facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babygoodies

Babygoodies

Info

Baby- en kinderspullen met je eigen naam of tekst / Articles personnalisé: https://www.babygoodies.shop

Geschiedenis

Op zoek naar een tof cadeautje voor jouw kind, peter, meter, opa, oma, mama of papa?

Op onze webshop vindt u zeker wat u zoekt! Kies uit tientallen verschillende producten gepersonaliseerd met naam/logo.

http://www.babygoodies.be



"NameOnIt staat bekend voor haar praktische producten met naam. Zo personaliseer je in een handomdraai de leukste fopspenen, fluohesjes, naamstickers, lunchboxen en nog veel meer! Al onze producten worden geproduceerd in ons eigen atelier te Mechelen, zo houden we 100% controle over de kwaliteit en zijn we in staat om super snel te leveren. Veel surfplezier op onze webshop!"
Adres: Egide Walschaertsstraat 22E, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +32 15 62 33 35
Stad: Mechelen
Route: Egide Walschaertsstraat 22E
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: kortingscode babygoodies, babygoodies stickers, babygoodies mechelen, babygoodies juf, babygoodies autosticker, gepersonaliseerde rugzak peuter, babygoodies rugzak, kortingscode babygoodies facebook
Recensies
De levertijd wordt niet nagekomen zoals vermeld via de site! Ik had via hier benodigdheden besteld voor ons kindje zijn aller eerste schooldag. Maar deze werden jammer genoeg nog steeds niet geleverd zoals beloofd via de site! Ik heb de klantendienst via messenger en via mail proberen contacteren maar jammer genoeg geen reactie gehad. Ik had graag nog een extra bestelling geplaatst maar gelukkig had ik dit nog niet gedaan. Een teleurgestelde ouder.
Ik had eerder deze dag een negatieve recensie geschreven ivm de levertermijn die totaal niet overeen kwam met wat de website beloofde. Ik heb vandaag dan zelf een telefoontje gekregen van de klantendienst nadat ik hen contacteerde via de chat op de website, om te melden dat een compensatie wel mocht zoals andere bedrijven doen als ze een fout maken. Aangezien ik naar zee vertrok tot maandag kon ik mijn pakje in Oostende ophalen en heb ik ipv 4 fopspenen er 4 gratis bijgekregen. De verzendkosten worden ook terugbetaald. Dit is een zeer mooie compensatie.
Levertijd klopt niet! Vandaag besteld = vandaag verzonden staat er. Raar dat ik een bestelling geplaatst heb en deze na 3 dagen nog steeds niet verzonden is. Ik heb naar de klantendienst gebeld en ik kreeg als antwoord: ahja, ik zie dat deze nog in productie is, ik zal doorgeven om deze vandaag nog te versturen. Met het verlengde weekend tussen zou ik deze dan pas dinsdag ontvangen. Ik heb gezegd dat ze de bestelling mogen annuleren. Het enige dat ze doen is hun excuses aanbieden, niet eens samen naar een passende oplossing zoeken. Heel klantvriendelijk moet ik zeggen... !!!
We hadden deze vrij snel ontvangen. Maar toen we de auto stickers wouden plakken ontdekten we dat de stickers op het verkeerde kan van het stuk vel waren gedrukt. Deze waren ook nog eens voor de buitenkant te plakken terwijl ik er had besteld voor de binnenkant ! Dus het was één en al geklungel en frustratie !! Op site staat makkelijk te verwijderen, maar dat is het niet ! Ons heeft het een uur prutswerk opgeleverd om het er af te krijgen met schade aan de achteruitverwarming als gevolg. Probeer je de klantendienst enkele keren te bereiken wat niet lukt want het is steeds voicemail !
Bestelling is nooit aangekomen. Op 25 november 2022 bijna 2 maanden geleden!!!!! bericht gekregen dat mijn pakketje is verzonden, sindsdien niets gezien. Al meerdere malen contact opgenomen met de klantenservice, maar verder dan "we zullen het navragen bij de berzorgdienst" komen ze niet. Dit noem ik echt geen service. Hier bestel ik dus nooit meer iets.
30 okt besteld, 0 reactie op meerdere mails, messenger, en via telefoon zeggen ze dat ze het gingen opsturen 3 dagen geleden en ik een tracking code krijg. Niks ontvangen en ook geen tracking code. Waar blijft mijn bestelling? Zeer slechte communicatie en zeer traag. Niet bestellen! Graag geld retour zsm!
Meer dan een week geleden een bestelling geplaatst en nog geen verzending op komst. Al eerder problemen gehad met een bestelling. Via mail beloven vandaag te versturen en nog steeds in productie. Slechte service.
Onlangs 2 gepersonaliseerde fluohesjes besteld voor de kinderen. Zeer snel geleverd, mooie prints en goede kwaliteit. Super service!
Duurt echt zeer lang voor je je bestelling kan ophalen of wanneer deze geleverd wordt. Vind het ook prijzig voor de kwaliteit van het product. Wel een leuk concept. Nee, u kan mij niet onder de naam Amattu Laah terug vinden in uw bestand omdat dit mijn naam niet is.
Niet tevreden. Bij aankomst in de shop bleek mijn bestelling spoorloos. De bestelling is opnieuw gemaakt na dik half uur zoeken en een deel komt niet overeen met de kleuren/ foto van de webshop. Ik heb 45min in de winkel gewacht. Ben echt niet tevreden van het resultaat. Een povere sorry vind ik dan ook heel mager. Ik ben zelf grafisch ontwerpster en had mooi resultaat verwacht.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Babygoodies.

Mechelen e-commercewebsite

openingstijden, locatie, vervoer. Egide Walschaertsstraat 22E kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Babygoodies adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Babygoodies. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Babygoodies delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
maskr.be maskr.be 63 meter Mondmaskers aan eerlijke prijzen.
Fivestars Marketing & Sales - Bewertungen & Leads kaufen Fivestars Marketing & Sales - Bewertungen & ... 2 km Goede ontvangst. Duidelijk uitleg. Vriendelijk personeel. Locatie wel moeilijk te vin...
IGO promo - relatiegeschenken IGO promo - relatiegeschenken 2 km Over de kwaliteit van het product en de opdruk ben ik tevreden, vandaar dat ik nog 3 ...
From Paris To Alice From Paris To Alice 2 km Fashion store & webshop For Women
Café Congé Café Congé 3 km Leuk vertoeven, als je laat gaat eten is er alleen niet altijd zekerheid dat alles no...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid