facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Molmento

B&B Molmento
Eenvoudige kamers met een badkamer met regendouche, plus een fruitmand, een tuin en terras.
Adres: Sint-Leonardusstraat 12, 2400 Mol, België
Telefoonnummer: 0498 61 41 31
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Mol
Route: Sint-Leonardusstraat
Huisnummer: 12
Postcode: 2400


Openingstijden

maandag: 07:00–22:00
dinsdag: 07:00–22:00
woensdag: 07:00–22:00
donderdag: 07:00–22:00
vrijdag: 07:00–22:00
zaterdag: 07:00–22:00
zondag: 07:00–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Weselo B&B Weselo 5 km Al meerdere keren overnacht .nGoede lokatie, vriendelijke ontvangst en bediening en ...
B&B de Oude Berg B&B de Oude Berg 6 km Onthaasten, warmte, eenvoud, kraaknet, ruimte, rust, genieten… slechts enkele woorden...
Recensies
Wij hadden last minute geboekt. Werden heel hartelijk ontvangen. De kamer was erg schoon, ruim genoeg en goede bedden. Het ontbijt is super! Je krijgt zelfs een voor een nagerecht! Geweldig. Wat je wilt. Goede mooie zuivere en zelfgemaakte producten. En super. Wil je meer? Altijd mogelijk. Kortom, perfect! Ga hier zeker logeren en geniet van de gastvrijheid.
Dit is een B&B met een heel speciaal concept: eco en bio zijn er essentieel.nHet gebouw, de kamers en de ontbijtruimte zijn modern, netjes en vrij ruim.nEr zijn achteraan 4 parkeerplaatsen voor auto's en een overdekte en afgesloten ruimte voor je fietsen. Wij logeerden er 2 nachten met een bongobon en dan weet je dat je de kleinste of minst gunstige kamer krijgt toegewezen. Dat was ook nu zo.nWie graag veel en lekker eet, boekt hier beter niet. Wie graag gezond eet, niet graag bijkomt en zweert bij biologisch, vindt hier een paradijs. Katrien bakt zelf brood, serveert trots een voorgerechtje en een dessertje. Er is geen buffet en het brood en de toespijs zijn gerantsoeneerd. Je kan wel een eitje 1 bestellen. In de tuin, in een afgebakend gedeelte kan je de kippen zien lopen. Ook hier zijn geen zwaarlijvige bij!nMol is een fietsparadijs met veel water, kanalen en meren. Ook wandelaars komen hier aan hun trekken.nDe gastheren, Katrien en Peter, zijn heel vriendelijk en doen hun uiterste best.nIn de zomer, bij zonnig weer, warmen de kamers enorm op en is slapen soms erg lastig.nOns bed daarentegen was top. De eigenaars komen tijdens je hele verblijf niet op je kamer.
Mooie B&B met prima ligging, mooie ruime kamers, prima bed, mooie badkamer met prima inloopdouche en nog veel meer maar zeker ook een zalig ontbijt. Kristien en Peter zijn terecht zichtbaar trots op wat ze elke dag verwezenlijken.
Mooie en aangename kamer, al wat je nodig hebt is er aanwezig. Vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Lekker gezond en gevarieerd ontbijt met veel liefde zelf bereide producten. De gastvrouw spant zich in om zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken. Het is een adres dat we iedereen kunnen aanraden ! Proficiat en bedankt Kristien !
Sinds kort biedt B&B Molmento ook ontbijt aan voor niet-logeerders. We organiseerden ons ochtendoverleg met zo'n ontbijt. We werden niet alleen verrast door een heerlijk huisgemaakt voor- en nagerecht. Alle producten zijn bio of lokaal gewonnen. En dit in een kraaknet spic&span kader voor een correcte prijs. Ook wie last heeft van allergieën, is in de veilige en deskundige handen van de charmante gastvrouw Kristien. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid