facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AFAS Software België

AFAS Software België

Info

Met AFAS bieden wij oplossingen voor het automatiseren van administratieve processen zoals: CRM, HRM, boekhouding, projecten en logistiek

Geschiedenis

AFAS Software inspireert beter ondernemen!

AFAS Software automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches met complete en moderne (online) bedrijfssoftware.
Met de HRM-software automatiseert u gemakkelijk veel administratieve activiteiten. Werk verdampt door gebruik van Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS).
Met onze ERP-software optimaliseert u de informatie- en communicatielijnen van uw organisatie waardoor de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid wordt vergroot.

De flexibel in te richten standaard software is geschikt voor kleine en grote bedrijven en organisaties. Al meer dan 10.000 organisaties in België, Luxemburg, Nederland en op de Caribbean werken naar volle tevredenheid met de software van AFAS.

AFAS staat voor Applications For Administrative Solutions en is opgericht in 1996. Kwaliteit en visie zijn de pijlers van ons succes. Deze principes stellen ons in staat om hoogwaardige softwareproducten te ontwikkelen, te verkopen en te ondersteunen. De visie die aan de producten ten grondslag ligt heeft AFAS Ondernemingsprocesbeheer (OPB®) genoemd.

Vanuit onze vestiging in Mechelen ondersteunen we ondernemingen op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. Ook is AFAS trotse shirt- en stadionsponsor van KV Mechelen.



"AFAS Software ontwikkelt innovatieve bedrijfssoftware die er naar streeft alle administratieve processen te automatiseren in één en hetzelfde softwarepakket. Van financieel tot HRM, documentmanagement tot CRM en projecten. En dit alles overzichtelijk gevisualiseerd in rapporten en dashboards. Efficiëntie verzekerd dus!Sinds 2021 is AFAS Software gelegen in Kontich. Ons team bestaat uit consultants, accountmanagers, support medewerkers, commercieel medewerkers, facilitair medewerkers, projectmanagers en productiemanagers. Samen vormen wij een hecht team van ruim 30 enthousiaste medewerkers onder leiding van één sterke directeur."
Adres: Schaliënhoevedreef 20 B, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015 28 19 10
Stad: Mechelen
Route: Schaliënhoevedreef 20 B
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: AFAS Nederland, AFAS HR, AFAS Profit, AFAS login, AFAS jobs, Afas belgie vacatures, Ats AFAS InSite, AFAS voetbal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avento NV Avento NV 194 meter Kl*** firma. Klant van ons heeft een probleem met hun "fantastisch" systee...
Elmos Elmos 514 meter Goede ontvangst en verder duidelijke afspraken
BE Networks nv BE Networks nv 706 meter Vertaald door Google De plek om te ZIJN! Origineel The place to BE!
Arco Information Arco Information 3 km Arco Information n.v. is a software company, active in document logistics, document m...
Intix Intix 3 km We provide solutions that help financial institutions view, monitor and aggregate fin...
Exellys Exellys 5 km Jonge toekomst gerichte visie, de werk sfeer is er op en top. Een consultant bureau d...
Recensies
Heel leuk netwerkevenement tijdens Valentijn, ik kijk uit naar meerdere. Fantastisch eten door chef-kok Marijke!
Goede ERP partner voor ons e-commerce platform!
Fantastische software, top bedrijf! Nogmaals heel veel dank voor de ontvangst bij de wedstrijd van KV Mechelen. We hebben méér dan genoten!
Heel onder de indruk van hun nieuwe clubhouse. Zeer gepassioneerd IT software bedrijf met focus op de "menselijke" kant.
Wij hebben genoten van een gezellige avond. Een super leuke ervaring voor ons zoontje van 7. Nogmaals mercikes!!
Bedankt Jeroen voor de uitnodiging. Je hebt er een klant bij! Vriendelijke groet Stefaan van Cobofisk
Goede service voor een tevreden klant!
Geweldige teamspelers met topsoftware :
Prachtige zaak
Altijd een fijne ervaring
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AFAS Software België met het openbaar vervoer


Mechelen Campus I 90 meter
6
Mechelen Campus II 190 meter
6
Mechelen Walemstraat 220 meter
500
Mechelen Walemstraat 240 meter
500
Mechelen Oude Baan 370 meter
6

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid