facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Atelier BéBé • kids concept store

Atelier BéBé • kids concept store
Adres: Frederik de Merodestraat 15, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: +3215209676
Stad: Mechelen
Route: Frederik de Merodestraat 15
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Atelier BéBé Liewood, Baby webshop België, Kinderwinkel online, Www Baby-Dump be Mechelen, Houten speelgoed Mechelen, Baby winkel, Kinderwinkel Boom, Baby winkel Geel
Recensies
Het stond al een tijdje op mijn to do-lijstje om hier een review te schrijven voor Atelier Bebe. Hier zijn we: drie maanden later. Ik steek het op de baby die hier al even lang bij ons ligt. Het team van Atelier Bebe heeft ons in die tijd altijd supervlot vooruit geholpen! Elke vraag werd meteen beantwoord en alle pakjes van op onze geboortelijst werden piekfijn ingepakt en klaargelegd. Ze hebben ook uitgebreid de tijd genomen om samen met ons onze lijst samen te stellen en onze intelligente en soms iets minder intelligente vragen te beantwoorden. Ik kom sowieso terug bij een volgend kindje maar daar moet ik eerst mijn man nog van overtuigen !
Wauw, dankjewel aan heel het team van Atelier Bébé voor de supergoeie begeleiding en opvolging van onze lijst. Jullie hebben een heel mooi en kwaliteitsvol aanbod aan babyspullen maar jullie maken echt het verschil in jullie persoonlijke en vriendelijke communicatie. Het is een plezier om bij jullie langs te komen. Als nieuwe ouder komt er zoveel op je af, dus het was heel fijn dat we ons over heel dit gedeelte nooit zorgen hoefden te maken. Dikke dikke merci van ons drie!
Wat een aangename ervaring op bij jullie onze geboorte lijst te leggen! Het was voor ons tweede dochter en wisten niet goed waar te beginnen. We zijn goed ondersteund geweest, en het is steeds een warm gevoel om bij Atelier Bébé te komen. Ook na de lijst is afgesloten staan ze klaar. Er waren twee dingen kapot gegaan en met geen probleem hielpen ze ons verder. Met steeds dezelfde lieve glimlach.
Net zoals voor ons eerste zoontje nu ook weer de geboortelijst bij Atelier Bébé gelegd. Super tevreden van zowel de mooie spulletjes als de fijne, familiale service! Lore en haar team staan je met raad en daad bij, je kan ze gemakkelijk telefonisch of via mail bereiken en je voelt je onmiddellijk welkom wanneer je in de winkel binnenkomt. Een echte aanrader voor mama's en papa's in spé! :-
Atelier Bébé is echt de place to be voor je geboortelijst. Bij vragen kregen wij op een zeer korte termijn duidelijke antwoorden. Hun vriendelijke communicatie deed ons meteen thuisvoelen. Geen enkele uitleg was teveel gevraagd. De aanpak van de geboortelijst is helder, hun service is echt top. Ze hebben de leukste merkjes en babyspulletjes. Wij zijn grote fan!
Artikelen online besteld. Echter nooit aangekomen/verzonden track and trace geeft niets aan. Inmiddels 3 weken verder en geen geld terug ontvangen/vervangende artikelen. Mail reactie blijft ook uit na meerdere mails te hebben verzonden. Ik vraag mij of of ze mijn geld nog terug gaan betalen... erg teleurstellend vooral voor dochter die niets heeft gekregen van dr gespaarde geld. Hopelijk wordt het nog netjes opgelost, maar heb er mijn vraagtekens bij! Duurt inmiddels té lang!.
De geboortelijst van ons dochtertje hier gelegd en ongelooflijk tevreden! Prachtige winkel met mooie en duurzame merken, maar ook persoonlijke en uitstekende service. Bij elk probleem of elke vraag zeer snel antwoord, bij elk winkelbezoek leuke en persoonlijke ontvangst. Mega aanrader!!
We hadden de geboortelijst van onze tweede zoon hier gelegd. Alles verliep super vlot. Ze antwoorden snel op mails en het overleg in de winkel verliep goed. Het was jammer dat de mensen hun cadeautjes zelf niet konden ophalen. Maar de snelle, gratis levering aan huis door atelier Bébé maakte veel goed. Een aanrader voor ieders geboortelijst!
Een warm, enthousiast en vrolijk team dat steeds voor je klaar staat om te helpen of antwoorden op al je vragen en bezorgdheden! De allermooiste en leukste spullen voor je baby kan je hier vinden!
We hebben onze geboortelijst bij Atelie Bébé gelegd en van begin tot einde kregen we een onberispelijke service, opvolging en super advies bovenop. Ik kan het anderen alleen maar aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Atelier BéBé • kids concept store.

Mechelen babyspulletjes/kinderspulletjes

openingstijden, locatie, vervoer. Frederik de Merodestraat 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Atelier BéBé • kids concept store adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Atelier BéBé • kids concept store. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Atelier BéBé • kids concept store delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Babytheek Mechelen Babytheek Mechelen 179 meter De babytheek is een uitleendienst voor babyspullen. Samen met ouders streven we naar ...
Monoloco Monoloco 525 meter Monoloco is een hippe webshop voor kids . Omdat iedereen in stijl de deur mag uitgaan...
MiniMonsters.be MiniMonsters.be 751 meter Webshop with urban and picture perfect baby clothing for sweet mini monsters. 0-4Year...
Happybabymanpa Happybabymanpa 843 meter shipping baby goods only to United States for the moment but anyone from all over the...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid