facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ARW bvba - Jouwvakman

ARW bvba - Jouwvakman

Info

100% Belgisch vakmanschap door eigen geschoolde vaklui

Geschiedenis

ramen, deuren en veranda's
badkamerrenovatie
sanitair en centrale verwarming
renovatiewerken
elektriciteitswerken
dakwerken
pleister- en gyprocwerken
isolatietechnieken
karweiwerken



"Ramen, deuren, badkamerrenovatie en verbouwingswerken sinds 1992 in de regio's Antwerpen, Mechelen en Lier. ARW staat voor Belgisch vakmanschap met Belgische producten. Een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. U kunt bij ons terecht voor pvc deuren, pvc ramen, aluminium deuren, aluminium ramen, badkamerrenovaties en ramen en deuren."
Adres: Lintsesteenweg 5b, 2560 Lier (België)
Telefoonnummer: 0496/28 76 62
Stad: Lier
Route: Lintsesteenweg 5b
Postcode: 2560


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Badkamer werken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AVS - Algemene Verwarming & Sanitairwerken AVS - Algemene Verwarming & Sanitairwerken 2 km Wij zijn zeer tevreden over Pieter zijn werk! Op het afgesproken moment was onze badk...
Kvik Kvik 2 km We zijn vriendelijk ontvangen in de winkel. Alles kon, niets was een probleem en er w...
Reneco Reneco 3 km Reneco heeft een volledige bijgebouw geisoleerd en afgewerkt bij mij. Goed advies gek...
Recensies
Wij hebben ons huis laten renoveren, nieuwe vloeren, binnen deuren, airco’s en nieuwe badkamer. Als er zaken anders uitdraaide dan verwacht werden we direct op de hoogte gebracht en dachten de werkmannen mee naar een degelijke oplossing! Stielmannen eerste klas!
Wij zijn heel tevreden van ARW Nys over de renovatie van onze badkamer en toilet. Zowel de planning en stiptheid, de klantvriendelijkheid van de werkmannen en het bureaupersoneel als de afwerking van het geleverde werk is top! Ook de samenwerking van de teamleden verloopt zeer vlot! Een aanrader dus...
Net ramen en deuren laten plaatsen door ARW NYS en zéér tevreden. Vakmannen van de bovenste plank. Prima plaatsing en afwerking.
deze vakmensen maken echt tijd voor uitgebreid de informatie te geven over de ramen die je nodig hebt en maakt beloftes waar door de vakmensen die onze ramen hebben geplaatst. Top Team
Ik kan alleen maar iedereen aanbevelen om met ARW NYS te werken. Wij lieten een voordeur en twee raampjes vervangen, en dat ging allemaal perfect volgens afspraak. Van in het begin werden we correct geïnformeerd, en goed begeleid. Bij het afbreken van de oude deur werd er per toeval een kabel van de deurbel geraakt, waardoor, toen de nieuwe deur er instond, de deurbel niet meer bleek te werken. Dit werd direct opgelost, de deurbel werkt nu terug. Ik denk dat je de klantvriendelijkheid van een bedrijf eigenlijk het best kunt zien als er eens iets misloopt, en daarover hebben we dus zeker niet te klagen. De kwaliteit van het materiaal is ook top, we hebben nu veel minder lawaai van de straat, omdat onze deur nu goed geïsoleerd is, en perfect afsluit.
ARW NYS is een absolute aanrader als je wilt verbouwen zonder kopzorgen. Voor de renovatie van mijn gelijkvloers werkten ze hier met een topteam, ze denken mee om de beste oplossing te vinden, alles is mooi en netjes in orde en volgens afspraak. Supercontent van deze toppers van vakmannen.
Wij hebben 6 jaar geleden een badkamer laten renoveren door ARW. En nog geen moment spijt van gehad. We hadden het veel eerder moeten doen! Jouri stond ons vanaf de eerste plannen bij met raad en daad. Hij is steeds bereid om passend advies te geven. Wij zijn nog steeds enorm tevreden over de begeleiding van Jouri en genieten nog dagelijks van onze badkamer. Een aanrader!
Ondertussen zijn we al enkele jaren klant bij ARW - NYS BV voorheen ARW BVBA en we zijn heel blij dat we bij deze bekwame vakmannen zijn terechtgekomen. Recentelijk onze badkamer laten renoveren! A thing of beauty is het geworden met alle modern comfort en enkele technische snufjes! Vanaf het eerste contact voel je als klant dat het goed zit. De communicatie verloopt vlot, er wordt meegedacht en voorstellen gedaan waar nodig om zaken ofwel technish of prijs/kwalitatief op te lossen. De klant komt steeds op de eerste plaats. Bij tegenvallers op de werf die men niet kon vaststellen in geval van renovaties wordt er onmiddellijk gecommuniceerd en een voorstel van oplossing gedaan. Wij hebben zelf al bij onze renovatie al voor enkele bouwkundige problemen gestaan, maar ARW - NYS heeft dit steeds kunnen oplossen op een bouw technische correct manier. Dikke dank hiervoor! Ook op de werf niets dan lof. Een vast team van werkmannen elk met zijn eigen specialiteit die perfect samenwerken. Alles netjes voorbereid voor de start van de werk en ook opgeruimd en netjes achtergelaten tijdens en na de werken. Deze gasten werken georganiseerd en netjes! Er is steeds een aanspreekpunt op de werf naast de directe communicatie met de eigenaars. Zoek je een bekwame en eerlijke vakman dan moet je niet twijfelen! Onze volgende werken zijn al ingepland!
Dit is een firma die ik iedereen kan aanbevelen. Correct in alles van prijsafspraken tot plaatsing die perfect was. Met andere woorden topfirma.
Zeer tevreden over plaatsing ramen en deuren. Ondanks moeilijke coronatijden doet Mike zijn uiterste best om klanten verder te helpen. Ook de uitvoering op de werf verliep vriendelijk en vakkundig. Bedankt aan het hele team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid