facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Act Academie

Act Academie

Info

De missie van de ACT Academie is om mensen dichter bij zichzelf te brengen, in hun kracht te zetten en evenwicht te brengen.

Geschiedenis

De missie van de ACT Academie is om mensen dichter bij zichzelf te brengen, in hun kracht te zetten en evenwicht te brengen.



"opleidingen ACT en voedingspsychologie voor professionals, bedrijven en particulieren"
Adres: Massenhovensesteenweg 37b, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 0486/ 61 76 25
Stad: Ranst
Route: Massenhovensesteenweg 37b
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: ACT groep, Online ACT therapie, Hoe pas je ACT toe, ACT Nederland, ACT coaching, ACT therapie Maastricht, Atc methode, Online therapie opleiding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum voor voedingspsychologie Centrum voor voedingspsychologie 13 meter Voedingspsychologie is de wetenschap van de manier waarop voedingsstoffen je stemming...
Knooppunt34 Knooppunt34 2 km Karen is een hartverwarmende krachtige vrouw, bij wie ik me tijdens de oefeningen vei...
Recensies
Eind 2020 volgde ik de ACT basisopleiding online. Het is een zéér intensieve opleiding waar er veel interactief wordt gewerkt. Maar dat loont! De theoretische uiteenzetting werd zeer duidelijk naar voor gebracht en de vele toepassingen die worden aangereikt, zijn vaak onmiddellijk bruikbaar in de praktijk. Ook het online volgen van de cursus verliep vlekkeloos. Het werken in subgroepen, de mogelijkheid tot nabespreking en reflectie verliep allemaal zeer vlot. We werden hierbij steeds op een professionele manier bijgestaan door Elke Bussels en assistent Pieter-Jan Lenaerts. ACT gaf me een extra stevige basis voor de gesprekstherapie in de begeleiding van patiënten met chronische en stressgerelateerde klachten. Een echte meerwaarde voor mij als kinesitherapeute! Ook de tweedaagse opleiding integratieve aanpak van burn-out en de webinar omgaan met angst en slaapproblemen, waar de voedingspsychologie op de voorgrond staat zijn absolute aanraders.
Ik heb in het najaar van 2020 de opleiding ACT en voedingspsychologie gevolgd. Ondanks de corona-omstandigheden was ik enorm opgetogen over de interactie die er toch was met de mede-studenten. Er waren deelnemers met verschillende voorlopleidingen psychologen, diëtisten, een arts, een apotheker, ... wat het erg boeiend maakte. Technologisch was alles tip top verzorgd en in orde. Inhoudelijk was de opleiding zeer sterk, met goed uitgewerkt materiaal en alles uiteraard wetenschappelijk degelijk gefundeerd.
Over de 6-daagse ACT opleiding van de ACT Academie ben ik louter positief. Er zijn in Nederland vele aanbieders / opleiders op het gebied van ACT. Na een kritische zoektocht ben ik bij de ACT Academie uitgekomen. De aanpak dan wel benadering is academisch. Het stimuleert tot nadenken, er ontstaat een leerproces. Er wordt geen kunstje aangeleerd, het wordt niet uitgekauwd voor uw voeten gelegd. Het biedt de kans om ACT een wezenlijk, waardevol deel van je leven te maken, zowel privé als 'zakelijk' als behandelaar, als docent. Enig talent of vooropleiding lijkt me wenselijk. Ik zal vaker opleidingen/scholingen volgen bij de ACT Academie. Pieter Akkerman, ES® Manueel therapeut bij A therapeuten en docent / directeur School voor Manuele Therapie Nederland.
De opleiding tot voedingspsycholoog voedingspsychologie & ACT was intensief supervisie, intervisie en kookworkshop en heel inspirerend en heeft een brede basis gelegd om zelf met voedingsadviezen aan de slag te gaan. Sara is een bevlogen mens en docente die je meeneemt in de wereld van voeding, aanzet tot herstel en gedrag. De kookworkshop van diëtiste Marleen en haar intervisie/supervisie is een waardevolle aanvulling voor de opleiding. Een goede opleiding met veel actuele informatie over voeding, fysiologie, psychologie met vele handreikingen voor een gezonde leefstijl; een inspiratiebron wanneer je interesse hebt in voedingspsychologie en gedragsverandering middels ACT.
Ik heb de 6-daagse basiscursus van ACT als een grote meerwaarde ervaren voor mijn praktijk als diëtist en psycholoog. Ook voor mijn lesopdracht in de hogeschool voor de vakken psychosociale hulpverlening en supervisie zijn de inzichten concreet bruikbaar. Waarom? Het kader van ACT sluit geen benaderingen uit maar omvat ze. Ik heb gemerkt dat je er “wel even in moet zitten” aangezien het een ervaringsgerichte aanpak betreft: geen blabla, wel doen. Eindelijk een actieve therapievorm met merkbare gedragsveranderingen in het dagelijks leven. Dit is mede te wijten aan de kwaliteit van lesgeefster Sara Bosman. Haar referenties, voorkennis, wetenschappelijk onderbouw, zeer degelijk lesmateriaal, extra beschikbaar bronmateriaal, vele praktijkvoorbeelden en aanvoelen om elke deelnemer op zijn niveau te betrekken, zijn feiten die voor zich spreken. Sara is bovendien makkelijk aanspreekbaar èn gastvrij. Voor mij een aanrader! Karen Lavrijsen
Vorig jaar de act opleiding bij Sara bosman gevolgd en dit jaar ACT &voedingspsychologie. Beiden zeer informatief, deskundig en prettig gegeven door Sara. In de opleiding voedingspsychologie kom je veel te weten over de rol van voeding op het psychisch welzijn. En wordt het belang van gezonde voeding je echt wel helder. Ik heb er veel van opgestoken!
Ik heb de laatste jaren zeer mooie opleidingen Act aan de Act- Academie van Sara Bosman gevolgd. De laatste opleidingen van ‘Voedingspsychologie’ met 2- daagse uitbreiding ‘Burn-out’ zijn ook grote aanraders voor iedereen die herstelt van een burnout, chronische lichamelijke klachten heeft of voor diegenen die mensen begeleiden in hun zoektocht naar balans in het lichaam. Haar grote deskundigheid op dit domein kan voor velen een inspiratie zijn en een groot lichtpunt in hun lange zoektocht naar herstel. De combinatie van theorie met praktische tips zorgen ervoor dat je nieuwsgierig wordt in het exploreren, zodat je je lichaam meer vitaliteit kan geven. Je lichaam in balans zet ook je geest in balans;-
De ACT-opleiding is een heel waardevolle opleiding. Heel toepassingsgericht . Elke en Sara zijn kanjers
Sara Bosman is erg gedreven en zoekt alles tot de bodem uit voor zij informatie in een opleiding giet. Vroeger dan checkte ik zelf soms een aantal feiten, maar nu doe ik dat niet meer omdat ik weet dat het niet nodig is. Ze heeft een aangename stem om naar te luisteren en ze straalt vriendelijkheid en vertrouwen uit. Ik heb al enorm veel gehad aan hetgeen ik leerde van haar. Ik heb meer energie, mijn stemming is stabieler en ik ben vermagerd.
Zeer interessante opleidingen rond voeding en de impact op onze mentale en fysieke gezondheid. Bedankt voor de leerrijke ervaring!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid