facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ACE Lighting

ACE Lighting

Info

ACE Lighting is de expert in verlichting.

Geschiedenis

Meer dan 30 jaar geleden werd ACE opgericht als elektriciteitswinkel. Vandaag zijn we dé specialist op vlak van verlichting in en rond Antwerpen. In onze verlichtingswinkel in de Kammenstraat in Antwerpen vind je een verrassende mix van zeer exclusieve verlichting en betaalbaar design. Daarnaast hebben we als verlichtingsspecialist ook 3 bijzondere brand stores die volledig in het teken staan van één bepaald merk: een unicum in België. ACE Lighting is dus allesbehalve een gewone lampenwinkel, ondanks dat je hier ook een schat aan DIY-lichtmateriaal vindt.

Enthousiaste verlichtingsspecialisten
Ons team bestaat uit 10 verlichtingsspecialisten die elk expert zijn in hun vakgebied. De ene adviseert je persoonlijk in onze verlichtingswinkels in Antwerpen, de andere tekent je lichtplannen secuur uit. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn stuk voor stuk gepassioneerd door exclusieve verlichting.
Bovendien legt ons team zich ook toe op het technische aspect van verlichting. Ze verdiepen zich in nieuwe technologieën, zoals ledlampen, en zijn constant op zoek naar sterkere producten en vernieuwende ontwerpen. Het resultaat van die zoektocht is een kwalitatieve selectie designverlichting die je zowel vindt in onze verlichtingswinkels in Antwerpen, als op onze webshop.



"Meer dan 30 jaar geleden werd ACE opgericht als elektriciteitswinkel. Vandaag zijn we dé specialist op vlak van verlichting in en rond Antwerpen. In onze verlichtingswinkel in de Kammenstraat in Antwerpen vind je een verrassende mix van zeer exclusieve verlichting en betaalbaar design. Daarnaast hebben we als verlichtingsspecialist ook 3 bijzondere brand stores die volledig in het teken staan van één bepaald merk: een unicum in België. ACE Lighting is dus allesbehalve een gewone lampenwinkel, ondanks dat je hier ook een schat aan DIY-lichtmateriaal vindt."
Adres: Kammenstraat 78 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 225 27 78
Stad: Antwerpen
Route: Kammenstraat 78
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 09:00-12:30
Maandag: 13:30-17:30
Dinsdag: 09:00-12:30
Dinsdag: 13:30-17:30
Woensdag: 09:00-12:30
Woensdag: 13:30-17:30
Donderdag: 09:00-12:30


op zoek naar gerelateerd: ace lighting antwerpen, cone lighting, verlichting antwerpen kloosterstraat, ace van hool verlichting, verlichting winkels boomsesteenweg, lightning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MOOSE in the City MOOSE in the City 124 meter Zeer onbetrouwbare winkel op het gebied van garantie en service .Jokkend personeel en...
The Game The Game 182 meter
Sissy Boy Sissy Boy 212 meter Originele, prettige en betaalbare zaak met vriendelijk personeel.
Hadhi Hadhi 220 meter
Vrouyr2 Vrouyr2 288 meter Op zaterdag late namiddag half uur voor sluitingstijd rustig en professioneel ontvang...
Lavilla Lavilla 381 meter Heel lekker gegeten, super originele gerechten, perfecte bediening in het Nederlands,...
Fabrika Fabrika 429 meter Koffie, thee en een ontbijt. Naast mooie kleren die ze ook verkopen. En ze hebben een...
ZYSO ZYSO 435 meter Super goede service. Wij hadden een houten tafel gekocht waar na enkele maanden een s...
La Maison Orange La Maison Orange 437 meter
Parazaar Parazaar 440 meter Reeds verschillende keren aangekocht hier, de kwaliteit is zeer goed en de prijs vind...
Blokker Blokker 455 meter Geachte p dv Als winkelverantwoordelijke wil ik U mijn verontschuldigen aanbieden. Da...
Viar Viar 460 meter Super leuke antiek/snuisterijen winkel. Groot met veel aanbod en niet al te duur.
The Other Shop The Other Shop 460 meter Via een andere toerist kwam ik bij The Other Shop terecht. En WAT EEN ONTZETTEND LEUK...
Full effect Full effect 461 meter
International 14 International 14 463 meter
Dille & Kamille Dille & Kamille 472 meter
Sebastiaan Sebastiaan 472 meter Zeer goede uitleg en degelijk materialen...SUPER
Recensies
Twee weken geleden vriendelijk geholpen met een plafondbevestiging om mijn eigen ontworpen lampen van porselein op te kunnen hangen!
Zelden ben ik zo onvriendelijk behandeld. Noem het gerust: onbeleefd en zeer onbeschoft. Om even te schetsen: ik kocht inbouwspots in de winkel in Antwerpen. Ik betaalde de bestelling meteen waarna die spots naar mij thuis verstuurd zouden worden. Na de betaling in de winkel kreeg ik niets op papier mee. De winkelmedewerker zei me dat hij de bestelbon per mail zou sturen. Iets wat ik dus op goed geluk moest vertrouwen. Na een week ontving ik nog steeds geen mail ook niet in de spam. Of kreeg ik geen verdere informatie over de verzending van mijn pakket. Dus belde ik de winkel op met de vraag de mail opnieuw te versturen. Na een week ontving ik dus wel degelijk de mail. Daarin zag ik dat mijn straatnaam verkeerd geschreven was. Er zaten drie grote spelling- of tikfouten in waardoor het pakket nooit zou toekomen. Ik belde de winkel opnieuw op om dit te melden en wat er toen gebeurde, was gruwelijk. Ik werd volledig met de grond gelijk gemaakt. Het was mijn fout dat het adres verkeerd geschreven was. Hij geloofde niet dat ik niets op papier had. Hij geloofde niet dat ik niet meteen een mail had ontvangen. Hij geloofde niet dat ik de winkel hiervoor had opgebeld. Hij geloofde niet dat zijn winkelmedewerker de straatnaam verkeerd had opgeschreven. Maar ik zou dit zogezegd fout doorgegeven hebben. Uiteindelijk ontving ik een mail dat ze « zonder extra kost » een adreswijziging zouden doorvoeren. Alsof het een gunst was voor mij. Wereld op zijn kop dus. Twee tips: 1. Don’t ever go there. Ze zijn verschrikkelijk klantonvriendelijk en agressief. 2. Voor ACE lighting: eventueel overwegen om jullie naam te veranderen naar GASLIGHTING? Ook in de winkel zelf is de service ondermaats en ontzettend onvriendelijk. Ik schrijf normaal nooit zulke reviews, maar dit moet van mijn hart.
ACE Lighting gecontacteerd voor een lichtstudie van mijn nieuwbouwappartement. Geweldige beslissing! Niet gemakkelijk om op plan je keuze te maken maar met Francisco was dit in een mum van tijd gefixt! Hij wist exact welke stijl ik voor ogen had en heeft overal de juiste oplossing voor. Een echte aanrader! Mooie winkel, zeer mooie verlichting en geweldig personeel! Wat heb je nog meer nodig :-
Wat een leuke ontdekking in hartje Antwerpen ! Niet alleen een uitgebreide keuze aan exclusieve designmerken zeker voor ieder wat wils maar bovendien een verkoopteam dat je met raad en daad bijstaat, zodat je met een product de deur uitstapt wat volledig aan je wensen voldoet. Een aanrader wat mij betreft.
We zijn bij ACE Lightning, op afspraak, binnen gestapt met de verbouwingsplannen van onze woning om ons te laten adviseren voor de gepaste verlichting in verschillende ruimtes. We zijn hierbij zeer goed geholpen met de nodige expertise en leuke ideeën. Ondertussen zijn we zeer tevreden van onze Kuro verlichting.
Wat leuk om hier te shoppen. Ik had een nieuwe bureaulamp nodig en werd er echt fijn geholpen. De zaak is onlangs vernieuwd en ze hebben van die onweerstaanbare design hebbedingen.
Mooie unieke speciaalzaak in hartje Antwerpen met een zeer divers aanbod van lampen in verschillende prijsklassen en toebehoren. Goede persoonlijke service!
Kuro werd ons door Ace aangeraden als verlichting in 2 verschillende kamers. We zijn zo tevreden met het resultaat dat we dit in nog 2 kamers gaan toepassen. Zeer goed advies en perfecte service !
Bij ACE Lighting krijg je steeds goede raad om de juiste verlichting te kiezen en vind je klassiekers maar zijn ze ook helemaal mee met de laatste trends. Topadres als je op zoek bent naar de juiste verlichting!
Uitstekende plaats met ruime keuze aan verlichting van de beste topmerken. Je wordt zeer goed geholpen door behulpzaam, ervaren personeel. Prachtige toonzalen waar de verscheidenheid aan verlichting perfect ervaren wordt. Een grote aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar ACE Lighting met het openbaar vervoer


Antwerpen Sint-Andries 170 meter
180
181
182
183
22
4
Antwerpen Oudaan 210 meter
4
7
Antwerpen Sint-Andries 220 meter
180
181
182
183
22
4
Antwerpen Oudaan 220 meter
4
7
Antwerpen Groenplaats 280 meter
4
7

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid