facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B de Oude Berg

B&B de Oude Berg
Informele B&B met eenvoudige kamers, een privétuin, gratis wifi en leenfietsen.
Adres: Boslaan 14, Mol-Wezel, 2400 Mol, België
Telefoonnummer: 0476 49 86 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Mol
Postcode: 2400


Openingstijden

maandag: 16:00–22:00
dinsdag: 16:00–22:00
woensdag: 16:00–22:00
donderdag: 16:00–22:00
vrijdag: 16:00–22:00
zaterdag: 16:00–22:00
zondag: 16:00–22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Weselo B&B Weselo 902 meter Al meerdere keren overnacht .nGoede lokatie, vriendelijke ontvangst en bediening en ...
B&B Molmento B&B Molmento 6 km Wij hadden last minute geboekt. Werden heel hartelijk ontvangen. De kamer was erg s...
Recensies
Onthaasten, warmte, eenvoud, kraaknet, ruimte, rust, genieten… slechts enkele woorden die naar boven komen na onze nacht in deze b&b. Gastvrouw Martine en gastheer Flip, zijn het hart van de b&b en alleen al voor hun zou je terugkeren. Combineer dat met een heerlijk bed en ontbijt en je hebt een perfect “feel good” moment. Sterke aanrader!
Verdiende 5 sterren: gastvrouw en gastheer laten je direct welkom voelen en staan klaar om je onmiddellijk te helpen in geval van een klein of groot probleem, huislijke sfeer en lekker eten en drinken.nKamer tip top netjes, aanrader dus!!
Schitterende B&B : prachtige kamer, fantastisch ontbijt. Martine en Filip doen er alles aan om hun gasten te verwennen. De B&B is rustig gelegen maar toch op loopafstand van het centrum van Mol Wezel. Prachtige streek om te fietsen.
Kamer met zithoek, zeer goed verzorgt ontbijt, rustige omgeving, er was bij de boeking een misverstand , eerst moesten we niets vooruit betalen, maar na een vraag over de kamer een week later moesten we plots hele bedrag vooruit betalen wat we niet tof vonden, dan mocht het met voorschot maar toen we er vertrokken kregen we te horen dat boekhouding nu niet klopte en uitbaters waren erg stug en kil beiden dagen , dat vonden we erg jammer.
Super B & B zeer lieve gastvrouw en super verwend met ons ontbijt. Heel lekkere zelf gemaakte producten. Mooie ruime kamers en badkamers. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid