad !!! Alles was top , de welness, de lunch , de scrub , de massage en de verwenkoffie !!!! Zeer vriendelijk ontvangen!!! Een dikke aanrader !!!!
Vandaag dagarrangement geboekt. Enorm genoten. Alles was tip-top in orde: de massage was zalig, de sauna-faciliteiten meer dan heerlijk en op de koop toe lekker middagmaal en eindigen met lekker verwenkoffietje. En bovenal zeer vriendelijke, warme ontvangst. Kortom een aanrader!!!
Was heel aangenaam. Aangenaam opstaan met de zalige geur van brood en heel vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar Kamers: Rustige kamer heel goed gelegen mooi opgemaakt voor de volgende persoon. Eten en drinken: Goed ontbijt heel vriendelijk met de uitleg .
Mooie welness en verzorgd. Vriendelijke uitbaters. Wel jammer dat het zwembad maar op 23° staat terwijl het al paar weken mooi weer is. Geweest op 22 april met een schitterende zonnige dag! De jaccuzi stond ook maar op 34°.Uiteindelijk boek je voor het volledige pakketje. We weten allemaal dat de prijzen overal omhoog gaan , en dat opwarmen geld kost. Maar vraag dan iets extra op de boeking zodat je van alles kan genieten
Hélemaal top! Zalig relaxen met een deugddoende massage van een topvrouw. Kamers: 5/5
netjes en proper, vriendelijke man, persoonlijk vond ik sauna totaal niet warm,Service: 4/5
Een zalige avond en nacht ervaren in deze luxueuze spa. De 3 gereserveerde uren waren veel te snel voorbij. Gelukkig konden we nog nagenieten in ons privé brubbelbad op de kamer. Ook de ervaring om te slapen op een waterbed was voor ons uniek. Het verblijf afgesloten met een heerlijk ontbijt aangepast aan onze wensen.
170 euro hebben wij betaald voor 1 overnachting met ontbijt in de "wellness" kamer. Na de eigenaar zoals afgesproken 30 minuten voor aankomst te contacteren, moesten we uiteindelijk nog 15 minuten wachten. Na een zeer vriendelijk ontvangst ging meneer terug door naar afspraak met vrienden. De privé sauna die naast ons verhuurd werd, was tot 22u zeer luid aanwezig, tot we het laatste kwartier gerkeun hoorde van hun avontuurtje in de kamer naast ons. Eindelijk rust vanaf 22u, dachten we. Om 00u37 startte de muziek op de gang, waardoor wij wakker werden. Na een sms naar de eigenaar te sturen heeft hij deze zo snel mogelijk proberen uit te zetten. Hoe deze uiteindelijk opsprong? Geen idee. De kamer was spijtig genoeg niet proper voor ons. Lange zwarte haren waren nog steeds aanwezig in de kamer, en stof op redelijk wat plaatsen. Spijtig van deze ervaring. Enorm vriendelijke mensen, maar het is geen tot ziens voor ons.
Hallo Marnik & Viviane, Wij zijn ondertussen nog wat aan het bekomen van onze overnachting de 20ste-21ste juli in jullie b&b / welness. We werden onthaald als koningen door jullie lieftallige medewerkster Anete ze verdiend een dikke pluim voor de goede zorgen en de lieftallige labrador hond het was al snel duidelijk dat de hond zijn speelkameraad had gevonden. We kunnen niet anders zeggen in wat een overgoten luxe we terecht kwamen als we onze kamer werden toegewezen een woord stijlvol ingericht en alles prima aanwezig. Het welness gebeuren was pure ontspanning voor Nele en mezelf mits ik voorlopig herstellende ben van een burnout was dit het ideale om het hoofd eens leeg te maken en puur te genieten. Alsook na een nachtje te hebben vertoeft stond er ’s morgens een lekker ontbijt klaar met lekkere verse producten. We zijn al enkele keren bij jullie geweest en we vinden het altijd fijn om eens terug te keren naar zo’n leuk verzorgd plaatsje CHAPEAU !! Ook vandaag terug mogen genieten van een zalige welness namiddag pure verwennerij en ontspanning het deed ons hartstikke deugd en willen bij deze jullie toch eens in de kijker zetten met dit mailtje. Was fijn om te horen hoe jullie het hadden gesteld op jullie reis klonk als muziek in de oren. Alvast bedankt voor de goede zorgen jullie passie spat er vanaf hoe jullie de zaak runnen TOP. Hopend op een vlug weerzien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid