facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aorta BJJ Team

Aorta BJJ Team

Info

Aorta Team est une équipe de Jiu-Jitsu Brésilien basé à Bruxelles



"Aorta Training Center est un club d'Arts Martiaux et de sports de combats situé à Schaerbeek entre la place Dailly et la place Meiser.Nous dispensons des cours de Jiu-Jitsu Brésilien BJJ, de grappling, et de karaté pour adultes.Profitez aussi de nos cours pour enfants : karaté et jiu-jitsu brésilien.Nous avons également des classes de Jiu-Jitsu Brésilien uniquement pour femmes.Aorta Training Center accueille les sportifs de tous niveaux : débutants comme avancés, amateurs comme compétiteurs.Venez apprendre, vous dépenser, vous entraînez dans une bonne ambiance."
Adres: rue de La luzerne 40, 1030 Schaarbeek
Telefoonnummer: 32485768265
Stad: Schaerbeek
Route: rue de La luzerne 40
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 12:15 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Grappling School, Kaizen BJJ, ICON BJJ, BJJ België, BJJ Mechelen
Recensies
Geweldige plaats! Ik hou van de geest en het is altijd leuk om daar te trainen. De instructeurs zijn zeer goed geïnformeerd en de trainingspartners zijn altijd respectvol en voorzichtig geweest.
Een van mijn beste ervaringen die ik ooit heb gehad als reizende Jiu-Jitsu-beoefenaar. Deze jongens zijn niet alleen een legitiem wedstrijdtrainingsteam, ze zijn ook warm en staan ​​open voor zowel gasten als nieuwelingen. De hoofdcoach en de zwarte banden hier zijn absoluut geweldige mensen! Nul ego. Als je een beoefenaar bent en in de stad bent, moet je Aorta bezoeken voor een sessie of twee of een half dozijn, zoals ik deed .
Zeer georganiseerde sportschool met veel instructeurs van hoog niveau die klaar staan ​​om je te helpen. Als je een BJJ-reiziger bent, zou deze sportschool zeker je eerste stop moeten zijn.
Echt vriendelijke en gastvrije mensen, veel leuke broodjes! Ik kwam als reiziger tijdens mijn verblijf in Brussel en ze lieten me een Gi lenen. Ik verloor mijn rashguard in de kleedkamer, maar ze gaven me er een van hen, wat een heel aardig gebaar is en ook een geweldig souvenir.
Mijn 5-jarige zoon Yanis staat elke maandag en woensdag ongeduldig om Braziliaanse jiujitsu-lessen te volgen.De coaches zijn briljant om zonder aarzelen te adviseren, superclub.
Gym met een goed vaardigheidsniveau met een verscheidenheid aan disciplines, bekwame instructeurs en een mooi flexibel schema.
Geweldige Braziliaanse jiu-jitsu-club en geweldige sfeer
Topclub met een geweldige sfeer en geweldige docenten.
Geweldige plek, super lichte kamer en de leraren zijn gewoon super vriendelijk en professioneel. Aanbevelen !
De beste Braziliaanse jiu jitsu-club in BX!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aorta BJJ Team.

Schaerbeek sportclub

openingstijden, locatie, vervoer. rue de La luzerne 40 schaerbeek sport- & recreatielocatie kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aorta BJJ Team adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aorta BJJ Team. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aorta BJJ Team delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lambermont Tennis Academy Lambermont Tennis Academy 550 meter Vertaald door Google Zomercursus voor kinderen Origineel Stage d'été pour anfants
JIMS Meiser JIMS Meiser 659 meter Goede service en leuke vibe !
Kituro Schaerbeek Rugby Club Kituro Schaerbeek Rugby Club 743 meter Goede terreinen, goede cantine. Enkel is de bediening in tweetalig Frans, Frans en Fr...
Club de pétanque Les Jardins-Schaerbeek Club de pétanque Les Jardins-Schaerbeek 820 meter Club de pétanque
ISM Pdg ISM Pdg 1 km Éducation physique d’ ISM (Institut Sainte Marie rue Seutin)
Stadium Kinetix Stadium Kinetix 2 km Qua prijs is het wel duurder vergeleken met andere fitnessen maar is wel properder en...
Activité Théâtre Pour Enfants Activité Théâtre Pour Enfants 2 km Bonjour je m appelle Mélanie j ai 17ans et je désire ouvrir un cours de theatre pour ...
Basic-Fit Basic-Fit 2 km Basic-Fit is een netwerk van sportscholen met 7 training zones: cardio, kracht, vrije...
Los extraños Los extraños 3 km Vertaald door Google Het is te goed ... Origineel C'est trop bon...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid