facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aircooled Import

Aircooled Import

Info

Nous sommes une entreprise spécialisée dans l' importation des anciennes VW.
Nous recherchons toujours des voitures si sain que possible.

Et notre mission est d'avoir 100% de notres clients 100% satisfait.

Adres: Kloosterstraat, 27, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 476468153
Stad: Mechelen
Route: Kloosterstraat, 27
Postcode: 2800


Recensies
Bestelwagen gekocht bij Aircooled Import via Limouzy Combis in Limoges. Ik heb alleen met de laatste te maken gehad, dus mijn mening heeft alleen indirect betrekking op Aircooled Import, maar de factuur staat op hun naam, dus zij hebben hun deel van de verantwoordelijkheid. Ik laat zelden beoordelingen achter, maar... In de basis een aardige vent. Maar professioneel, zeker niet! Het busje dat mij is afgeleverd is inderdaad schoon, niks op aan te merken, maar de zaakvoerder van dit bedrijf komt zijn afspraken niet na, neemt nooit de telefoon op na de verkoop, voor storingen die geacht worden onder zijn "garantie" te vallen " die niet bestaat, waarvoor hij geen bewijs levert omdat hij ervan uitgaat dat "als er meer vertrouwen is, we er nooit zullen komen" enz enz... behalve dat meneer Piqueras, u bent een professional en de ervaring die ik had met het kopen van een voertuig van u is catastrofaal. Ik heb 3 maanden achter je aan gezeten voor details en om ervoor te zorgen dat je je aan je verplichtingen hield en uiteindelijk, nou ja, je hebt contact opgenomen en ik merk dat ik 450 euro aan rekeningen betaal voor reparaties die je had moeten overnemen remschoen zit vast, remblok defect, remleiding defect, ABS-sensor defect. De cruise control heeft nooit gewerkt, maar het is al 3 maanden geleden dat je me verzekert "ga af en toe door het gebied om het te repareren". De airconditioning achter werkte ook nooit en dat zal ik moeten verdragen, want ik zal je niet meer bellen voor iets dat je zo oneerlijk en incompetent bent. Het begrip klantenservice en organisatie is u uiteraard vreemd. Ik had voor een professional gekozen om het gedoe te vermijden, nou ik nam het .... de slechtste klantervaring ooit gezien, kortom ga je gang, je zult geen moeite hebben om een ​​betere te vinden om je bestelwagen te kopen. Veel succes!
Zojuist hebben wij in samenwerking met Limouzi Combi onze Belgische Van met Aircooled Import gekocht. Voor het administratieve aspect in Frankrijk is alles heel goed verlopen. Tanguy is erg vriendelijk en efficiënt, een uitstekende samenwerking met Limouzi Combi. Ik raad aan !
Professionele en zeer vriendelijke verkoper. Goed advies voor de configuratie van onze T6.1 California Coast
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Aircooled Import.

Mechelen autodealer

openingstijden, locatie, vervoer. Kloosterstraat, 27 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Aircooled Import adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Aircooled Import. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Aircooled Import delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Garage Rado Mechelen Garage Rado Mechelen 2 km Heb hier mijn eerste auto aangekocht tip top inorde!! Zeer tevreden over de service b...
W&D Tuning W&D Tuning 3 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid