facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALDI Knokke

ALDI Knokke
Supermarktketen met een uitgebreid aanbod aan kruidenierswaren, vlees en zuivel.
Adres: Duinenwater 20, 8300 Knokke-Heist, België
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Knokke-Heist
Route: Duinenwater
Huisnummer: 20
Postcode: 8300


Openingstijden

maandag: 08:30–19:00
dinsdag: 08:30–19:00
woensdag: 08:30–19:00
donderdag: 08:30–19:00
vrijdag: 08:30–19:00
zaterdag: 08:30–19:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 108 meter Zeer goede klanten service, klantvriendelijk en gekwalificeerd personeel. Bedankt om ...
Carrefour market KNOKKE Carrefour market KNOKKE 565 meter Ik vraag gewoon voor een duplicaat van mij kasticket zodat ik een factuur kan aanmake...
Delhaize Delhaize 2 km De mevrouw aan de snelkassa bril met zware montuur mag gerust wat vriendelijker zijn....
Recensies
Aldi Knokke , deze nieuwe Aldi is zeker geen verbetering. Kleine winkel waar alles op elkaar staat. Geeft rommelig effect. Personeel is vriendelijk en kan er ook niet aan doen. Maar als je dan met je volle winkelwagen buiten komt da´ begint het probleem. Het pad is zodanig slecht gelegt dat de winkelkar wegrolt en dat je echt moet tegensturen en trekken om je kar bij je te houden. Bijna niet te doen zeker als je winkelkar vol is. Te te kleine parking en de ondergrondse parkeergarage zijn zeker geen meerwaarde. Jammer deze Aldi had een prestigeobject moeten zijn voor Knokke maar nu is het geen plezier om daar naar toe te gaan. Dus dan maar naar Aldi Heist.
Net naar aldi gewwest! Zo onvriendelijke dame aan de kassanKan beter iets anders gaan doe in haar leven!!nZo tegen haar zin niet leuk ,ook al is de nieuwe winkel aangenamer ,ik ga daar nooit meer boodschappen doen!
Deze nieuwe winkel is niet aantrekkelijk ingericht . De andere nieuwe winkels zijn veel mooier , overzichtelijker , meer ruimte tussen de gangen , benauwd . De kassas en uitgang zijn te smal .
De nieuwe winkel is niet zo geheel groot. Er zijn rayons voornamelijk waar dat de acties liggen die het moeilijk maken om met je winkelkar te passeren. Een selfkassa had wel gemogen.
De nieuwe winkel is even wennen. Zeer lastig is de weg die men moet afleggen met een volle winkelkar. Je rolt gewoon weg met je kar, stuk weg tot parking loopt te veel af naarbeneden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid