facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allstab

"Ingénieurs-conseils en stabilité des constructions.ALLSTAB est spécialisé dans les projets chez les particuliers: transformations, extensions, démolition de murs porteurs, etc..."
Adres: Avenue de l'Uruguay 20 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0497 11 94 68
Stad: Brussel
Route: Avenue de l'Uruguay 20
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Ingénieur stabilité Bruxelles, Setesco, Bureau de stabilité, Ingénieur en stabilité Brabant Wallon, Ingénieur stabilité Namur, MC carré, Bureau d'étude construction, BABEL Engineering
Recensies
Ik heb al vaak een beroep gedaan op de expertise van dhr. Dain en ben nog nooit teleurgesteld geweest. Zijn ervaring stelt hem in staat om altijd verschillende manieren voor te stellen om dingen te doen, en hij probeert altijd de meest geschikte oplossing voor de klant te vinden, of het nu gaat om kosten of om esthetische redenen. Fijn om op een vakman te kunnen vertrouwen! Daarnaast is hij een vriendelijke en zorgzame persoon! Dit is niet mijn laatste project en ik zal zeker weer een beroep op hem doen
De heer Dain is een betrouwbare en beschikbare persoon. Hij voerde bij mij thuis de stabiliteitsanalyse uit van een dragende muur en nam de tijd om zijn advies helder en precies uit te leggen. Ik raad zijn diensten zonder aarzeling aan :
De heer Dain is een betrouwbare, competente en pragmatische expert. Ik heb hem meerdere keren gebeld en ben altijd helemaal tevreden geweest. Het is zonder aarzeling dat ik het kan aanbevelen.
Het is duidelijk dat meneer Dain 25 minuten te laat arriveerde zonder te doen alsof hij zich verontschuldigde. Het doel van zijn bezoek was het al dan niet bepalen van een dragende muur. Na een snelle beoordeling van de betreffende muur, kregen we te horen dat we ons verlaagd plafond moesten openen, anders kon het de basisvragen niet beantwoorden. Bovendien, niet wetend hoe te antwoorden, stelt deze in alle gevallen een volledige studie voor van de stabiliteit van de muur met de kosten die eraan verbonden zijn. Conclusie: een zeer nutteloze en teleurstellende expertise, die ongeveer 20 minuten duurt voor een extravagant bedrag in vergelijking met de verstrekte informatie.
Professioneel, vriendelijk, bekwaam; geen klachten.
Ik belde meneer Dain voor een expertise op een metalen structuur. Ik waardeerde zijn beschikbaarheid, zijn professionaliteit, zijn luisteren en zijn vriendelijkheid. Hij biedt ook na de diagnose kwaliteitsprofessionals aan, wat zeer merkbaar is. Ik raad Monsieur Dain ten zeerste aan voor elke renovatie.
Als expat in Brussel hoef je je niet te vertellen hoe moeilijk het is om in de bouw competente en servicegerichte mensen te vinden. De heer Alexander was behulpzaam beleefd en bereid om met een oplossing te komen. Op basis van mijn beperkte ervaring zou ik je zeker aanraden om hem eens te proberen.
Deskundigheid, efficiëntie en hoge beschikbaarheid. Ik raadpleegde de heer Dain voor structurele en stabiliteitsproblemen bij de renovatie van een oud huis. De heer Dain bood ons praktische en doeltreffende oplossingen en begeleidde ons met zijn goede adviezen tijdens de uitvoering van de werken en gesprekken met het bedrijf dat de werken leidde. Ik merk ook de grote beschikbaarheid en het reactievermogen van de heer Dain op. Ik raad Allstab ten zeerste aan!
De heer Dain heeft ons geholpen bij het identificeren van de oorzaken en oplossingen voor verschillende stabiliteitsproblemen bij een woningrenovatieproject. Beschikbaar en pragmatisch, maar ook rigoureus en objectief, met prijzen volledig afgestemd op de wensen. Wij zijn helemaal tevreden! Nogmaals hartelijk dank!
Deskundige aanwezig, pedagoog en bekwaam. Hij legt de ondervonden problemen op een duidelijke en volledige manier uit en aarzelt niet om, indien nodig, door te verwijzen naar competente complementaire beroepen. Wij zijn zeer tevreden over zijn diensten.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Allstab.

Brussel hui̇si̇nspecteurs

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue de l'Uruguay 20 brussel bouwkundi̇ge ıngeni̇eurs kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Allstab adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Allstab. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Allstab delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Axis Experts Axis Experts 6 km Zeer efficiënt en vriendelijk! Goede service
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid