facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance
"Leader mondial de l'assistance voyage et de l'assurance voyage."
Adres: Rue des Hirondelles 2 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 290 64 11
Stad: Brussel
Route: Rue des Hirondelles 2
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:00
Dinsdag: 08:30-17:00
Woensdag: 08:30-17:00
Donderdag: 08:30-17:00
Vrijdag: 08:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: allianz global assistance pechhulp, allianz global assistance world gold protection, allianz global assistance extranet, allianz global assistance schadeformulier, allianz global assistance contact, allianz assistance, allianz global assistance inloggen, allianz global assistance rekeningnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ING - Les Galeries Royales Saint-Hubert ING - Les Galeries Royales Saint-Hubert 590 meter Vertaald door Google Als u een gescheurd kaartje uit de automaat haalt, vraag het per...
Actel Actel 991 meter 5+ voor meneer Heyvaert voor zijn proffesionele hulp.
ING ING 1 km
Touring Assurances Europa Touring Assurances Europa 2 km Catastrophique à fuir ! Catastrofaal om te vermijden! En attente pour un changement...
ING Belgique ING Belgique 5 km Als vooraanstaande spaarder/ belegger zeer ontevreden over de vele wanpraktijken. Gee...
Recensies
Een verzekering aangegaan voor een evenement op een zondag. Wegens grieperige symptomen niet kunnen gaan naar het evenement en diende de ziekte uitgezweet te worden. Allianz weigert bijgevolg om een terugbetaling van het toegangsticket te voorzien. De enige reden; huisarts van wacht werd niet gecontacteerd voor een ziektebewijs........ Communicatie; mailverkeer met telkens 4 tot 6w tussen, telefonisch afwimpelen en doorverwijzen, ..... Dit aan het lijntje houden vond plaats van maart tot augustus. Aangifte: website vol lof en reclame... maar plaats van aangifte zeer moeilijk te vinden.
Toen mijn zus stierf werd ik pas na dagen geïnformeerd dat het land waar mijn zus gestorven is niet gedekt werd door de mutaliteit en ze geen repatriëring konden uitvoeren en het dossier simpelweg afsloten. Totaal gebrek aan snelle en professionele communicatie in een zeer moeilijk moment. Geen enkele menselijkheid. Incompetente verzekeraar. Blijf hier aub weg.
Goedkoop is slechtkoop, weeral eens bewezen. Bij pech met de wagen kan je gewoon niet binnen in de allianz centrale. 2x meer dan 30min proberen bellen. Uit armoe zelf een andere takeldienst moeten bellen om mij te takelen. Schandalig gewoon.
0 sterren waard! 3 x moeten bellen en intussen 2 uur in de kou gestaan. AMATEURS!!!!!
Hele slechte service ik heb een reis verzekering afgesloten die uit eindelijk geannuleerd moest worden. En ik krijg me geld niet terug terwijl ik gewoon voor xe verzekering heb betaald. OPLICHTERS !!!!!!!! SLUIT NOOOIT JE VERZEKERING AF BIJ ALLIANZ !!!
met elektrische fiets ongeval gehad 7 weken geleden buiten onze schuld. Schade dus te verhalen op tegenpartij. Nu na 7 weken is de schade nog steeds niet afgewikkeld. Men had achterstand met de schades , zegt men. OK, maar dat is het probleem van Allianz en niet mijn probleem. Als ik achterstand heb met mijn premie-betaling zegt Allianz ook niet: "we wachten wel even". we wachten nog steeds.
Zeer slechte ervaring met pechhulp. Mijn vrouw was hoogzwanger en stond met een lekke band langs de weg. Het heeft ruim 3 uur geduurt voordat er iemand is gekomen om haar te helpen. Heb deze klacht bij Allianz gemeld maar wordt genegeerd door klantenservice.
Zeer slecht bereikbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid