facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bellavista Kiné

Bellavista Kiné

Info

De kinesitherapiepraktijk van Viviane Verschaeve staat voor gepersonaliseerd behandelen van de patiënt. Een ruim aanbod aan specialisaties.

Geschiedenis

De kinesitherapiepraktijk van Viviane Verschaeve staat voor gepersonaliseerd behandelen van de patiënt. Een ruim aanbod aan specialisaties zorgen voor een snelle aanpak van jouw klachten.

Viviane behaalde na haar opleiding algemene kinesitherapie en revalidatie tal van andere diploma’s (manuele therapie, pelvische reëducatie, spierkettingen, Mc Kenzie therapie, pre- en postnatale begeleiding, manuele lymfedrainage ). Samen met Sarah Smessaert, gediplomeerde masters in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, vormen zij een dynamische team.
Sarah volgt momenteel opleiding osteopathie.

In het voorjaar wordt de huidige kinepraktijk volledig gerenoveerd met aandacht voor sportspecifieke begeleiding. Redcord therapie wordt daarbij geïntegreerd.



"Bellavista kine, gelegen in de dorpskern van Hooglede, legt de focus bij jou. Het gepersonaliseerd behandelen en het opstellen van een geïndividualiseerd behandelplan voor elke patiënt is voor ons de prioriteit.In het voorjaar van 2017 werd de infrastructuur voorzien van 3 behandelcabines en een ruime oefenzaal volledig vernieuwd met als doelstelling: ‘Mensen aanzetten tot beweging’.Een ruim aanbod aan specialisaties waaronder manuele therapie, algemene orthopedische revalidatie, dry needling, cupping massage, sportmassage, autogene drainage, pediatrie, groepstherapie, core training d.m.v. redcord therapie, manuele lymfedrainage ... zorgen voor een snelle en efficiënte aanpak van jouw klachten."
Adres: Bruggestraat 46, 8830 Hooglede
Telefoonnummer: 051244221
Stad: Hooglede
Route: Bruggestraat 46
Postcode: 8830


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Bellavista Kortemark, Kine Hooglede, Hoogland Hooglede, Wellness Hooglede, Hoogland Kine, Sportmassage West-Vlaanderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bellavista Skincare Bellavista Skincare 23 meter Een zalig dagarrangement gehad !!! Alles was top , de welness, de lunch , de scrub ,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid