facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby-Dump

Baby-Dump
"Babyspeciaalzaak, Alles onder een dak, het adres voor het leggen van je geboortelijst tot wel 10% korting op je hele geboortelijst!!"
Adres: Guido Gezellenlaan 20 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 28 01 20
Stad: Mechelen
Route: Guido Gezellenlaan 20
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 09:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: baby dump folder, baby dump box, baby dump mechelen, baby dump roosendaal, baby dump openingstijden, baby dump veenendaal, baby dump eindhoven, baby dump leeuwarden
Recensies
30 december naar de winkel in Mechelen geweest om een kinderwagen en maxi cosi met bijpassende isofix te kopen. Het was op die moment druk in de winkel maar zijn uiteindelijk goed geholpen geweest. We hebben alles besteld en laten leveren. 4 januari kregen we 1/4 pakketten dat we hadden besteld. Contact opgenomen met de klantenservice door te bellen. Ik heb niet lang 1min max moeten wachten voor ik iemand aan de lijn kreeg. De werkneemster was zeer vriendelijk en geruststellend dat de rest nog op komst was. Dit kon ze zien omdat mijn gsm nummer gekoppeld was aan mijn bestelling. 5 januari hebben we al de rest toegekregen. Wij zijn super blij met onze aankoop!
Bij de levering moet je direct ofwel cash afhandelen of direct online betalen. Ik kon alleen kiezen uit Nederlandse banken. Geen Crelan! Ik had geluk dat mijn schoonvader thuis was om de betaling uit te voeren! Is echt wel iets dat ze op voorhand moeten zeggen! Toen ik in de winkel was, waren ze ook super druk bezig. Dus de eerste service was niet goed. Maar bij de 2de bezoek hadden we een afspraak en dat liep veel vlotter.
Voor directe aankopen is babydump super. Maar ... Voor een geboortelijst zou ik er niet terug gaan. Vroeger 3jaar geleden was alles super goed verlopen met de lijst. Maar sinds het nieuwe systeem helemaal niet. Vroeger zetten ze alles of bijna alles van de lijst gereserveerd voor u nu is het op goed geluk dat het binnen is en is het op komt het misschien niet meer binnen. Heb me hier super veel in druk gemaakt doordat er daardoor ook veel spulletjes pas na maanden geleverd zouden worden. Oké geen aankoop verplichting meer. Maar dit was enkel op kleding en dit was vooraf geweten. Dus liever terug het oude systeem en aankoop verplichting voor kledij. En de uitleg van we hebben nu 2winkels we kunnen niet alles overal reserveren is zever. Men kan het bij andere winkels die veel meer winkels hebben wel. Je kiest 1winkel waar het gereserveerd word en de lijst bekijken is in allebij. Enkel het kopen of leveren is in de winkel van lijstkeuze!
Een geschikte winkel vinden voor de spulletjes van ons eerste kindje was niet zo makkelijk. Tot we babydump ontdekte. Een winkel die voor ons helemaal nieuw was. Van begin tot einde werden we steeds met een vriendelijk woord bijgestaan. Elk probleem die zich voordeed werd snel en efficiënt opgelost. Het was ook de enige winkel waar je de geboortelijst steeds kon aanpassen en bijvullen wat als kers verse ouders zeer handig is aangezien je nog niet exact weet wat je nodig hebt. Nu de geboortelijst is afgesloten komen we nog steeds zeer graag langs in de nieuwe winkel te Mechelen. Enige minpuntje dat wij vonden, was dat we de winkel zelf niet konden contacteren. We werden steeds verbonden met de werknemers in Nederland. Niet altijd handig, maar gelukkig was de afstand naar de winkel niet erg ver.
Absoluut zeer ontevreden! Wij legden onze geboortelijst bij jullie in de winkel voor het gemak van thuisbezorging etc. Ons kindje is geboren en de mensen die willen bestellen op onze lijst moeten 3 maanden wachten op de gekozen spulletjes. Ze hadden ons uitdrukkelijk gezegd bij het kiezen van de lijst dat er geen probleem was, dat we meteen onze gekozen items thuis zouden krijgen. NIET DUS ! Al onze " MUSTHAVE" ARTIKELEN... Zijn dus plots niet beschikbaar en zijn dus maanden niet voorradig.. sorry dit is geen bedoeling van een geboortelijst die je 3maand voordien bent gaan vastleggen en waarvoor wij nog meer dan 2 u hebben gereden. Jammer dat we voor jullie hebben gekozen want wij zijn uiterst ontevreden hiermee!
Niet telefonisch bereikbaar. Op lijst staat in voorraad. Is dan blijkbaar niet in voorraad. We noteren thuisbezorging, blijft in winkel liggen. Dat komt er wordt op die datum geleverd. Een maand later hebben ze nog hun geschenk niet. Ik ben er niet over te spreken en we zullen nooit nog iets van een geboortelijst kopen bij baby dump. Uren aan de telefoon gehangen zonder resultaat
Even een korte situatie schets: Midden juli bevalt een bevriend koppel van ons en aangezien wij zeer blij zijn, willen wij iets kopen van de geboortelijst. Deze geboortelijst ligt bij jullie en we krijgen bevestiging van onze aankoop 2 artikelen. So far so good. 1 maand later hebben de ouders nog steeds niets mogen ontvangen en hebben wij nog niets van jullie gehoord. Ik neem dan maar zelf contact op en vraag de status van verzending. 1 van de artikelen is blijkbaar niet in stock en daarom kan het dus niet opgestuurd worden. Na telefonisch overleg en toch enig aandringen van mijn kant, wordt het eerste geschenk dan toch opgestuurd. Wanneer de vraag wordt gesteld, wanneer het ander geschenk zal worden opgestuurd, is dit ten laatste eind september. Midden oktober, zonder dat jullie weeral iets laten weten en nog niets te mogen ontvangen, bel ik jullie terug op om te vragen of dit reeds verzonden was. Nog steeds een voorraadprobleem en niet beschikbaar. Dit is zeker mogelijk, maar laat dan zeker iets weten. Na meermaals bellen en mailen, langs mijn kant, is de maat vol. Ik vraag om het terug te storten op de rekening van de ouders, zodat ze toch de som reeds betaald mogen ontvangen. Dit is niet mogelijk, het bedrag zal worden teruggestort op de babylijst als krediet. Wat blijkt nu, de lijst is al 2 maanden afgesloten, dus ze zijn er niets meer mee. Kort samengevat: -jullie laten niets weten in verband met de status van verzending -ik moet zelf contact opnemen in verband met de aangekochte artikelen -Na 4 maanden zijn we het beu en willen we liever niets meer met jullie te maken hebben. Slechte service, slechte communicatie en zeer negatief gevoel over gehouden.
Bij Babydump een kinderwagen besteld, deze zou eind september thuis geleverd worden maar kreeg bericht dat het eind oktober zou worden, kan gebeuren maar eind oktober was ik uitgerekend. Uiteindelijk de kinderwagen pas eind november gekregen. We zijn blij met de kinderwagen maar vonden het jammer dat het niet via afspraak was verlopen. Wel een service dat je een kinderwagen eventueel zou mogen lenen, dit hebben wij niet gedaan omdat je de leen kinderwagen in de winkel moet ophalen en er bij ons in de buurt geen babydump zit..
Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zowel in de winkel als hun medewerkers van het hoofdkantoor die ik telefonisch heb gecontacteerd. Enige nadeel is dat je items die op je geboortelijst staan plots niet meer beschikbaar zijn en voor de koper is het ook zeer onduidelijk of de spullen naar ons worden gestuurd of bij hun thuis wordt geleverd.
Ik heb al een aantal keer besteld bij baby dump en krijg alles altijd netjes op tijd bezorgd. Heb laatst een kinderwagen besteld maar deze bleek later pas in januari leverbaar, ben naar babydump mechelen geweest en daar hadden ze direct een oplossing gezocht en een dag later had ik mijn kinderwagen! Ik ben zeer tevreden met deze winkel!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Baby-Dump met het openbaar vervoer


Mechelen Rode Kruisplein 130 meter
6
Mechelen Rode Kruisplein 130 meter
6
Mechelen Rode Kruisplein 180 meter
6
PM
Mechelen Rode Kruisplein 200 meter
6
PM
Mechelen Nokerstraat 360 meter
500
508

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Baby-Dump.

Mechelen babyartikelen en -meubels

openingstijden, locatie, vervoer. Guido Gezellenlaan 20 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Baby-Dump adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Baby-Dump. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Baby-Dump delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid