facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Van Den Bossche

Bakkerij Van Den Bossche

Info

A taste of quality

Onze zaak, onze passie, onze leuze.

Geschiedenis

In 1985 werd bakkerij Speeckaert overgenomen door patisserie Van den Bossche. Vier jaar later werd de winkel een eerste keer gemoderniseerd, twee jaar nadien was de bakkerij aan de beurt. In 2005 werd de eenmanszaak een bvba (Wilbe).

Door het groeiende assortiment werd besloten de winkel voor een tweede keer te vernieuwen en te vergroten. In 2009 studeerde de oudste zoon af als patissier en stapte hij mee in de zaak. Sinds 2013 is zijn levenspartner eveneens een vaste waarde in de winkel. Ondertussen is ook de jongste zoon deel van het team… De bakkerij is stilaan uitgegroeid tot een echte familiezaak.

Samen met ons team gemotiveerde medewerkers staan we garant voor een gepersonaliseerde en ambachtelijke aanpak.

Adres: Nieuwstraat 5, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052372272
Stad: Merchtem
Route: Nieuwstraat 5
Postcode: 1785


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Van Den Bossche Kaprijke openingsuren, Bakker Merchtem, Bakkerij Lucas Merchtem, Bakkerij Oordegem, Bakkerij Van Hoeck Merchtem, Bakker Wolvertem, Wim van den Bossche Facebook, Bakker in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dream cakes by Chaplin Dream cakes by Chaplin 24 meter Is it a special day? Contact me for your custom, design cake... Enjoy your home made...
Bakkerij Van Hoeck Bakkerij Van Hoeck 204 meter 2 taarten gekocht, beide waren niet vers.
Recensies
Wat een plezier om te winkelen
Lekkere patisserie koffiekoeken en vers brood
de taarten zijn superlekker ! Ik woon in Limburg, maar de Limburgse vlaai verbleekt in het aanschijn van de taarten van Van den Bossche !
Zeer lekker. Altijd super vers. Vlotte bediening!
Groot aanbod van brood en gebakjes die zeer lekker zijn. Kan met payconiq betalen.
Groot aanbod van brood en fijn gebak. Zeer vriendelijk. Top.
Vers , lekker , vriendelijk en alles huisgemaakt , deze jonge broers hebben passie voor hun beroep en dat zie en smaak je ook ,Joyce is de onmisbare schakel in dit succes . Gewoon klasse , fons Meskens .
Verse en lekkere producten in deze familiebakkerij. Niet te vergelijken met al de industriële rommel ! Bediening is eveneens top !
Bakkerij met ervaring,zeer goede pistolees en stokbrood zoals vroeger en gebak een aanrader in de omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid