facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allo telecom leuven

"iPhone hersteldienst. Kwalitatieve herstellingen aan scherpe prijzen en met 6 maand garantie."
Adres: Naamsestraat 5, Leuven
Telefoonnummer: +3216205868
Stad: Leuven
Route: Naamsestraat 5


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koxal Telecom•Leuven Koxal Telecom•Leuven 179 meter İphone Reparatie Actie van de maand
ORANGE SHOP LEUVEN DIESTSESTRAAT ORANGE SHOP LEUVEN DIESTSESTRAAT 341 meter De service die het bedrijf Orange op nationale schaal levert is prima, maar de werkne...
Proximus Center (met Bizz Expert) Proximus Center (met Bizz Expert) 462 meter De persoon die ons hielp deed dat vriendelijk,met kennis van zaken en totaal klantger...
Belga Telecom Leuven Belga Telecom Leuven 659 meter Vriendelijke mensen, goede service en eerlijke prijzen! Content :
Switch Switch 792 meter Was teleurgesteld in de service! Je gaat naar een winkel voor service maar je kan bet...
CAT-Telecom CAT-Telecom 907 meter Uitstekende service, beste tot nu toe ooit gekregen. Nokia stuurde GSM met zelfde fou...
Switch Switch 1 km Was teleurgesteld in de service! Je gaat naar een winkel voor service maar je kan bet...
Recensies
انا بصراحه انصح اي شخص لديه مشكلة في جواله يروح عنده وهو مغمض العيون شغله محترف و اسعاره جيد ، والله حصلت معي مشكلة ورحت ابل استور طلبو مني تغير كل شيء 680 يورو وهو صلحه الجوال بي 70 يورو والله انه محترف جدا . Eerlijk gezegd raad ik iedereen aan om naar hem toe te gaan, en hij is gerustgesteld, want hij werkt eerlijk, professioneel en heeft goede prijzen. Ik had een probleem met de mobiele telefoon en ging naar de Apple Store. Ze vroegen 680 euro. Veel dingen veranderden, en hij ging naar deze persoon die het binnen een uur repareerde voor 70 euro.Ik geloof niet wat er met mij is gebeurd.
Ik heb hier mijn iPhone verkocht en Alo Leuven heeft me zeer professioneel verder geholpen met het overzetten van mijn gegevens naar mijn nieuwe iPhone. Top service en goedkoopste oplossing voor een scherm reparatie in Leuven. Zeker aan te raden!
Snelle service, vlot contact! Een aanrader om hier je telefoon te laten herstellen zodat hij nog een rondje meekan.
Zeer vriendelijke uitbater die je problemen snel, eerlijk en correct verhelpt!!! Telefonisch niet zo goed bereikbaar MAAR als je een berichtje stuurt krijg je steeds onmiddellijk een antwoord of een afspraak!!! Ten zeerste aan te raden als er iets mis is met je iphone !!! Super service !!!
Ik was op zoek naar iemand die mijn gsm kon herstellen en na het lezen van alle positieve reacties heb ik voor ALO Leuven gekozen. Alles is snel en vlot geregeld en ik ben echt tevreden met het resultaat! De reparateur mag er ook wel zijn, super vriendelijk!
Super service, super reparatie en enorm vriendelijk. Mijn microfoon werkt weer beter dan ooit. Mijn gsm zelfs naar mijn kot gebracht na de reparatie en nog een klein presentje erbij gekregen ook! Echt super tevreden! En bovendien een correcte prijs! Een aanrader! Met vriendelijke groeten, Michiel
Super snelle bediening en herstelling! Initieel ging ik langs om mijn scherm te vervangen, maar ik had ook een vraagje over mijn software. Jorn heeft dit helemaal uitgediept en opgelost! De schermen zijn ook van super kwaliteit!
Ik merkte 's avonds dat mijn iPhone niet meer wou opladen. Heb de avond zelf nog een antwoord gekregen voor een afspraak en mijn oplaadpoortje was de volgende dag alweer gemaakt! Heel erg bedankt voor de kwalitatieve en snelle service, Jorn!
Een tijdje geleden mijn iPhone binnen gedaan, kapot scherm en kapotte batterij. Heel snel opgelost en tot op heden nog steeds alles in orde met het toestel! Daarbovenop heeeeeel vriendelijke service en prijs-kwaliteit top in vgl met de concurrent. Doe zo verder ALO!
Uitstekende, eerlijke en supervriendelijke service. In een mum van tijd was mijn scherm hersteld, zo goed als nieuw! Met andere woorden: een echte aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid