facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Axis Experts

Axis Experts
"Axis Experts met toutes les compétences de nos experts immobiliers agréés et géomètres experts assermentés à votre service. États des lieux locatif, états des lieux avant travaux, réception provisoire de votre bien, etc. Faites appel à Axis Experts pour un accompagnement sur mesure à Bruxelles, dans toute la Wallonie et au Grand Duché de Luxembourg"
Adres: Rue des Colonies 11 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 880 90 90
Stad: Brussel
Route: Rue des Colonies 11
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Expert immobilier agréé Bruxelles, Expertibat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allstab Allstab 6 km Ik heb al vaak een beroep gedaan op de expertise van dhr. Dain en ben nog nooit teleu...
Recensies
Zeer efficiënt en vriendelijk! Goede service
Altijd beschikbaar voor raad en daad. Professionele aanpak. Erg aan te raden!
Is heel vlotjes gegaan, zeer vriendelijk
Zeer professioneel kantoor.
! Vluchten ! Ook als uw huurcontract vereist dat u een contra-expertise aanvraagt!! We waren verplicht om dit bedrijf te machtigen dat op het eerste gezicht erg professioneel leek verklaring van de plaats van binnenkomst perfect maar duur 150 euro per partij voor de binnenkomst en 180 euro voor de uitgang. We kregen een inconsistente lijst met te betalen punten, geen minuten en geen bewijs. We moesten 3500 euro huurschade betalen wat "redelijk" leek luisterend naar de woorden van mevrouw Scherens! We daagden uit en we hebben ons nooit afgemeld, het bedrijf reageerde gewoon niet meer! Hoewel het appartement voor mijn bedrag van 500.000 euro is verkocht en de werkzaamheden uiteraard niet door meneer Richard zouden worden uitgevoerd. Onze huisbaas heeft gedreigd ons aan te klagen als we de kosten niet betalen. We hadden dus geen keus omdat we niet genoeg geld hebben om ze voor de rechter te slepen. We riskeren nog meer te verliezen. Geen enkele flexibiliteit en reactie tonend durf ik me voor te stellen dat ze vooraf een akkoord hebben en dat hun tussenkomst nooit partijdig is geweest. GELIEVE ZE NIET TE VERTROUWEN
Ik ben echt tevreden. Ik kwam de deskundige Morgane tegen die heel goed mijn kamer had geïnventariseerd. Zodra ze aankwam, legde ze me uit hoe de inventarisatie zou plaatsvinden, wat ik erg belangrijk vind omdat ik de procedure niet kende. Ze informeerde me heel goed en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Ik heb geen negatieve opmerkingen voor hem. Ik raad u aan dit bedrijf te gebruiken.
Ik had 2 inventarisaties die door Axis werden uitgevoerd. De gemandateerde vastgoedexperts Merlin en Julien waren zeer professioneel, vriendelijk, attent en gaven goed advies. Als de experts dit allemaal heel leuk zouden vinden, zou dat geweldig zijn. nogmaals bedankt
Ik wil Morgane bedanken die ons veel heeft geholpen om te leren over de te volgen procedures als eigenaar en huurder, ik beveel zeker de expertise van Axis aan die in staat was om de vergadering snel te organiseren vóór de terugkeer van onze huurders.
Uitstekende service zowel op het terrein van de expertise als op het secretariaat. Ik kon in het volste vertrouwen samenwerken met het Axis-team. Ik raad ze ten zeerste aan.
De inventarisatie vond plaats met Morgane, een zeer vriendelijke jonge vrouw, geïnvesteerd in haar werk en zeer attent. Ik raad aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid